Shocking
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Shocking

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Blythe Verrel
Punten : 112
Gender : Female ♀
Age : 20
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4063-blythe-elysia-verrel http://pokemon-journey.actieforum.com/t4062-blythe-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Shocking   zo okt 25, 2015 5:58 pm

Het resultaat van je pokémon volgen was altijd het zelfde. Je raakte ofwel in de problemen of je kwam ergens uit waar het type zich thuis voelde. Met twee electric types was het dan ook logisch dat je ergens met elektriciteit uit kwam. De groenharige had überhaupt geen idee of ze hier wel mocht komen. Ach, het zal wel. De Luxio liep een stukje voor hun uit terwijl haar Elekid naast haar liep. Ze had al meerdere pokémon rond zien lopen in het gebied. Die voelde zich hoogstwaarschijnlijk hier allemaal het beste thuis. In de verleiding om er een te vangen was ze nog niet gekomen. Het karakter of de pokémon sprak haar meestal gewoon niet aan. Zuchtend draaide ze om bij het horen van een geluid achter zich, waarschijnlijk de zoveelste pokémon die hun moest komen storen.

{Eerste post voor Ygor}

_________________

:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ygor Khmel
Punten : 305
Gender : Male ♂
Age : 41
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4007-ygor-khmel http://pokemon-journey.actieforum.com/t4008-ygor-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Shocking   zo okt 25, 2015 7:31 pm

Oke Enel vond het blijkbaar een prima idee voor een uitstapje naar de powerplant om te trainen. Ygor had zijn nieuwe aanwinst vast, de lapras genaamd Gladius. Een geamuseerd grijnsje was op zijn lippen ontstaan en tevreden keek hij naar de glanzende pokéball. “Je bracht nogal een gevecht op jij,” sprak hij voor hij de pokéball weer in zijn riep stak en zijn roze verenmantel er weer voor hing en gewoon zonder enige twijfel verder terwijl hij zijn kleine Joltik volgde. De power plant op zich leek er aardig prima uit, het moest immers voor de stroom zorgen, maar dan nog. Ygor kon opzich niet veel van opmerken maar Enel leek zich goed thuis te voelen en kroop nadat ze de power plant waren binnen gegaan, gewoon op Ygors schouder waarvan hij met zijn vier hemelsblauwe kraaloogjes rondkeek. Ygors ogen die waren verhuld achter een roodwitte bril, keken naar een meisje, dat zich uiteindelijk zuchtend omdraaide en hij moest zijn nek naar voren kantelen om haar beter te bekijken. Een grijns sierde zijn lippen terwijl hij het meisje bekeek. Meteen kon hij al zeggen dat haar gezicht hem niet aanstond, maar verder bleef hij gewoon staan, zijn armen gekruisd terwijl de Enel, zijn Joltik daarintegen nieuwsgierig naar het meisje keek.

_________________

~Theme~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Blythe Verrel
Punten : 112
Gender : Female ♀
Age : 20
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4063-blythe-elysia-verrel http://pokemon-journey.actieforum.com/t4062-blythe-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Shocking   ma okt 26, 2015 7:04 pm

Het was voor een keer iets anders dan een pokémon. Deze keer keek ze naar een volwassen man, een heel eind ouder dan zij zelf was. Een rood witte zonnebril stond op zijn neus waardoor ze zijn ogen niet kon zijn. Ze moest moeite doen om niet in lachen uit te barsten door d roze veren jas die de man aan had. Wat was dat nou weer voor kledingstijl? Veel verstand van mode had ze niet, wel wist ze dat dat er niet uit zag. Op zijn schouder zat een electric type pokémon, een Joltik. Dat was dan waarschijnlijk ook de reden dat de man zich in dit gebied bevond. Geen beweging, geen geluid. Ook zij zelf hield zich stil en keek de man enkel en alleen aan, voor zo ver dat kon tenminste. Na een tijdje begon dat echter te vervelen en besloot de groenharige toch haar mond open te trekken. "En? Ga je nog wat doen? Door lopen? Een gesprek proberen aan te knopen?" Vroeg ze terwijl ze licht met haar hoofd schudde. De man kon er immers niet voor eeuwig blijven staan, en van haar mocht er ook wel wat gebeuren.

_________________

:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Shocking   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shocking
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose Badlands :: Power Plant-
Ga naar: