Alivar 2.0
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Alivar 2.0

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Samira Wasp
Punten : 369
Gender : Female ♀
Age : 16 years {15 Oct.}
Type : Ranger
Rang : Student Ranger
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1549-samira-wasp http://pokemon-journey.actieforum.com/t1551-samira-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Alivar 2.0   zo aug 23, 2015 2:30 pm


Index || RegisterAlivar is gebaseerd op een ouder forum, ook Alivar genaamd. Omdat een aantal mensen best wel teleurgesteld waren in het doodlopen hier van, is Alivar een jaar later toch weer teruggekeerd!In de tweeduizend jaar die voorbij gevlogen is, is veel veranderd. De demonen die eens enkel het lichaam van verschillende (mytische) dieren overnamen hebben de kans gekregen zichzelf de evolueren en hun eigen 'levende' vorm te creëren in de vorm van de meest angstaanjagende monsters. De grootte en kracht van deze monsters verschild, maar ze zijn zeker tachtig keer gevaarlijker als de vorige keer. Wie ze deze keer aanspoort is nog niet duidelijk. Sommige vermoeden dat Vyndi een comeback heeft gemaakt, anderen denken dat er iemand anders achter zit.
Gelukkig zijn de demonen niet de enige die zich hebben weten te evolueren. Ook Oriana en de wezens daarin hebben een flinke sprong kunnen maken. Oriana heeft inmiddels het oppervlak van een klein koninkrijk en ligt verborgen achter stevig gebouwde, gigantisch hoge muren. De Orochi familie die generaties lang als Guildmasters gediend hebben is inmiddels uitgestorven. Oriana is daardoor veranderd in een soort democratie. Telkens wanneer de Guildmaster valt, wordt er gestemd op een nieuwe. De huidige Guildmaster is de jongste tot nu toe, een jonge vrouw genaamd Aerith Bosconovitch. Ze is erg koelbloedig en is vastberaden om van Oriana het sterkste leger ooit te maken om voor eens en altijd af te zijn van de demonen en toen leider.
Ook de dieren in Alivar hebben een enorme evolutie doorstaan. Deze zijn nu een stuk groter dan oorspronkelijk, soms met kleine mutaties (o.a vleugels, hoorns, etc.) Oriana heeft enkele van deze dieren weten te temmen en aan haar leger toe kunnen voegen. Nu is het doel om het opnieuw te winnen van de demonen.


{Niet mijn forum, ik promoot het enkel}

_________________
Samira Wasp

Pokémon Ranger (Student)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Alivar 2.0
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WOULD YOU LIKE TO QUIT YOUR GAME? :: Out of Character :: Aipom's Affiliates-
Ga naar: