Hot summer ... day
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Hot summer ... day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Kimura Moto
Punten : 111
Gender : Female ♀
Age : 19 Jaar
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3281-kimura-moto http://pokemon-journey.actieforum.com/t3282-kim-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Hot summer ... day   wo jul 01, 2015 10:17 pm

De zon branden op haar huid, terwijl ze lekker in het zonnetje op een ligstoel lag te zonnen. Ze had haar kleding verruild voor een donker paars kleurige bikini en een grote zonnebril op haar gezicht, terwijl ze met haar hoofd onder een parasol lag. Het was heerlijk om in dit weer even lekker te ontspannen en nergens over na te hoeven denken. Naast haar lagen twee pokémon rustig te slapen. Een Vulpix, die haar snuitje in d'r staarten had doen verdwijnen, en een Charmander die fraai op d'r ruggetje lag en nog net niet een boekje in de fik zetten met de vlam aan het einde van haar staartje. De jonge vrouw schrok op toen ze opeens een druppel op har buik voelde en zag hoe een jochie nog net wegrende achter een muurtje. Ze slaakte een zucht en wilde net weer terug liggen, toen haar Vulpix begon te grommen. "Wat is er Ahri?" mompelde de vrouw, terwijl ze haar gele ogen weer sloot. Toen het gegrom aan bleef houden, keek ze op en zag hoe een hele lading donkere wolken in hun richting op kwam. Storm, geweldig. Snel stond Kimura op en kleedde ze zich om, voordat ze haar spullen pakte en op weg ging naar een schuilplaats. Helaas was Moeder Natuur niet zo blij met zich en liet haar warme regenbui al los op de jonge vrouw die nog net onder een afdakje kon schuilen. Snel riep ze haar pokémon bij zich en liet de Charmander verdwijnen in haar pokémon. de Vulpix kon het wel overleven, maar het vlammetje op de staart van de Charmander was een ander verhaal.

[First post for Roxy~]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Roxy Stump
Punten : 316
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Hot summer ... day   do jul 02, 2015 2:08 pm

.

Roxy ging half dood in de hitte, ze had nog minder kleding aan dan dat ze normaal aan had. Terwijl de meeste mensen dat al te kort vonden, maar wat kon zij er aan doen dat ze nou gewoon eenmaal warm bloedig was. Ook al was dat heel apart als een vrouw was, maar goed Roxy was dat nou eenmaal. Daarlangs voelde ze zich zeker in de kleding dat ze droeg. Dit keer had ze alleen een korte short aan een krop top, geen panty of andere tierelantijnen. Want daar was het gewoon te warm voor. Ze voelde namelijk nu al al het zweet over haar lichaam lopen. Zelfs de eerste paar spetters wat er op haar lichaam kwam merkte ze amper op. Voor haar zag ze iemand op een stoel liggen, dat op eens snel weg ging. Ze had een Vulpix en een Charmander bij zich, alleen de Charmander had ze al gauw in haar pokéball. Ze wist niet echt goed waarom, maar al gauw merkte de zwart harige. Waarom de paars harige was gaan schuilen met haar Vulpix. Ze voelde steeds meer water op haar lichaam komen en keek even naar boven. De zwart harige merkte nu pas op dat het aan het regen was. Ze was blij en deed haar handen om hoog, dit was niet alleen afkoeling voor haar. Maar ook meteen een soort van douche, al het zweet wat op haar lichaam zat kon er nu even lekker afgespoeld van worden. Roxy was wel iemand dat van slecht weer hielt, maar natuurlijk had ze ook dagen dat ze er absoluut even geen zin in had. Na een tijdje onder de regen hebben gestaan, leek het haar toch slim om onder dak te zoeken, voor dat ze verkouden zou gaan worden. Ze zag dat er nog genoeg plek was bij de paars harige dus liep haar kant op. “Vind je het erg als ik bij je mee kom schuilen?” vroeg ze, terwijl ze helemaal doorweekt was geworden door de regen.
starship ranger becky , @ atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kimura Moto
Punten : 111
Gender : Female ♀
Age : 19 Jaar
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3281-kimura-moto http://pokemon-journey.actieforum.com/t3282-kim-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Hot summer ... day   do jul 02, 2015 10:54 pm

Er stond een meisje te dansen in de regen, niet echt iets wat ze had verwacht, maar goed. Ieder zijn eigen ding, ey? Sommige mensen vonden dit soort regenbuien geweldig, zij bleef er liever bij weg. Rustig keek ze toe hoe het meisje bleef staan, met haar handen in de lucht en een glimlach op d'r gezicht, terwijl ze haar Vulpix oppakte en deze een aai over d'r oortjes gaf. Pas toen het zwartharige meisje op haar af kwam gelopen en vroeg of ze erbij mocht komen schuilen, zetten ze een pas opzij. "Kom erbij," zei ze op een neutrale toon. Ze had een opmerking willen maken op het feit dat ze net nog in de regen had staan dansen, maar Kim bedacht zich dat het beter was om dat maar even te laten zitten. "De naam is Kimura trouwens, en dit is Ahri," stelde ze zichzelf toen maar voor, terwijl de Vulpix in haar armen een vrolijk blafje liet horen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Roxy Stump
Punten : 316
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Hot summer ... day   vr jul 03, 2015 1:23 pm

.

De jonge dame zette er een pas op zei, en vertelde dat ze er bij mocht staan. De zwart harige was haar dankbaar en toon de een vriendelijke glimlach op haar gezicht, terwijl ze “Dankje,” zei. Ze ging langs paars harige staan en keek nu naar het weer. Van af hier leek het veel erger, dan toen ze net er in stond. Aghja ze stond tenminste nu eventjes droog en kon weer bij trekken. De verkoeling vond ze dan wel weer fijn en iets wat ze ook gemist had. Haar aandacht werd getrokken door de jonge dame, aangezien ze zich zelf begon voor te stellen. “Aangenaam Kimura en Ahri,” reageerde ze terug op een vriendelijk toon. Ze wou haar wel de hand schudden, en de pokémon een aai over zijn hoofd geven. Maar zij had haar armen vol, en daarlangs was Roxy nogal nat. “Ik heet Roxy trouwens,” reageerde ze vlug terug met een glimlach. Was ze toch bijna vergeten haar zelf voor te stellen.
starship ranger becky , @ atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Hot summer ... day   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hot summer ... day
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Shalour City-
Ga naar: