Nieuwe Pokéballs!
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Nieuwe Pokéballs!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 426
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Nieuwe Pokéballs!   zo aug 30, 2015 8:51 pm
NIEUWE POKÉBALLS

Vanaf nu is het in dit topic mogelijk om verschillende Pokéballs aan te schaffen. Voor een beschaafde prijs is het zelfs mogelijk om een eigen volle of lege Pokéball door middel van een Apricorn te laten omzetten in een geheel nieuwe ball. Ook zijn er nu Seals om je ball nog mooier te maken!

Er zijn veel nieuwe Pokéballs bijgekomen. Al deze Pokéballs hebben een eigen functie. Dit kan zijn dat ze onder bepaalde omstandigheden Pokémon van enkele levels hoger vangen (zoals de Dusk Ball en de Net Ball), ook kan het zijn dat het vangen makkelijker maakt (zoals de Gentle Ball, Intimidation Ball en Quick Ball).
Hiernaast heb je de Pokéballs die Pokémon een kleine voorsprong geven. De Confidence Ball, bijvoorbeeld, zal je Pokémon een meer zelfverzekerde uitstraling geven op shows en contests, wat pluspunten van de jury op kan leveren. En een Endurance Ball kan in een gym- of trainergevecht net dat laatste beetje kracht geven, waardoor je Pokémon het gevecht alsnog wint.
Tot slot zijn er nog enkele balls die effect hebben op de Pokémon zelf. Een Friend Ball zorgt ervoor dat de Pokémon zich gemakkelijker voelt bij zijn of haar trainer. Evolutie door middel van vriendschap zal in deze situatie maar de helft van de tijd kosten en zal dus na één week al plaats mogen vinden. Ook zijn aanvallen zoals Return sterker.

De Pokéball guru heeft ook een Ball Capsule gecreëerd waar seals op geplakt kunnen worden, om een beetje extra te geven in een contest, of gewoon omdat je Chansey niet zonder hartjes kan verschijnen. Er dient een Ball Capsule aangeschaft te worden, welke via dit topic aan een Pokémon toegevoegd kan worden. De seals worden in je inventaris geplaatst en mogen op elke Pokémon met een Ball capsule gebruikt worden. Dit hoeft nergens gemeld te worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nieuwe Pokéballs!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► PRESS START :: Bulletin Board :: Announcements-
Ga naar: