{Fleur} Incenses
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 {Fleur} Incenses

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Kari Krauss
Punten : 283
Gender : Female ♀
Age : 19 years
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: {Fleur} Incenses   do mei 14, 2015 7:55 pm

Every prince is a fantasy ~
Wie weet wat er allemaal handig kon zijn als je zo op reis was, wat je Pokémon kon gebruiken. Misschien hielden ze wel van lekkere geurtjes! Incenses hadden te maken met Pokémon, toch, toch? Ze liep de winkel binnen en luisterde eventjes naar het vrolijk rinkelende belletje. Nou, nu wist iedereen wel dat ze binnen was. En zij wist ook zeker dat ze binnen was, want ze kreeg me een walm van geur in haar gezicht. Eventjes greep ze naar haar neus, om zeker te weten dat deze er nog aanzat, want het was wel heel erg veel om in één keer te kunnen omvatten. Arceus, wie weet roken ze individueel wel lekker, die incenses, maar samen was het nog erger dan een Garbador. Arceus. Ze bleef zo eventjes staan, moed verzamelend om haar neus te bevrijden uit haar greep. Maar uiteindelijk liep ze tussen de plankjes door. Waar werd dit überhaupt voor gebruikt. Om Pokémon te lokken en ze zo te vangen? En wat stond er überhaupt op die bovenste plank? Ze kon he tniet zien. Ze sloot haar vingers om de plank heen en trok zichzelf iets op, zodat ze op haar tenen kon staan en niet achterover zou vallen. Alleen gaf de plank wat meer mee dan dat ze verwacht had. Hij viel uit de kast, met alle rampzalige dingen van dien. Oh Mukmukmuk. "Muk," bracht ze geschrokken uit, haar gedachten uitend.
THANKS TO APRIL FROM CAUTION 2.0 !!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Fleur Fievez
Punten : 87
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 22 years
Type : Breeder
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Bidoof
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2956-fleur-fievez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2957-fleur-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: {Fleur} Incenses   zo mei 17, 2015 4:58 pm

i'm a walking travesty
but i'm smiling at everything
Langs een drukke weg wonen was niet leuk. Al die uitlaatgassen wisten altijd op een bepaalde manier haar kamer binnen te dringen en dat zorgde er voor dat het een stuk minder aangenaam was om daar tijd door te brengen. Fleur besloot om als oplossing een of ander geurend ding neer te zetten. Haar eerste keuze was een kaarsje geweest, maar om plot redenen waren die nergens verkrijgbaar. Daarom moest ze hélemaal naar Coumarine City reizen om wierook te halen. Ze had gelezen dat daar een winkeltje zat wat alleen maar wierrooksoorten verkocht, dus ze was erg benieuwd geworden. Het liefst had ze gehad dat ze er niet zo ver voor moest reizen, maar dat was nu eenmaal niet anders.

Bij binnenkomst werd ze al overweldigd door honderden verschillende geuren. Ze moest even een moment nemen om het allemaal te laten bezinken. Wauw. Of ze het lekker vond, was een ander verhaal. Waarschijnlijk waren de geuren los van elkaar nog wel te doen, maar om alles zo in één keer je neusgaten in te krijgen was nogal… apart. Het was gelukkig niet druk in de winkel, dus kon ze meteen op zoek naar een geurtje die haar beviel.

De enige andere klant was een meisje – tenminste, Fleur nam even aan dat het een meisje was – en Fleur probeerde haar eerst de ruimte te geven om een gesprek te voorkomen. Echter had de blondine alle wierook geroken en had ze haar keuze gemaakt, en laat die keuze nou precies op de plank staan waar de ander zich nu bij bevond. Maakt niet uit, ze zou wel even wachten. Dus wachten was wat ze deed. Ze wachtte ook toen de plank uit de kast viel, de wierook die er op stond met zich meenemend. Fleur stond als aan de grond genageld. Het mocht dan niet haar schuld zijn, maar ze voelde zich behoorlijk betrapt. Moest ze helpen iets op te ruimen? Of de manager roepen? Waarschijnlijk wel, maar ze stond daar maar, te staren naar de wierook die ze nu niet meer in haar kleine studio kon neerzetten. Ze hoorde de medewerker die eerder achter de kassa stond in beweging komen en wist zeker dat hij op weg was om de schade te beoordelen. Ze voelde dat ze eigenlijk iets moest doen, maar ze had geen idee wat. Was het ook niet veiliger om zich er buiten te houden? Veiliger, maar asocialer. Oh help.
tag: Kari Krauss! | notes: ---
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kari Krauss
Punten : 283
Gender : Female ♀
Age : 19 years
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: {Fleur} Incenses   di mei 26, 2015 3:07 pm

Every prince is a fantasy ~

Met een geschrokken blik keek Kari toe naar hoe de plank loskwam uit de stellingkast en hoe alles wat erop stond een mooie schuif naar beneden maakte. Een beetje wanhopig probeerde ze nog wat dingetjes te vangen, wat wonder boven wonder nog bij twee potjes lukte, maar de rest viel onherroepelijk stuk op de grond. Arceus wat stonk dat. Ze liet bijna de twee geredde potjes vallen van schrik om haar neus te bedekken. Muk muk muk. Wat bedeesd gleed haar blik naar de scherven op de grond, waarna ze geschokt naar het blondharige meisje keek die in de buurt stond. Deze zag er ook niet heel erg rustig uit, maar die kon het ook niet gedaan hebben. Dit was toch echt haar eigen schuld. En ze had Samson nog wel buiten gelaten voor deze exacte reden, oeps. Ze hoorde de medewerker in beweging komen en moest alle instincten om er meteen vandoor te gaan onderdrukken. Dat kon ze niet maken. Ze bleef dan ook als een Mareep die naar de slachtbank werd gebracht staan, kijkend naar het niet zo geamuseerde hoofd van de winkelmedewerker, wie een preek begon over dat het hier geen speeltuin was. Maar niet alleen tegen haar, maar ook tegen het blonde meisje. Oh, Arceus, wacht, dat was niet de bedoeling. Voor een moment was het heel verleidelijk om de medewerker te laten denken dat zij niet de enige was die dit gedaan had, maar nee, dat kon ze niet maken. "Ik liet het vallen, zij deed niks." verbeterde ze de man dan kleintjes, "ik zal het opruimen." Haar stem stierf nog verder af. Opruimen was uiteraard niet voldoende, maar Arceus, ze had het geld niet om al dit spul te betalen. De winkelmedewerker snoof eventjes kort en gaf aan dat het inderdaad niet eens om het opruimen ging, maar om het geld. Oeps. "Ik.. kan hier anders wel een middagje werken.. als dat voldoende is.." Natuurlijk zat ze nog langer vast in Coumarine, kon niet anders.

THANKS TO APRIL FROM CAUTION 2.0 !!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Fleur Fievez
Punten : 87
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 22 years
Type : Breeder
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Bidoof
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2956-fleur-fievez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2957-fleur-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: {Fleur} Incenses   wo mei 27, 2015 7:02 pm

i'm a walking travesty
but i'm smiling at everything
Oh help. Er werd geschreeuwd. Fleur raakte lichtelijk in paniek, zelfs al wist ze dat ze niks gedaan had. Misschien juist omdat ze niks gedaan had, want hoewel ze het het meisje ook niet gunde om alle schuld te krijgen wilde ze ook niet betalen voor iets wat ze niet gesloopt had. Daar had ze het geld helemaal niet voor. Ze kon het echter ook niet over haar hart verkrijgen om de ander er voor op te laten draaien en aangezien ze toch niet zo veel te doen had vandaag, behalve terug reizen naar huis, nam ze een dappere beslissing. Nadat het meisje had voorgesteld om hier een dag te blijven werken, draaide Fleur zich naar de medewerker om en haalde ze diep adem.
“Ik… liet haar schrikken. Het is dus ook mijn schuld. Ik help mee.” Liegen vond ze niet leuk, en waarschijnlijk was het helemaal niet nodig geweest, maar het leek de medewerker wel iets meer tevreden te stellen. Twee nieuwe mensen die in zijn winkel hielpen betekenden natuurlijk dat hij langer op zijn luie kont kon gaan zitten. Hij nam dan ook het aanbod aan. Jammer, Fleur had gehoopt dat ze er beide nog van af kwamen als hij wist dat het een ongeluk was, maar de wierook potjes waren best duur en het waren er ook best veel geweest, dus natuurlijk moesten ze betalen. Stomme winkel.

De man zei de meiden dat ze even moesten wachten en dat hij iets zou halen, al verstond Fleur even niet wat. Ze vermoedde schoonmaakspullen om de troep op te ruimen. In de tijd dat hij weg was, nam Fleur de tijd om het andere meisje aan te spreken op fluistertoon. “Gaat het een beetje? Niet te erg geschrokken?” Ze overwoog om er aan toe te voegen dat zij wel erg geschrokken was, maar dat deed ze maar niet. Het enige wat ze had gedaan was toekijken. Als ze had geprobeerd te helpen had ze het recht gehad om zichzelf ook als slachtoffer neer te zetten, maar nu mocht ze van zichzelf alleen helpen.
tag: Kari Krauss! | notes: ---
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: {Fleur} Incenses   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Fleur} Incenses
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Coumarine City-
Ga naar: