i'm in Over my head [C]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 i'm in Over my head [C]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Tan Shi
Punten : 380
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: i'm in Over my head [C]   di aug 04, 2015 5:35 pm

Alles ging niet zoals gepland. Ze had zich dit alles zo anders voorgesteld. Het pakje was nog steeds leuk… Maar ze had nog steeds niet echt iets ‘ranger-achtigs’ gedaan. Het enige wat ze deed was ronddwalen en in problemen komen.
Onbewust pakte het meisje haar stylus vast. Ze bleef stilstaan en hield het voor zich, keek ernaar. Daar had ze ook nog steeds niks meegedaan. Het principe was haar bekend, maar nog geen enkele keer had ze er ook maar iets mee gedaan – gewoon omdat het niet nodig was en ze wel betere dingen te doen had… Maar ook omdat ze niet zo goed snapte hoe ze het moest doen. Het feit dat het ding ook altijd om haar riem had hangen en niet om haar pols deed was indicatie genoeg dat ze er niet zoveel van wist.
Misschien moest ze het gewoon eens proberen, dan zou die angst om grandioos te falen ook gelijk wegebben. Ze durfde het niet te doen voor mensen hun ogen want ze hield er niet van om echt voorschut te staan, maar als ze gewoon zelf zou oefenen op een kalm plekje waar mensen niet snel kwamen… Ja dat kon ze wel doen, anders zou ze het nooit leren.
 
Wie kwam er nou in een grot? Precies: niemand!
Oké, misschien wel een paar mensen… Want deze grot was ook erg mooi, zo glimmend en helder – maar als ze een beetje van de route afweek die iedereen nam dan zou ze vast een rustig plekje kunnen vinden om te oefenen met dat stylus dingetje.
Ze was voor haar gevoel genoeg afgedwaald van het pad, dus nu was heel simpel: opzoek naar wilde Pokémon! Een beetje sluipend bewoog ze zich voort, spotte al snel iets. ‘Aha!’ riep ze blij uit terwijl ze naar de bel Pokémon wees, ‘Jij bent perfect!’ De Pokémon keek haar verward aan, wist niet zo goed wat ’t moest doen. Ietwat onhandig begon ze te fruttelen aan de stylus; schudde ermee, probeerde de tol er handmatig uit te halen, maakte vage bewegingen in de richting van de Pokémon – maar niks hielp. Uiteindelijk drukte ze een knopje in en schoot het ding eruit – tegen de Pokémon aan die daardoor omviel.
Verstard bleef ze staan en keek ze met grote ogen naar de Pokémon. Het tolletje kwam uiteindelijk zelf weer terug en klikte zich weer vast. Wild schudde ze ermee. ‘Nee wacht! Je moet eruit blijven!’ Toen ze wat geluid hoorde keek ze op, zag dat de Pokémon boos op haar afkwam. Instinctief zette ze een stapje naar achteren. ‘Sorry, het was niet mijn bedoeling om je pijn te doen?’ Haar blik dwaalde af naar achter de Pokémon en ze zag al snel dat er meerderen waren.
Had zij weer.
Nog voor ze het doorhad had ze het al op een rennen gezet, werd achtervolgd door de Pokémon. ‘Waarom overkomt mij dit altijd?!’ klaagde ze tijdens het rennen, maar focuste zich daarna op het afschudden van de Pokémon. Wat… Gemakkelijker bleek te zijn dan ze had verwacht. Er was maar één scherpe bocht voor nodig om ze op een dwaalspoor te brengen.
 
Nadat ze zich had herpakt vervolgde ze haar ‘avontuur’. Al snel kwam ze een nieuwe Pokémon tegen: een clowntje. Zelfverzekerd zette ze haar benen wat verder uit elkaar. ‘Oké, daar gaan we.’ Ze wist nu hoe dat tolletje eruit moest! Ze drukte op de knop, zag hoe de tol op de Pokémon afschoot – maar deze keer raakte ze hem gelukkig niet. Naast de clown bleef het tolletje draaien.
Wat nu?
Een beetje verward keek ze ernaar en toen naar het ding in haar hand. Een klein kreetje ontsnapte uit haar keel toen er een soort van straal dingetje… Witte punt… Uitkwam. Ze liet het nog net niet uit haar handen vallen, merkte – toen ze het eigenlijk weer goed vast had in haar beiden handen – wel op dat het tolletje meebewoog met haar bewegingen. Langzaam bewoog ze het heen en weer om te doen dat het tolletje er inderdaad op reageerde. Blij maakte ze een klein sprongetje. ‘Go, Tan go!’ moedigde ze zichzelf aan.
Wat hierna kwam wist ze wel: een cirkel maken!
Langzaam probeerde ze een cirkeltje te maken, maar deze werd doorbroken door de clown Pokémon. Deze was de interesse verloren in het tolletje en vond het wel welletjes. Wanhopig probeerde blondine het nog een keer vluggetjes, maar het mislukte. En opnieuw. En opnieuw. Uiteindelijk stopte ze, waarna de tol weer terugkwam en zich vastklikte.
Nog een paar keer probeerde ze het, op verschillende Pokémon, maar ze leek enkel te kunnen falen. Haar optimistische visie verdween op een gegeven moment en ze zakte door haar knieën, ging gewoon ergens zitten met opgetrokken benen. Ze sloeg haar armen om haar benen en drukte haar voorhoofd tegen haar knieën. Ze kon niet eens één Pokémon capturen… Ze was niets meer dan een flop.

Misschien had ze toch beter iets anders kunnen kiezen dan het pad van de Ranger…

OOC; Voor Karma Lance!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Karma Lance
Punten : 322
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3535-carmen-karma-lance http://pokemon-journey.actieforum.com/t3774-karma-s-pokedex#78804

BerichtOnderwerp: Re: i'm in Over my head [C]   di aug 04, 2015 9:09 pm

{
karma has no deadline .
}
Nog één keer ging de borstel door haar lange, roze gekleurde haren heen, voor ze tevreden was. Ze wikkelde het elastiek om haar haren en keek er met een lichte glimlach naar. Zoals altijd had ze aan beide zijkanten een ernstig lange staart, zodat het niet in de weg zou hangen en ze ook niet zo’n gigantische nekpijn kreeg zoals gebeurde als ze het in één staart deed. Dat was iets waar ze immers negen van de tien keer achteraf toch wel een heel klein beetje heel erg veel spijt van had. Ze wandelde met rustige passen naar haar bed en zakte ernaast op haar hurken, om te kijken naar de Manectric die op haar bed lag te snurken. “Winwin,” sprak ze droogjes tegen het ding, het even in zijn neus porrend. Het was een straathond geweest, maar nu leefde hij al een flink tijdje bij hen in huis. Zonder Pokéball of wat dan ook, want mocht de Pokémon ooit terug zijn vrijheid op zoeken, dan zou niemand hem tegen houden. “Kom op, we gaan naar beneden,” sprak ze tegen het wezen, voor ze hem een klein tikje op de kont gaf. Hij rekte zich geduldig uit, voor hij voor haar uit besloot te lopen en ze de slaapkamerdeur dicht kon doen.

Eenmaal beneden aangekomen, keek het meisje met een trotse blik naar haar ouders. Daar stond ze dan. Om haar witte jurkje had ze een roze, brede riem gebonden welke natuurlijk paste bij haar lange haren. Aan de riem geklikt bevond zich haar styler, zodat ze er snel bij kon mocht er ooit iets zijn. “Dus, wat vinden jullie?” vroeg ze trots. Immers was het de eerste keer dat ze haar zo zagen, als een Ranger.
Vannacht was immers de eerste nacht in een week dat ze thuis had geslapen. En nadat ze een blunder had gemaakt en de verkeerde had geappt over thuis eten, had ze dus ook voor het eerst weer eens thuis gegeten en ze moest zeggen dat ze het stiekem wel miste. Gelukkig was ze het wel gewend, dat voor zichzelf koken. Ze had immers een hele lange reis achter de rug en nu was het gelukkig zo dat ze af en toe even terug naar huis kon, even weer kon voelen hoe het was om thuis te wonen. Al was ze absoluut niet het type om lang thuis te zitten, want na welgeteld twee nachten was ze het spuugzat en wilde ze dingen doen. Ze wilde wat bereiken. Stilzitten was absoluut niet haar ding en dat zou het waarschijnlijk pas worden tegen de tijd dat ze achter de geraniums zat voor een raam, als een stervend kamerplantje. Tot die dag zou ze altijd op pad zijn.

En dus was het niet echt een wonder dat ze zodra ze haar ontbijt gegeten had, alweer de deur uit stapte. Ze had haar ouders bedankt en zou spoedig wel weer een nachtje daar door brengen, maar voor nu wilde ze het westen van Kalos in. Ze verlangde naar het strand, maar ook naar de grotten. Immers waren de grotten James’ favoriete plek. Omdat het licht er gewoon niet optimaal was, konden zijn tegenstanders minder zien. Zelf had hij, gezien het feit dat hij nooit iets zag, dus geen enkel nadeel en was hij al gewend om op zijn andere zintuigen te concentreren. Dit was ook de reden dat ze meestal de lichten uitschakelden in een gevecht, ervoor zorgden dat zijn blindheid hun voordeel werd. Helaas kon dat niet altijd en wist Karma dat ze er niet te veel op mochten vertrouwen, maar dat nam niet weg dat een grot een fijne plek was om te oefenen. Ook was het er bijna altijd super rustig, waardoor ze niet teveel mensen stoorden en de Serperior zijn andere zintuigen goed kon gebruiken. Geen storende geuren, geen overstemmende geluiden. Het was een perfecte situatie voor een training en dit was precies waar Karma naar op zoek was. Want, ze wilde verder komen. Nu ze eindelijk een doel hadden, wilde ze wat bereiken. Ze wilde winnen, ze wilde… Ze wilde een Top Ranger worden. Maar, om zover te komen moest ze eerst trainen. Zelf moest ze ervaring opdoen en leren om in elke situatie een reactie klaar te hebben. James moest trainen. Hij moest sterker worden en nog beter worden in het beheersen van zijn zintuigen. Vooral met de recente evolutie was het handig als hij dit onder controle had. De evolutie was immers een groot verschil en hij was nog niet volledig gewend aan het missen van zijn handen en voeten, al begon hij het al aardig onder de knie te krijgen. Ze merkte ook hoe hij steeds meer zijn geweldige nieuwe reukvermogen gebruikte en de lucht om zich heen “proefde” om te bepalen waar zijn tegenstander was.

‘Go, Tan go!’ werd er geroepen en Karma hief haar wenkbrauwen langzaam. Ehm, wat? Ze twijfelde even, maar uiteindelijk besloot ze er toch op af te stappen. “Kom, James,” sprak ze kort tegen haar Serperior. Deze volgde zijn trainer kalmpjes, achter haar aan bewegend terwijl ze in de richting van het geluid stapte, om uiteindelijk aan te komen bij een blond meisje, wie niet al te enthousiast meer leek ondanks het feit dat ze dat een tijdje geleden wel geklonken had. Karma fronste even en twijfelde. Ze had hier niets mee te maken, maar…
Nee, ze zou het nooit over haar hart kunnen verkrijgen om iemand in deze staat alleen te laten. Daarom schraapte ze haar keel, haar aanwezigheid duidelijk makend, voor ze op het meisje af liep en voor haar neer hurkte. “Hey,” sprak ze, haar stem zacht, alsof ze bang was het meisje te breken. “Is… Alles goed?” Het was misschien een domme vraag, maar ze wilde het meisje niet forceren iets te zeggen. Op deze manier zou het meisje de kans krijgen om haar vraag af te wimpelen en haar poging tot helpen af te slaan, al hoopte Karma dat ze dit niet deed. Ze was immers een Ranger geworden uit alle goedheid van haar hart en ze zou altijd iemand helpen, mits de ander haar hulp aanvaardde.
Ondertussen keek James over Karma's schouder neer op het meisje dat tegenover Karma zat, duidelijk keurend of hij dit persoon ging tolereren of niet.

Laatste alinea ♥

_________________
♥️ KARMA LANCE
LOVE IS JUST A DREAM
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Tan Shi
Punten : 380
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: i'm in Over my head [C]   za aug 08, 2015 12:37 am

Ze voelde dat haar kin een beetje trilde, dat ze met moeite haar mondhoeken normaal kon houden – ze wilden omlaag trekken. Door haar ogen dicht te knijpen probeerde ze de tranen tegen te houden, maar dat stopte niet de ontwikkeling van extra vocht dat zich ophoopte bij haar ooghoeken.
Waarom had ze dit ook alweer gekozen? Waarom was ze niet gewoon op een normaal avontuur gegaan? Omdat ze eigenlijk niet zo van vechten hield, zoals een trainer deed – ze te bang was om coördinator te zijn, omdat dat haar een harde wereld leek – breeder te saai was voor een persoon zoals zij… Ze had ook een vaag idee gehad om een superheld te worden, om het kwaad tegen te gaan en de goede mensen een handje te helpen. Ze wist amper wat van Team Rocket, als ze eerlijk was – enkel dat mensen ze bestempelde als mensen met ‘slechte bedoelingen’. Was het dan niet hypocriet voor een persoon zoals haar om vooroordelen te hebben? Gezien ze zelf weg was gegaan door alle vooroordelen jegens haarzelf. Maar ze had zichzelf maar voorgenomen het te bestempelen als heel iets anders en had het zo weggedrukt.
Maar op het moment twijfelde ze.
Wat als dat haar roeping was geweest? Naar Team Rocket gaan. Ze had er helemaal geen connectie mee, maar wellicht dat het daarom wel goed voor haar kon zijn.
 
Zachtjes schudde ze haar hoofd. Nee, nee, nee! Ze moest niet zo zielig doen, zo hadden haar ouders haar niet opgevoed! Ze moest niet opgeven bij de eerste de beste tegenslag.
Bij het horen van een stem keek ze op, met waterige ogen. Eigenlijk was dit wel wat ze nodig had, de aanwezigheid van iemand anders. Ze mocht zich dan vaak aanstellen en een huilbaby zijn, maar als ze haar gedachtes eenmaal goed op een rijtje had dan wilde ze er liever niet meer zo zwak uitzien. Snel wreef ze haar tranen weg en toverde ze een grijns op haar gelaat: ‘Hai!’ Ze schudde haar hoofd en haalde eventjes haar neus op. ‘Wat maak ik weer een vertoning van mezelf,’ ze kwam echter niet overeind, bleef zitten omdat ze haar geborgen houding toch wat fijner vond op het moment. ‘Het eh… Gaat wel hoor, maar soms heb je gewoon tegenslagen die je onzeker maken,’ legde ze uit, waarna ze ietwat beschaamd wegkeek. Ze was een vrij open persoon als het op haar gevoelens aankwam, maar dat nam niet weg dat ze zich er wel voor kon schamen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Karma Lance
Punten : 322
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3535-carmen-karma-lance http://pokemon-journey.actieforum.com/t3774-karma-s-pokedex#78804

BerichtOnderwerp: Re: i'm in Over my head [C]   za aug 08, 2015 5:56 pm

{
karma has no deadline .
}
Ze voelde de warme, regelmatige ademhaling van haar Serperior in haar nek. Het was een gevoel waar de meesten spontaan kippenvel van krijgen zouden, maar de rozeharige Ranger voelde zich veilig wanneer haar Serperior in de buurt was. Zijn wazige blik stond zonder enige onderbreking strak gericht op het blonde meisje, al wist Karma maar al te goed dat dit bedrog was. Immers, als je verder keek dan je neus lang was, was het goed te zien dat de Serperior helemaal niets zag. Zijn pupillen waren leeg, zijn irissen wazig. Nee, de Pokémon kon al heel lang niet meer vertrouwen op zijn zintuigen. Onderhand kon hij hier echter vrij goed mee omgaan, maar dat was aangeleerd. Hij had moeten leren om te vertrouwen op zijn instincten. Dit was waar hij Karma voor nodig had gehad. Terwijl zij hem voor zoveel meer nodig had…

‘Hai!’ Oh, ja. Ze was niet alleen. Karma hief haar hand en aaide de Serperior over zijn neus, terwijl ze het meisje aankeek. Deze sprak en legde uit waarom ze er zo bij zat. Een lichte glimlach trok over Karma’s gezicht. “Dat soort momenten hebben we allemaal wel ‘ns, is het niet?” vroeg ze zacht, haar stem vriendelijk en ietwat vrolijk, zoals het altijd klonk. Ze werkte zichzelf overeind en stak haar hand uit naar het meisje, zodat deze zich hieraan kon optrekken mocht ze zich willen laten helpen. “Misschien kan ik je helpen?” vroeg ze. Naïef, als altijd. Ze zou het altijd doen. Of ze zichzelf nou in gevaar bracht of niet, het meisje zou altijd een ander te hulp schieten. En daarom was het maar goed dat ze de Serperior had, wie haar soms forceerde om even logisch na te denken. Dit keer liet hij haar echter gaan.
Dit zat wel goed.


_________________
♥️ KARMA LANCE
LOVE IS JUST A DREAM
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Tan Shi
Punten : 380
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: i'm in Over my head [C]   za aug 08, 2015 9:14 pm

Het roosharige meisje tegenover haar leek erg vriendelijk, ze had het eigenlijk niet beter kunnen treffen. Er waren veel mensen op de wereld met kwade bedoelingen, maar zij scheen er niet bij te horen – of misschien was ze gewoon goed in acteren, maar dat betwijfelde Tan. Zelfs de groen witte Pokémon van het meisje kwam niet eng of intimiderend over, dus het zou vast wel goed zijn.
Zwakjes knikte ze na het horen van de woorden van de ander terwijl ze een zwakke glimlach op haar gelaat had. De uitspraak klonk zo volwassen en het trok haar in verlegenheid, want terwijl de ander zo’n wijsheid uitstraalde zat zij hier nog net niet te janken als een baby op de grond. Wat een verschil zeg. De ander leek wel jong, ze moest er vast jonger uitzien dan ze in werkelijkheid was want als Tan heel eerlijk was zou ze haar rond dezelfde leeftijd schatten als zichzelf – al dan niet jonger.
 
De ander kwam overeind en ze besloot haar hand vast te pakken toen deze werd aangeboden, kwam zo ook overeind. Eerst klopte ze de viezigheid van haar bibs af waarna ze opkeek toen de ander vroeg of ze kon helpen. ‘Eh…’ Ze wilde hulp niet afslaan, zelf hielp ze anderen ook erg graag – dus als iemand het oprecht aanbod zou ze het nooit afslaan, maar dit was nogal lastig…
‘Het ligt eraan,’ besloot ze maar als antwoord te gebruiken, waarna ze haar stylus erbij pakte. ‘Ik ben namelijk een Ranger en dit is een stylus,’ legde ze een beetje onnodig uit, maar ze wist natuurlijk niet dat de andere persoon ook een Ranger was – zo scherp om op te merken dat de ander ook een stylus had was ze nou eenmaal niet. ‘Ik wilde het proberen te gebruiken, maar het lukte niet… Om eerlijk te zijn heb ik geen idee hoe het precies werkt. Ik ben al blij dat ik hem nu succesvol kan afschieten.’ Weer een beetje down keek ze naar de stylus, was de ander een beetje vergeten, maar uiteindelijk keek ze op met een grote glimlach. ‘Maar oefening baart kunst!’ Dat nam echter nog steeds niet af dat ze het ding niet zo goed snapte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Karma Lance
Punten : 322
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3535-carmen-karma-lance http://pokemon-journey.actieforum.com/t3774-karma-s-pokedex#78804

BerichtOnderwerp: Re: i'm in Over my head [C]   zo aug 09, 2015 9:56 pm

{
karma has no deadline .
}
Het blonde meisje liet zich overeind helpen, waardoor Karma rustig glimlachte. Het meisje legde uit dat het eraan lag of Karma kon helpen, waarna Karma in stilte afwachtte wat het zijn zou. Ze wist immers ook wel dat ze geen magiër was en dat ze niet elk probleem als sneeuw voor de zon kon zien verdwijnen, dus het kon best zo zijn dat ze geen eens haar hulp kon geven. Maar, het minste wat ze kon doen was het aanbieden. En, eigenlijk kon ze niet veel meer doen dan dat.

Het meisje legde uit een ranger te zijn en al gauw trokken Karma’s mondhoeken weer omhoog. Nou, dat was al een goed begin, was het niet? Het meisje vertelde haar dat ze niet wist hoe ze het gebruiken moest en Karma haalde haar eigen Styler tevoorschijn, welke ze omhoog hield. “Ik ben zelf ook een beginnende ranger,” sprak ze met een kleine glimlach. Natuurlijk was ze nog niet super ervaren, maar ze had veel geoefend. Immers wilde ze niet dat mensen haar zouden onderschatten om haar uiterlijk, of de blinde Serperior. Nee, alles moest perfect gaan. Dan kon ze bewijzen wie ze was.
Je moet rondjes draaien met je arm,” sprak ze rustig. Ze draaide haar pols wat rond om het aan te geven. “Je kan ook de hulp van je eigen Pokémon gebruiken. De ander eerst in slaap brengen zorgt er bijvoorbeeld voor dat ontsnappen moeilijk wordt…” legde ze uit.

_________________
♥️ KARMA LANCE
LOVE IS JUST A DREAM
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: i'm in Over my head [C]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
i'm in Over my head [C]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Out of my head, into my arms
» the song in your head
» Sleepy head~
» She's in my head

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Geosenge Town :: Reflection Cave-
Ga naar: