' Interesting . {open}
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 ' Interesting . {open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Allison Lenier
Punten : 376
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: ' Interesting . {open}   ma sep 14, 2015 4:23 pm

we will be victorious
Nee. Ze hield absoluut niet van grotten. Dit in tegenstelling tot haar Pokémon, wie zich hier veel meer thuis leek te voelen dan zijzelf. De Lucario zette snelle passen door de grot en leek het vrij erg naar haar zin te hebben, terwijl haar trainster rustig achter haar aan stapte. Haar lange haren hingen eens niet vast in een knot, maar los langs haar schouders, tot langs haar heupen. Haar hoge hakken zorgden ervoor dat ze toch wel zo’n tien centimeter hoger was en met haar witte jurkje met de witte, hoge kniekousen eronder, viel ze zelfs in het donker vrij goed op. Ze had vandaag geen plannen, dus had besloten maar gewoon de grot in te stappen, in de hoop er iets interessants te vinden._________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Momerator
Sara Sweets
Punten : 271
Gender : Female ♀
Age : 22 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
http://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets http://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

BerichtOnderwerp: Re: ' Interesting . {open}   di sep 15, 2015 10:07 amYou've encountered wild pokémon!
Wild Machop and Machoke think you're their leader! Imagine the possibilities!


_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Tore Adolfsson
Punten : 281
Gender : Male ♂
Age : 17 Jaar
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3899-tore-adolfsson http://pokemon-journey.actieforum.com/t3898-tore-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: ' Interesting . {open}   di sep 15, 2015 6:46 pm

'Interesting


Eigenlijk was het een naïeve droom nu hij er dieper over nadacht; het worden van een elektrische gymleider. Het was een antwoord wat je verwachtte uit de mond van een 6-jarige knul dan die van haast een tiental jaar oudere jongen. Helaas was dit eenmaal de waarheid en had hij zijn laptop vol spijt opzij moeten leggen – dichtgeklapt, natuurlijk voor pottenkijkers- en een Pokéball vast. Het trainen van de Pokémon was wellicht zijn grootste struikelblok, wegens ijn pure luiheid, maar het moest eenmaal gebeuren. Tot natuurlijk de dag kwam dat hij het in een chip kon programmeren en aan een Pokémon kon overhandigen, dan werd het kinderspel. En met enkel een volle maand zitten achter zijn laptop liep hij rond met een leger level 100 Pokémon. Ugh, dromen. Ze waar maken kostte gewoon veel moeite. Maar goed, hij klapte de Pokéball maar vlak voor zich open, voordat hij teveel zou filosoferen. Al spoedig stond er een manische Elekid voor zich die hem geamuseerd aankeek en duidelijk weinig goeds in de zin had. Geweldig. “Oké, laat ik één ding duidelijk maken… Niet achter Pikachu's meer aanrennen, goed?” streng sprak hij de Pokémon aan, waarna een glimlach op zijn gezicht sierde, “Dat is mijn taak als Trainer,”

Natuurlijk reageerde de Pokémon er verontwaardigd op en sloeg beteuterd zijn armen over elkaar, totdat iets zijn aandacht trok. Met een geamuseerde grijns maakte hij een schijnbeweging, passerde hem en rende met zijn laptop van hem weg. Nee, he. O wee als hij de accu van dat apparaat zou zitten mollen! Weer mocht hij de loslopende Pokémon achter na sprinten – weer dus een dag zonder training van de Pokémon, maar wel voor hém. Echter scheen de Elekid zoals gewoonlijk niet te kijken waar hij naar toe rende en struikelde, waardoor de laptop de lucht in schoot. “NEE!” Nee, dit kon niet gebeuren. Nee! De blonde knul maakte een dramatische sprong, maar zijn vingertoppen mistte zijn laptop op een haartje. “O...” Vlak daarachter zat een iets ouder dame die haast elk moment een apparaat recht in haar gezicht zou krijgen. Een facelaptop? Huh… Nee, niet grappig.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Allison Lenier
Punten : 376
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: ' Interesting . {open}   di sep 15, 2015 10:26 pm

we will be victorious
Het gebeurde allemaal vrij snel en toch in een soort slowmotion. Allison kon de details niet opnoemen, maar het eindigde in een laptop die haar gezicht naderde. Ze kneep haar ogen dicht en verwachtte een klap, maar dat gebeurde niet. Een wilde Machoke gebruikte een Karate Chop. Allison voelde de wind van de krachtige aanval langs haar gezicht snijden en toen ze haar ogen opende, zag ze het ding in meerdere kleine onderdelen op de grond liggen. “Waar sloeg dat op?!” vroeg ze, waarna haar blik op de Machoke viel. Deze… stond naast haar… te wachten? Wat de Heatran kregen ze nou weer dan? En daar bleef het ook niet bij. Binnen enkele minuten stonden er Machamps en Machokes om haar heen, waardoor haar Lucario het zichtbaar wat benauwd kreeg. What was happening?

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Tore Adolfsson
Punten : 281
Gender : Male ♂
Age : 17 Jaar
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3899-tore-adolfsson http://pokemon-journey.actieforum.com/t3898-tore-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: ' Interesting . {open}   di sep 15, 2015 11:46 pm

'Interesting

Het raakte de ander niet; maar wel eerst een gespierde hand en vervolgens… de grond. Nog net had hij zichzelf voor een klap tegen de grond aan kunnen behoeden, maar toen hij delen van zijn laptop aan diggelen zag. Alle dure onderdelen die hij elk apart aan had moeten schaffen om vervolgens een paar uur in elkaar te zette en werkend te krijgen was naar de Lunatone. Nou, ze lagen op de grond, maar dat terzijde; ze waren niet meer te redden. Met een klap kwam hij ook op zijn kniën terecht en boog zih over de restanten van eens zijn lieftallige laptop. Hij weigerde te accepteren dat het apparaat overleden was en bleef zwijgend naar de restanten staren, terwijl de Elekid zijn emotionele toestand negeerde en uitdagend opkeek naar de Machops en Machoke's die plotseling om de ander waren verschenen. “N-Nee...” Het was hem gelukt om geluid uit zijn mond te laten ontsnappen, maar dat was het moment dat zijn verbazing en ontzet omsloeg in pure woede jegens de Machoke én Elekid. Met tot spleetjes getrokken ogen keek hij recht in de ogen van de paarse, spierbundel en de in vergelijking niets voorstellende Elekid. “Jullie gaan er aan,” sprak hij dreigend, terwijl hij zijn lichaam overeind hees, “Of jullie twee fixen die laptop, dan doen jullie Pokémon nog wat nuttigs!” Het boeide hem niets dat hij respectloos tegen de twee Pokémon bezig was en daarbij de damedame  compleet negeerde, maar niemand, maar dan ook NIEMAND kwam aan zijn laptop om vervolgens al zijn bestanden te vernietigen. Newton was de eerste om te reageren en keek hem met rollende ogen aan en scheen verre van geïntimideerd te zijn door zijn dreiging, maar nadat zijn gezicht rood aansloeg van woede liep hij plotseling gehoorzaam naar het hoopje onderdelen.

Nog voordat de Pokémon iets aangeraakt had, viel er iets uit zijn broekzak en verwonderd greep hij deze, wanneer hij plotseling behoorlijk beschaamd verontschuldigend glimlachte naar de Elekid, de dame en Machoke. Het was een USB-stick en hij maakte regelmatig back-ups. Ehm. Oepsie?

“I-Ik had een backup… Sorry, voor mijn.. reactie,”
verontschuldigde hij zich met een geforceerde glimlach en keerde zich vervolgens weer tot de dame die zonet bijna het slachtoffer was geworden van een klap met een laptop. “Het spijt me van net, trouwens. Mijn Elekid is een… Hoe zeg je dat aardig… Een klojo, zacht uitgedrukt,” vervolgde hij en klapte tijdens het uitspreken van de woorden zijn handen tegen elkaar en boog lichtjes naar voren, hopend dat ze het hem zou vergeven.
[/size]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Allison Lenier
Punten : 376
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: ' Interesting . {open}   di sep 22, 2015 4:58 pm

we will be victorious
De blonde gozer begon te schreeuwen. Eventjes, héél eventjes, stond Allison klaar om zijn ledematen één voor één van zijn romp te trekken en vervolgens kalmpjes door te lopen. Maar, ze bleef zonder zich te verroeren staan. Haar ogen glommen van een onverborgen irritatie, terwijl haar mondhoeken zich licht naar beneden trokken en ze haar kin wat omhoog richtte. Ze zette haar lange nagels in haar handpalm terwijl ze luisterde naar de woorden van de jongen richting de wilde vechtpokémon.

Ben je klaar?” vroeg ze. Haar stem stond streng na zijn laatste woorden en ze sloeg haar armen over elkaar. “Dan past hij bij zijn trainer,” merkte ze vrij ongeamuseerd om, kort blikkend op de laptop. “Ik denk dat je de Machoke mag bedanken. Als die het niet afgeweerd had, was dit héél. erg. anders. geëindigd,” sprak ze, de laatste woorden langzaam uitsprekend en de jongen aankijkend. Haar mondhoeken trokken geamuseerd overeind. “’k Zou die backup van je dus maar snel in je zak steken.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Tore Adolfsson
Punten : 281
Gender : Male ♂
Age : 17 Jaar
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3899-tore-adolfsson http://pokemon-journey.actieforum.com/t3898-tore-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: ' Interesting . {open}   do okt 01, 2015 7:33 pm

'Interesting

Nee. Ze vergaf hem niet en hij ontving de volle laag. Licht ongemakkelijk bleef Tore haar aankijken, niet-wetend wat de meest wijze reactie op haar woorden zouden zijn. Ze was zeker fel, maar het was niet alsof er niet iemand van hetzelfde type in zijn klas had gezeten. Al was er iets onguurs om haar heen. Beschrijven lukte hem zeker niet, het deed hem wel weer aan Lumiose City denken om voor hem onbekende redenen. Of dat zijn mond zou snoeren? Vast niet. Met een frons bleef hij haar ook aan kijken, terwijl hij zijn back-up op bierg. Dat was zeker raadzaam van haar geweest. “Bedankt voor de tip,” sprak hij oprecht, waarop hij haar nogmaals opnam. Zelfs haar lichaamshouding oogde verder van vrolijk. Een onbekende dame furieus gemaakt in zijn eerste week in Kalos. Een ladies-man moest hij niet worden op dit tempo. “Je wilt me zeker aan stukken scheuren, met of zonder de hulp van die Machoke en Machop?” ,Hij liet zijn handen in zijn broekzakken vallen en zuchtte diep uit. Om eerlijk te zijn, schaamde hij zich nog diep van zonet en kon hij niet helder denken, maar of hij dat door had was een ander verhaal. “Is er een mogelijkheid dat we een deal kunnen sluiten als je mij in leven laat? Ik wil persoonlijk niet eindigen als een menselijke uit elkaar gespatten laptop,” sprak hij met zijn schouders wat gezakt, “En anders is het toch een weerzinwekkend gezicht,”


OOC: Ik heb een héél slecht gevoel hierover. c':
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Allison Lenier
Punten : 376
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: ' Interesting . {open}   ma okt 05, 2015 5:11 pm

we will be victorious
Of ze hem aan stukken zou scheuren, met of zonder de hulp van haar Machops en evolutie. Eén wenkbrauw trok de jonge vrouw langzaam omhoog, terwijl zij de jongeman voor haar neus met een ongeamuseerde blik aan bleef kijken. Haar blauwe blik toonde duidelijke irritatie, terwijl ze haar gewicht wat verplaatste en haar kaken op elkaar klemde. Toen de jongen opmerkte of ze een deal konden sluiten, schudde ze haar hoofd en rolde ze een keer met haar ogen. “Ik weet niet wat voor vreemde films jij kijkt,” begon ze, haar wenkbrauwen optrekkend. “Maar ik… Ga je niet vermoorden.” Ze fronste even. Eh. Nee. “En zou dat wel mijn plan zijn, dan heb je me toch niets te bieden om me op een ander idee te brengen,” kwam er met een onschuldig glimlachje achteraan.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Tore Adolfsson
Punten : 281
Gender : Male ♂
Age : 17 Jaar
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3899-tore-adolfsson http://pokemon-journey.actieforum.com/t3898-tore-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: ' Interesting . {open}   ma okt 05, 2015 9:24 pm

'Interesting

Ze had het niet zo overdreven laten merken wat ze van zijn opmerkingen vond, zeg. Al was het vreemd dat ze dacht dat hij het van films had. Er was iets vele malen ergers dan dat waar hij het vandaan had; 9Gag. Nog meer duister dan een film of zelfs Tumblr. Het kwam er wel op neer dat ze hem niet wilde vermoorden, ondanks haar intimiderende houding. Pfoe, dat scheelde, maar dan was er nog het feit dat hij niets te 'bieden' zou kunnen hebben. Licht-beledigd hief hij zijn wenkbrauw omhoog en haalde daarbij zijn USB-stick tevoorschijn. “Ik denk het wel,” sprak hij met een grijns, “Je spreekt met een programmeur, namelijk,”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: ' Interesting . {open}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
' Interesting . {open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Ambrette Town :: Glittering Cave-
Ga naar: