Relax time [Open]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Relax time [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Daniel Marshall
Punten : 52
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Relax time [Open]   di mei 05, 2015 12:44 pm

Opgetogen keek Daniel rond met zijn camera in zijn hand voor een bordje, dat aangaf dat hij Petalburg City had bereikt. Aylin zat op zijn schouder en keek net zo enthousiast als haar trainer rond door het stadje. Hoe hij het had gedaan mocht Arceus weten maar op de een of andere manier had hij toch zonder op te letten door Petalburg Woods gereisd. Het deed er verder ook niet toe maar de veertienjarige jongen was wel verbaasd dat het telkens zo snel ging. In ieder geval; de vorige stad had een beetje van die historische gebouwen terwijl er hier weer gewone huizen stonden. Kon hij hier misschien een vlog over maken? Nee. Het verschil tussen de huizen in Hoenn ging geen kijkers van hem boeien en eerlijk boeide het hem ook niet. Vooral na de laatste reacties op zijn laatste vlog hadden er behoorlijk ingehakt. Niemand wilde zijn shit over reizen zien, ze wilden actie. Maar wat verstonden zijn kijkers onder actie? Daniel slaakte een diepe zucht dat zijn Chimchar deed opkijken waarna ze haar grijze oogjes op de jongen richtte. “Chimchar?” vroeg het oranje aapje waardoor Daniel naar zijn Chimchar keek. Tsja, hoe ging hij dat Aylin uitleggen? De Chimchar kon sowieso niet veel doen. Aylin was meer zijn maatje dus die hoefde alleen leuk te doen in zijn vlogs. Daniel aaide haar over haar oranje hoofdje heen waarna hij naar een klein riviertje liep en daar aan de rand ging zitten. Zijn schoenen en sokken deed hij uit om zijn voeten in het water te laten zakken. Gelijk een kans om zijn Buizel even te laten ronddobberen.. hoewel dat geen goed idee was met zijn Chimchar in de buurt. Aylin was dan wel een vuur Pokémon maar totaal niet bang om nat te worden.Daniel besloot om het maar wel te doen en zijn overige twee uit Pokéballen te halen. De Pokéball waar Kyan in zat richtte hij op het water en binnen enkele seconden zwom er een Buizel voor zijn voeten. Juno keek enkel met haar staart in haar pootjes naar de dobberende Kyan. Het was grappig om te zien dat de kraag om zijn nek zichzelf op blaasde met lucht.. net een zwembandje die je vaak bij kleine kinderen zag. Daniel grinnikte toen zijn Chimchar inderdaad zoals hij had voorspelt op zijn knie ging zitten en zich voorover het water boog. Geschrokken over het feit dat ze bijna haar evenwicht verloor greep de jongen Aylin snel om haar middel en trok zich snel naar hem toe. “Aylin.. wees wel voorzichtig als je in het water valt… ben je niet echt blij,” grinnikte Daniel tegen zijn Chimchar die alleen wat beduusd naar de jongen keek met haar grijze oogjes. “Het is oke,” voegde hij er nog aan toe. Hij wilde niet dat zijn maatje gewond zou raken en vuur Pokémon konden nou eenmaal niet tegen water en voor een ritje naar het Pokémon Center daar wilde hij al helemaal niet aan denken.

_________________
Whenever I think of the past,
it brings back so many memories.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Austin Dreams
Punten : 423
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Relax time [Open]   vr mei 08, 2015 8:23 pm

Met een zucht keek Austin opzij naar Waterfall. Ze hadden zojuist zijn vader en de tweeling bezocht. Austin’s vader had zijn zoon een bericht gestuurd waarin hij had verteld dat hij ziek aan het worden was. Austin, die bezorgd was geworden, was snel naar Littleroot Town gereisd zodat hij zijn vader kon ondersteunen, maar het bleek een simpele verkoudheid te zijn. Gelukkig maar. Hij kon zich nog herinneren toen hij hoorde dat zijn moeder ook ziek was. Hij schoof zijn mouw omhoog en keek naar haar naam die op zijn arm stond. Hij had haar in stilte beloofd dat hij de tweede badge voor haar zou winnen. Hij zou nog goed moeten trainen en waarschijnlijk zijn beide Pokémon moeten evolueren, maar hij had het er wel voor over. Hij had er alles voor over om zijn ouders trots te maken. Misschien moest hij binnenkort nog maar eens naar het kerkhof gaan waar ze lag, maar voor nu was dat iets te confronterend. Hij schoof zijn mouw weer naar beneden zodat niemand het zou zien. Op warmere dagen droeg hij shirts zodat de tatoeage wel zichtbaar was, maar hij droeg meestal dunne vestjes of jasjes in de zomer zodat er geen vragen werden gesteld over de tatoeage. Voor de rest had hij ook nog een ketting aan zijn nek hangen in de vorm van een kruis. Die twee factoren deden hem erg aan zijn moeder denken en gaven hem kracht op deze reis. Waterfall gaf de blonde jongen een kort knikje en liep vervolgens wat sneller. ‘Hé, wacht!’ riep Austin waarna hij de blauwe Pokémon volgde, maar de Marshtomp weigerde om minder snel te gaan. Hij wilde Austin afleiden en hij wist dat daar maar één manier voor was: zich misdragen. De achtervolging duurde tot in Oldale Town, maar Waterfall was nog niet klaar met Austin. Hij draaide zich abrupt om zodat de blonde jongen snel moest zijn en na een nog een korte tocht kwamen ze aan in Petalburg City. Daar zag Waterfall precies wat hij nodig had: een jongen aan een soort van beekje. Of riviertje. Of wat het ook was. ‘Waterfall, nee!’ riep Austin, maar het was al te laat. De blauwe Pokémon rende naar voren, sprong en maakte van zijn lichaam een bal. Meteen toen zijn lichaam het water raakte kwam er een hoop water omhoog en Austin zuchtte geërgerd. Was het nu zo moeilijk voor de Pokémon om zich één keer te gedragen? Toch was het ook wel wat grappig, maar niet als de jongen aan het riviertje boos op hem zou worden. ’S-Sorry!’ bracht hij stotterend uit terwijl hij naar de nu waarschijnlijk doorweekte jongen rende. ‘Hij h-heeft soms r-rare manieren om me o-op te vrolijken!’ Hij keek de jongen aan en beet op zijn onderlip. Vervolgens wachtte hij op antwoord na de vrolijk zijnde Waterfall nog één strenge blik te hebben toegeworpen. Stoute Waterfall!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Daniel Marshall
Punten : 52
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Relax time [Open]   za mei 23, 2015 12:28 am

Daniel keek toe hoe de Chimchar op zijn schoot naar een boom toeliep en daar in klom zodat ze de omgeving in de gaten kon houden. In plaats daarvan kwam zijn Minccino op zijn schoot zitten zodra de chinchilla merkte dat haar plekje vrij was dus kroop ze vlug op zijn schoot. Daniel grinnikte omdat de Minccino zich dicht tegen zich aan nestelde maar nog voordat Juno haar ogen kon sluiten en dat Daniel zijn mond open kon doen om er iets van te zeggen, kwam er opeens iets langs hem afgelopen. De blonde jongen had het niet echt in de gaten omdat hij bezig was met een Pokéball die hij in zijn handen vasthield -hij had een Squirtle gekocht van een breeder- en hij stond net op het punt om de schildpad uit haar Pokéball te halen. Snel kwam zijn Buizel in het water naar boven om alarmend naar iets of iemand die een bommetje in het beekje ging maken. Kyan zag het gebeuren dat een vrij grote golf water over zijn trainer en teamgenootje heen kwam. Daniel schrok van het plotselinge koude water dat hij over zich heen kreeg en stond op waarop hij vervolgens uitgleed met de Minccino in zijn armen in het water terecht kwam. Nu had hij al helemaal een nat pak niet te spreken over het feit dat Juno ook nog eens kletsnat was, deze klampte zich stevig aan het shirt van de jongen. ’S-Sorry!’ hoorde Daniel iemand zeggen waarop de jongen zich snel herstelde. ‘Hij h-heeft soms r-rare manieren om me o-op te vrolijken!’ ging de oudere jongen verder waarop Daniel Juno snel op de kant zette met een grijns op zijn gezicht. “Het geef niet hoor.. ik was toch al van plan om te gaan zwemmen,” grijnsde hij waarop Kyan toch even naar hem toe kwam dobberen. “..had alleen nog even willen wachten tot ik me had omgekleed,” voegde hij er nog aan toe in een poging om het wat luchtiger over te laten komen, want van een beetje water kreeg hij niks alleen een nat pak. Gelukkig had hij zijn vlogcamera in zijn tas gestopt omdat hij wist dat camera’s en water bepaald niet samen gingen. Aylin kwam naast de Minccino staan die zich rillend achter haar pootjes verborg omdat ze haar tranen wilde verbergen uit schaamte. Uitdagend met een grijns op zijn gezicht stuurde hij met zijn vlakke hand wat water naar de.. wat was het eigenlijk voor een Pokémon? Zijn Buizel vond het blijkbaar alleen maar geweldig dat de jongen nu ook in water was en deed hetzelfde als dat de jongen net had gedaan door met zijn eigen poot zijn trainer nat te spetteren.

_________________
Whenever I think of the past,
it brings back so many memories.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Austin Dreams
Punten : 423
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Relax time [Open]   ma jun 01, 2015 8:20 pm

Waterfall, die zich van Austin’s strenge toon en strenge blik niks aantrok, dobberde op zijn rug door het water en keek gelukzalig zijnde naar de blauwe lucht. Als Austin hem niet beter zou kennen zou hij nog denken dat de Marshtomp een mooi vrouwtje had gevonden. Maar nee, de Marshtomp was enkel gelukzalig over het feit dat hij Austin weer eens op de kast had gejaagd. De laatste tijd werd de Pokémon steeds meer rebels en Austin vermoedde dat het bij zijn evolutie hoorde. Als Mudkip’s waren ze nog schattig en lief, als Marshtomp’s werden ze rebels en als Swampert’s gedroegen ze zich beschermend. Hij was benieuwd hoe erg Waterfall’s gedrag zou veranderen als de blauwe Pokémon ouder zou worden. Hij was opgelucht over het feit dat de jongen het niet echt een probleem vond en er dan ook niet echt een probleem van maakte. Toch vond hij het best sneu voor de jongen omdat hij nu helemaal nat was en omdat het niet echt de warmste dag was om nu in het water te vallen. Als hij ziek werd, was het zijn schuld. Nou ja, eigenlijk die van Waterfall, maar sinds hij als trainer geacht werd om zijn eigen Pokémon in bedwang te houden… hij zuchtte nogmaals en sloeg zijn armen over elkaar heen. ‘I-Is het water k-koud?’ vroeg Austin zich schuldbewust voelende. Waterfall keek geamuseerd naar de Buizel, draaide zich om en wilde een hele slag water over de Buizel laten gaan. Hij staakte zijn pogingen echter toen hij de vermoeide blik van Austin zag, maakte een protesterend geluidje en zwom dan maar gewoon naar de Buizel toe om hem plagerig nat te maken met een waterstraaltje. ‘A-als je wilt kan ik even een h-handdoek voor je gaan h-halen bij het Pokémon C-Center,’ stotterde Austin en hij keek de jongen afwachtend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Relax time [Open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Relax time [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Relax, take it easy... [Alois ~ Roakes]
» LUNA NIVEA [open]
» Patrol time
» Payback Time!
» ~Are you afraid of the dark?~ [Open]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Hoenn :: Petalburg City-
Ga naar: