Matching set of marching clocks. { — closed
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Matching set of marching clocks. { — closed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Alphonse Mercier
Punten : 275
Gender : Male ♂
Age : 16 years old
Type : Coördinator
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t77-alphonse-mercier http://pokemon-journey.actieforum.com/t85-alphonse-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Matching set of marching clocks. { — closed   di mei 05, 2015 7:38 pm

Alphie
Mercier
De jongen zat gehurkt bij een diepe plas water. Hoewel het gebied rond de Power Plant erg droog was, had de regenbui van kortgeleden toch zijn sporen weten achter te laten. Iets verderop lagen zijn lange grijze jas en zijn tas. Veel te warm voor de winterjas, maar de jongen had momenteel niks anders. Ach, zo'n groot probleem was het ook niet. Hij kon zijn jas altijd gewoon uittrekken. In de plas water speelde een Chinchou opgewekt. Het wezentje had erop gestaan uit zijn Pokébal te blijven nadat ze hun trainingssessie afgesloten hadden en was, toen hij een plasje water gezien had, gelijk erin gesprongen. Natuurlijk. Het was niet zo fijn als een goed meertje of een snel stromende rivier, maar het was beter dan niks. Ieder water was fijn. "Oi, Chinchou, spetter me niet zo nat," zei Alphonse lachend toen de blauwe Pokémon met zijn antennes water richting zijn trainer gooide. Het wezentje liet een lachend geluidje horen en spetterde vrolijk door. Met een zucht duwde de jonge Coördinator zich vervolgens overeind en liep richting zijn tas om daar wat te eten uit te halen. Hij had ontbijt overgeslagen, dus was het niet gek dat zijn maag nu liep te knorren. Toen hij, met een opengemaakte snickers in zijn hand, zich weer omdraaide, zag hij echter iemand bij Chinchou's plas staan. Nieuwsgierig en iet wat wantrouwend liep de jongen op de ander af. "Hoi," begroette hij de nog onbekende man, waarna zijn blik kort op zijn Chinchou viel. Hij had de laatste tijd veel over Team Rocket gehoord. Wie weet was dit zo'n Grunt die uit was op Chinchou... Hoewel de ander wel iets te oud leek voor een Grunt.. Hmm, well, Alphonse zou er vast en zeker gauw genoeg achterkomen!

& LUCIUS QUINN

_________________
✰✰(¯`*•.¸,¤° Alphonse Mercier °¤,¸.•*´¯)✰✰
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lucius Quinn
Punten : 302
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2839-lucius-quinn#56718

BerichtOnderwerp: Re: Matching set of marching clocks. { — closed   di mei 05, 2015 9:03 pm

Pokémon konden soms vervelende dingen zijn. Ranjin hield er absoluut niet van om in zijn bal te blijven en zou er altijd weer uit komen als die eindelijk in zat. Op zich was het geen probleem maar dan moest de Persian ook niet besluiten om weg te gaan. De kat moest iets hebben gezien en was er vervolgens op af gegaan. Sinds de evolutie was hij echt veel avonturierrijker dan eerder. Misschien omdat hij groter was en dus meer aandurfde? Geen idee, maar het was best lastig. Misschien moest bij maar eens een leiband gaan kopen, dat zou pas perfect zijn en goed van pas komen. Dat zou echter iets zijn voor later, eerst moest hij zijn pokémon maar eens terug vinden. ‘Ranjin!’ riep hij voor de zoveelste keer. De wind die er stond zorgde er jammer genoeg voor dat zijn stem niet ver reikte en dat hij al snel een mond vol zand had.
Al hoestend draaide hij zich om met zijn rug richting de wind. Zijn keel begon gewoon al uit te drogen door de zanderige omgeving. Lucius moest maar onthouden dat het geen plek was waar hij vaak wilde komen. Maar misschien stond Arceus hem dan toch bij. Wanneer hij weer op keek kon hij even verder een blauw figuur zien, duidelijk een pokémon waar hij de naam niet van wist, en een persoon. Het kon vast geen kwaad om te vragen of ze een Persian gezien hadden? Zonder te twijfelen ging de man dan ook op het duo af, enkel om te moeten halt houden voor een plas water. Het was een wonder dat het er was. De jongen liet met een simpele hoi weten dat hij Lucius had gezien. ‘Hej,’ begroeten hij de andere maar. ‘Jij hebt toevallig geen Persian voorbij zien lopen?’ vroeg hij. Zijn bril zetten hij ondertussen even af om zijn glazen wat af te kuisen die volledig stoffig waren geworden.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Alphonse Mercier
Punten : 275
Gender : Male ♂
Age : 16 years old
Type : Coördinator
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t77-alphonse-mercier http://pokemon-journey.actieforum.com/t85-alphonse-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Matching set of marching clocks. { — closed   wo mei 06, 2015 1:07 am

Alphie
Mercier
De onbekende man groette hem rustig terug. Oké, hij ging dus niet gelijk zijn Chinchou stelen. Dat was al iets. Vervolgens vroeg hij of Alphie misschien een Persian gezien had. Fronsend keek hij de bebrilde man aan. Een Persian? Had hij die misschien gestolen en was de Pokémon toen ontsnapt? Hmmm. De jongen gaf zichzelf snel een mentale uitbrander. Tuurlijk was deze man geen Team Rocket lid. Niet iedereen die hij tegenkwam was een Team Rocket lid. Als hij het goed had, had hij überhaupt nog nooit een Team Rocket lid ontmoet. Waarom was hij überhaupt zo obsessed met die Team Rocket leden? Ze zouden waarschijnlijk toch niks van hem willen: Hij had geen starters of shiny Pokémon. "Uh," zei hij daarom dus, terwijl hij vlug om zich heen keek, "Ben bang van niet. Jij misschien?" Hij keek vragend omlaag naar de Chinchou, die ook zijn kopje schudde. Nee, hij had ook niets anders verwacht. Maar goed, wellicht had Chinchou de katachtige langs zien sluipen terwijl Alphie zijn snickers pakte. "Ben je de jouwe kwijt?" vroeg hij vervolgens nieuwsgierig aan de man, terwijl hij wederom rondkeek. Nope, hij zag enkel zand.

_________________
✰✰(¯`*•.¸,¤° Alphonse Mercier °¤,¸.•*´¯)✰✰
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Matching set of marching clocks. { — closed   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Matching set of marching clocks. { — closed
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [Closed] Halloween Sprite Contest

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose Badlands :: Power Plant-
Ga naar: