Search & destroy
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Search & destroy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Laura Montoya
Punten : 100
Gender : Female ♀
Age : 24 years
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Espeon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3922-laura-montoya http://pokemon-journey.actieforum.com/t3932-laura-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6570-laura-s-work-log#132194

BerichtOnderwerp: Search & destroy   zo okt 25, 2015 3:17 pm

search & destroy

And I got that red lip classic thing that you like

Vervolg van Wake Up.

Een geslachtsloze Pokémon vinden viel blijkbaar nog niet mee. Laura had gedacht dat het simpel was, want ze wist van meerdere dat hun leefgebied in de buurt zat, maar ze had nog geen succes en was inmiddels al voorbij Cyllage City gereisd. Ze was veel te veel tijd verloren aan deze zoektocht. Zo kreeg ze haar experiment nooit in één dag af en dat was wel haar bedoeling geweest. Wat zouden de Team Rocket leiders wel niet van haar denken? Zou ze hun hoge verwachtingen schaden als ze deze opdracht niet binnen de beloofde tijd uitvoerde, zelfs al hadden ze haar een week de tijd gegeven? Shira merkte op dat Laura zich wat ongemakkelijk begon te voelen en duwde haar kopje tegen het been van de blondine. Die keek omlaag en zuchtte. “Ik wil gewoon dat het volgens plan verloopt. Dat is niet te veel gevraagd, toch?” Shira schudde haar kop als antwoord.

De route waar ze zich momenteel op bevond was schijnbaar route 8. Laura had haar onderzoek goed gedaan en wist dat er hier ook een genderless Pokémon verstopt zat, maar ook deze zou niet al te makkelijk te vinden zijn. Ze had echter een plan waarbij ze eindelijk de nieuwe krachten van Shira kon gebruiken. Ze wilde de Pokémon niet te veel laten doen - ze bleef immers maar een simpel huisdier - maar kon het toch niet laten om haar krachten nu eindelijk tot zijn recht te laten komen. Als Shira er al controle over had, tenminste.

“Shira?” Laura stapte wat verder naar het water toe, haar best doend om niet onhandig over te komen ondanks haar plateauzolen. “Kan je met je psychische krachten een Staryu vinden?” Shira’s blik ging van Laura naar het water en ze deed een paar stappen naar voren. Het juweel op haar voorhoofd begon licht te geven, net als haar ogen. Dit was hoe haar kracht in werking ging. Behalve dat gebeurde er echter bijzonder weinig en een ander was direct teleurgesteld in de Pokémon geweest. Laura wist echter wel beter. Staryu waren niet heel veel voorkomend. De kans was groot dat deze taak veel makkelijker was als ze een Magikarp nodig hadden. Die waren zo gevonden.

De moed zonk Laura een beetje naar haar schoenen toen de gloed rond Shira’s ogen en edelsteen verdween en ze haar kop zachtjes heen en weer wiegde. Ze had niks kunnen vinden. “Oh.” Ze was teleurgesteld. Ze begreep dat het een moeilijke taak was, maar ze had toch wel meer van Shira verwacht. Misschien was dat onlogisch, want de Pokémon was en bleef een huisdier en geen hulpje. Wat dat betreft had ze echt nieuwe Pokémon nodig… “We proberen het daar anders nog eens?” stelde ze voor, proberend om haar teleurstelling niet de hard in haar stem door te laten klinken. Shira knikte, maar leek niet helemaal op zichzelf te vertrouwen. Toch verplaatsten ze zich en waagde de Espeon een tweede poging om een Staryu in het water te ontdekken.

Laura verwachtte ergens dat het weer niet zou lukken, maar na zo’n vijf minuten wachten zette Shira opeens kracht op haar spieren en dat trok de aandacht van de blondine. Alert bleef ze naast haar Espeon staan, wachtend tot de Staryu boven water gehaald zou worden en jawel hoor, daar was er een! Trots klapte Laura in haar handen. “Goed werk! Dank je, Shira.” Terwijl zij naar voren stapte zorgde Shira er voor dat de Pokémon naar haar handen toe zweefde. Laura pakte het wezen uit de lucht en bekeek hem goed. “Wat een top exemplaar! Deze is perfect voor het experiment.” Ze kon haar enthousiasme niet inhouden. Eindelijk hadden ze een geschikte Pokémon, en niet zomaar eentje ook! Staryu was perfect voor dit onderzoek. Zelfs nog beter dan Voltorb of Golett.

Wat Laura niet door had, was dat Staryu langzaam wakker aan het worden was en zich begon te realiseren dat het zich niet meer in het water bevond. De steen op het lijf van de Pokémon begon zachtjes te gloeien. Dat was het moment waarop de blondine een fronsende blik op het wezen wierp en zich afvroeg of ze zich niet zorgen moest gaan maken. “Shira, kan je hem toevallig in slaap krijgen?” De Espeon schudde haar kop. Zo’n aanval had ze helaas niet. “Jammer…” Ach, ze vermoedde niet dat de Staryu zoveel problemen zou veroorzaken. Het was maar een zeester en het lichtje deed verder niks.

Plotseling kwam Staryu in beweging. Met een harde draai werkte de zeester zich los uit de zwakke greep van Laura en vloog het door de lucht. Geschrokken wist de blondine niet wat ze moest doen en bleef ze gewoon als een ramptoerist staan staren naar de nu vliegende Pokémon. Ze kwam gelukkig snel genoeg bij zinnen om zich te realiseren dat ze de Pokémon nu konden verliezen en dat was wel het laatste wat ze wilde hebben na al die moeite. “Shira!” Ze riep geen bevel. Haar Pokémon kwam al in actie door een Swift uit te voeren. Deze aanval kon niet missen en zou dus de aandacht van Staryu trekken – waarschijnlijk op een manier die ze liever niet had. Dat bleek waar te zijn, want Staryu kwam nu met Rapid Spin op Laura zelf af – alsof zij er wat aan kon doen dat Shira een aanval had gedaan. Oké, in principe kon ze dat, maar ze vond het toch niet zo eerlijk. Ze was maar een mens.

Shira leek zich dit ook te beseffen en sprong voor Laura met een Take Down. Ze deed het vanaf de juiste richting, zodat Staryu niet terug het water in zou belanden. Laura deed haar best om van de schrik bij te komen en riep toen wat Shira moest doen. “Hou Staryu vast met je psychische kracht!” Shira gehoorzaamde. Een gloed verscheen in haar ogen en om de wilde Pokémon heen. Zo kon Staryu niet ontsnappen en had Laura de tijd om écht bij te komen.

Ze deed een paar stappen richting de twee Pokémon en richtte een boze blik op de Pokémon die ze niet in haar bezit had. “Zo gemakkelijk kom je hier niet mee weg. Kom mee, Shira.” Ze wilde zo snel mogelijk terug zijn bij haar lab. Geen gedoe meer.

   

_________________
not my fault,
I'm a maniac
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Search & destroy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Search and destroy (Neverland)
» Kitten search {Leopardskin x Memphis}
» [Search] The wonder of Life ~
» Humming Search
» Put your paws in the air! {Family-search}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Cyllage City-
Ga naar: