[Spookhuis] Entertainment
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 [Spookhuis] Entertainment

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
August Norwood
Punten : 162
Gender : Male ♂
Age : 21 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Arceus
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1611-august-norwood http://pokemon-journey.actieforum.com/t1613-august-s-pokedex#28037

BerichtOnderwerp: [Spookhuis] Entertainment   wo okt 21, 2015 11:59 am

Speciaal voor Halloween was August afgereisd naar Hoenn. Hij had veel affiches zien hangen over het contest wat plaats zou vinden op Halloween, en hij was van plan om daaraan mee te doen. Waarschijnlijk zag niemand hem bepaald als het type wat graag op het podium stond om te schijnen, maar ergens leek het hem niet eens zo slecht om voor een groot publiek iets te laten zien. Het leek hem zelfs wel leuk, dus het was zeker het proberen waard. Ook was het fijn om even weg te zijn uit alle stress van Kalos, met Tawnee en Nathan. Hij zuchtte daarom ook en drukte de gedachtes weg, vanavond was het tijd voor wat fun. Naast hem liep Sirius, zijn trouwe Lucario. De twee waren op weg naar het spookhuis wat volgens wat posters aan de muren bij het museum van Lilycove City moest wezen. August was niet zo bekend met Hoenn, dus hoopte hij dat ze maar de goede richting op gingen. Uiteindelijk kwamen ze aan bij een eng versierd gebouw, dat moest het museum zijn.

- Brandon White

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Spookhuis] Entertainment
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Hoenn :: Lilycove City :: Museum-
Ga naar: