[Ganzenopdracht] Shut Up and Dance [+Tyson Kinomiya]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 [Ganzenopdracht] Shut Up and Dance [+Tyson Kinomiya]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Alex Beaumont
Punten : 58
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 27
Type : Breeder
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1235-alexandra-alex-beaumont http://pokemon-journey.actieforum.com/t1236-alex-pokedex

BerichtOnderwerp: [Ganzenopdracht] Shut Up and Dance [+Tyson Kinomiya]   vr apr 17, 2015 11:04 pm

Ze was te laat, of niet? Alex had de tijd net bekeken en had nog maar twee minuten voor de deuren van het theater dicht gingen. Vaak ging ze niet naar de bioscoop, maar er draaide wel een erg leuke animatiefilm die haar wel aan had gesproken en dus was ze onderweg naar de bios van Shalour City. Helaas, echter, was ze te laat vertrokken en kwam daarom haast te laat – al niet echt te laat – om een kaartje te kopen voor de gewenste film. Misschien had ze niet nog even met Sagittarius moeten spelen voor ze vertrok, al kon ze het niet over haar hart krijgen om de Growlithe in zijn speelse bui achter te laten in het Pokécenter. Niet dat de rest niet met hem had kunnen spelen, maar hij had specifiek om haar aandacht gevraagd. Alex lette niet op alle borden die aangaven dat ze een bepaalde kant op moest lopen om bij de film te komen; ze volgde de route die zij dacht dat de juiste was, want ze had van tevoren natuurlijk een route uitgestippeld. Pas toen ze door de deuren van het gebouwtje liep en zag dat het niet op een bioscoopzaal leek, kwam ze erachter dat ze compleet de verkeerde kant op was gegaan. En ze was ook niet in een normale hal terechtgekomen; nee, aan de mensen en de houdingen te zien, was dit een dansles. “Ah, een laatkomer?” vroeg de vermoedelijke dansinstructeur. Alex wilde met haar hoofd schudden, aangeven dat ze hier niet was voor een dansles, maar ze stond als aan de grond genageld. “Maakt niet uit. Kom er vlug bij!” Wacht. Wat? Ze moest mee dansen? En aan de bewegingen van de man te zien, wilde hij dat ze met hem ging dansen. Het meisje hief haar handen op en deed een stap of twee achteruit, maar de man overbrugde die afstand en greep haar bij de hand vast. Shiftry. Terwijl hij haar bij zich trok om de danspassen voor te doen, kon ze maar één ding denken: Help!

_________________

I gave in to sickness
Can you find forgiveness
For a dear old friend
So Astoria can end

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Tyson Kinomiya
Punten : 93
Gender : Male ♂
Age : 16 01/03
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Pikachu
http://pokemon-journey.actieforum.com/t181-tyson-kinomiya http://pokemon-journey.actieforum.com/t6909-ty-s-dex

BerichtOnderwerp: Re: [Ganzenopdracht] Shut Up and Dance [+Tyson Kinomiya]   za apr 18, 2015 10:40 pm

Origineel was het plan om naar de Tower of Mastery te gaan maar nu was Tyson gedwongen om op zijn kleine broertje Keagan te letten, terwijl zijn moeder dansles ging volgen. Hij zat dus in een dansschool. De zevenjarige jongen zat wat stilletjes naast hem met zijn Minccino op zijn schoot. Het zou een leuk uitstapje worden had zijn moeder gezegd maar tot nu toe was er nog niks gebeurt, maar dat kwam waarschijnlijk omdat Keagan erg stil was en niet met Tyson praatte. Zelf wist de jongen ook niet echt wat Keagan wilde doen dus zaten de twee jongens op een bankje naast elkaar wat voor zich uit te staren. Kyro stond aan zijn voeten samen met Aitaro die zwijgend naar hun trainer staarde, het was van de Pikachu af te lezen dat hij wilde trainen en zich verveelde. Zijn stiefmoeder knikte naar hem dat hij kon gaan.. hij immers nog altijd een trainer dit was al genoeg voor de jongen om op te staan. “Komen jullie?” sprak de jongen tegen zijn Pokémon, die zich dit geen tweede lieten ontzeggen en snel Tyson op de voet volgde.

Terwijl hij door de hal liep hoorde hij een stem, het was een mannen stem die iets zei tegen iemand. Kyro sprong er meteen op af, gevolgd door Aitaro en spurtte de hoek om. Snel volgde Tyson zijn Pikachu en Chimchar kwam halverwege het gangpad tot stilstand en zag daar twee gestaltes staan. De jongen kon niet echt zeggen of de ene persoon nou een jongen of meisje was maar de tweede persoon was overduidelijk een man. Het was een dansinstructeur. Er was niks aan de hand maar Kyro dacht daar blijkbaar anders over. “Pika..!” riep zijn Pikachu opdat moment zag Tyson nog net dat Kyro zijn elektriciteit ontlaadde. “Nee Kyro! Niet doen!” zei Tyson waarschuwend, de jongen rende zo snel als hij kon naar zijn Pikachu. Kyro draaide zich om maar het was eigenlijk al te laat daarom dook Tyson maar tegen de grond en greep de Pikachu om zijn middel. Daar liet Kyro zijn elektriciteit vrij waardoor de dertienjarige jongen de Thundershock opving. Op den duur voelde je eigenlijk de pijn niet eens meer als je Pokémon de gewoonte had om te willen helpen maar dat altijd op de verkeerde manier oploste.

De Pikachu brak vrijwel meteen zijn aanval af toen hij merkte dat hij Tyson onderstroom zette. Aitaro kwam snel naast hem staan en keek bezorgd naar zijn trainer maar deze lette hier niet op. Nijdig keek Tyson naar Kyro die zijn oren liet zakken en hem verontschuldigend aankeek maar de jongen wilde geen excuses, hij wilde dat de Pikachu zijn excuses aan de man bood. “Het is niet nodig om andere mensen onder stroom te willen zetten, je kan ook op een normale manier helpen. Bied je excuses daar maar aan die man,” sprak Tyson tegen zijn Pikachu en wees naar de dansinstructeur. Kyro sprong van zijn schoot die even terug keek naar de jongen, die knikte. Zijn Pikachu keek de man verontschuldigend aan en mompelde een zachte ‘Pika” terwijl hij zijn oren had laten zakken. De dertienjarige jongen slaakte een diepe zucht terwijl hij met een beschamende blik naar de grond staarde. Kyro was wel een apart figuur… maar toch hield hij van de Pikachu.


_________________
When your, standing in the hall of fame
And the world's gonna know your name
'Cause you burn with the brightest flame
And the world's gonna know your name
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Alex Beaumont
Punten : 58
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 27
Type : Breeder
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1235-alexandra-alex-beaumont http://pokemon-journey.actieforum.com/t1236-alex-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: [Ganzenopdracht] Shut Up and Dance [+Tyson Kinomiya]   za apr 18, 2015 11:08 pm

Nog voor ze echt konden dansen, gebeurde er al wat. Alex wist niet of ze Arceus moest bedanken hiervoor – al helemaal niet toen ze zag wat er was gebeurd. Ze keek op en werd bijna verblind door het felle licht van de elektriciteit, maar pas toen het licht verdween, was te zien waarom het was verschenen. De dansinstructeur had de blondine meteen van schrik losgelaten en keek even verward naar waar het vandaan kwam; een Pikachu. De Pikachu zat inmiddels op de schoot van de jongen en het duurde even voor Alex doorhad wat er was gebeurd. De jongen had, om de één of andere rede, een stroomschok ontvangen van het gele wezentje. Maar waarom dat was, dat was Alex nog altijd onduidelijk. Er werd naar de dansinstructeur gewezen. Alex was compleet in de war. Het meisje besloot maar op de jongen af te lopen, terwijl de man afgeleid was door de Pikachu. De blondine hurkte voor de vreemdeling neer en keek hem bezorgd aan. “Hey,” begon ze begroetend. “Gaat ‘ie?” een elektrische schok was immers niet niks. “Wat is er gebeurd?”

_________________

I gave in to sickness
Can you find forgiveness
For a dear old friend
So Astoria can end

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Tyson Kinomiya
Punten : 93
Gender : Male ♂
Age : 16 01/03
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Pikachu
http://pokemon-journey.actieforum.com/t181-tyson-kinomiya http://pokemon-journey.actieforum.com/t6909-ty-s-dex

BerichtOnderwerp: Re: [Ganzenopdracht] Shut Up and Dance [+Tyson Kinomiya]   do mei 07, 2015 10:13 pm

Terwijl Kyro zijn excuses bij de dansinstructeur aanbood werd Tyson alweer afgeleid door iets anders, een persoon. Die hem begroette en vroeg  of het wel ging. De jongen was eigenlijk niets anders gewend dan schokken te ontvangen van zijn partner.. vooral als die gele haarbal in een slecht humeur was. Aitaro wilde blijkbaar ook weten of hij in orde was en legde zijn beide pootjes op zijn arm. “Ik ben niks anders gewend van die gele haarbal,” grijnsde Tyson naar zowel de Chimchar als de vreemdeling. Het was een poging om zichzelf ervan te verzekeren dat het goed was, en ging daarom recht zitten.  “Wat is er gebeurd?” kwam de verwachtte vraag van het meisje of de jongen want Tyson wist nou niet precies hoe hij kon inschatten wat of hoe hij hem/haar moest benoemen. Het was nogal moeilijk te zien. Kyro kwam terug gelopen waarna hij via zijn rug naar zijn schouder klom. Dat was nou eigenlijk precies de vraag die hij niet wist te beantwoorden, wat had Kyro in zijn schild gevoerd? Het enige dat hij kon bedenken was dat zijn Pikachu hem/haar wilde helpen. Ugh hij begreep er zelf niets van. “Mijn Pikachu helpt graag andere maar lost dat niet altijd op een goede manier op,” legde Tyson toen uit met een glimlach. De jongen zag dat de oortjes van het wezentje wat omlaag zakte en bracht toen zijn hand naar het rode wangetje van de Pikachu. “Hij bedoelt het goed,” voegde hij er aan toe.

_________________
When your, standing in the hall of fame
And the world's gonna know your name
'Cause you burn with the brightest flame
And the world's gonna know your name
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Alex Beaumont
Punten : 58
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 27
Type : Breeder
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1235-alexandra-alex-beaumont http://pokemon-journey.actieforum.com/t1236-alex-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: [Ganzenopdracht] Shut Up and Dance [+Tyson Kinomiya]   vr mei 15, 2015 8:43 am

De jongen was niks anders gewend van die gele haarbal, waardoor Alex toch even bezorgd fronste. Was de band zo slecht tussen die twee, dan? Ze keek even naar de Pikachu in kwestie, maar daar leek het eigenlijk niet op. De pokémon leek zelfs erg vriendelijk, want het bood zelfs zijn excuses aan. Niet aan haar, of aan zijn eigen trainer, maar aan de dansinstructeur. Alex vroeg zich af waarom, maar besloot daar maar niet naar te vragen. Op haar andere vraag kreeg ze het antwoord dat de Pikachu graag hielp, maar dat hij het meestal op een verkeerde manier deed. De blondine keek verward van de jonge trainer naar zijn gele pokémon. Helpen? Verkeerde manier? Waar wilde hij dan... Oh. Ze had vast heel moeilijk gekeken toen die man haar plotseling vastgreep om met hem te dansen; iets wat ze eigenlijk niet had gewild. Van die film kwam dit keer even niks – daar was ze nu toch wel echt te laat voor. “Ik snap het al,” sprak ze met een kleine glimlach tegen de jongen. “Dan zal ik je Pikachu zo maar even bedanken,” knipoogde ze naar hem. Vervolgens stak ze haar hand naar hem uit om hem overeind te kunnen helpen. “Ik ben Alex, trouwens,” stelde ze zichzelf voor. Als hij niks te doen had, dan kon ze wel met hem optrekken, toch? Tenzij hij daar geen zin in had. Maar Alex wilde hem toch liever even in de gaten houden voor het geval dat. Met elektriciteit moest je immers niet spelen.

_________________

I gave in to sickness
Can you find forgiveness
For a dear old friend
So Astoria can end

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: [Ganzenopdracht] Shut Up and Dance [+Tyson Kinomiya]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Ganzenopdracht] Shut Up and Dance [+Tyson Kinomiya]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Shalour City-
Ga naar: