Wake me if you're out there
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Wake me if you're out there

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Kayin Winfrey
Punten : 96
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Wake me if you're out there   zo apr 12, 2015 12:36 am

Kayin had allang geweten dat er een bos tussen Rustboro City en Petalburg City in lag. Ze was er vaak zat geweest met haar moeder en zussen om bessen te plukken of naar de Pokémon te kijken, of gewoon voor een rustgevende wandeling. Ze kon het zich nauwelijks voorstellen dat mensen hier verdwaalden, want de weg was zo ontzettend makkelijk. Ze liep hem dan ook zonder zorgen af, haar ogen uit kijkend naar de verschillende Pokémon die ze onderweg zag. Vechten deed ze momenteel niet. Haar training begon pas nadat ze in Petalburg City was geweest. Elke keer wanneer er een bosje schudde of een geluid te horen was, keek ze die kant op om te zien wat ze nou weer tegenkwam. Ze keek ook op toen een struik in haar buurt plotseling heftig begon te schudden, benieuwd naar wat voor monster zich er in verborg, en al snel kwam het tevoorschijn en bleek het... een ei te zijn? Ja, dat was een blauw ei wat voor Kayin’s voeten langs rolde. Het donkere meisje staarde er verward naar. Moest ze er achteraan gaan, of was het de bedoeling dat dit ei wegrolde?

-- Ayako Hasegawa c:


_________________
different colors
we carry eachother
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   za apr 18, 2015 2:21 pm

De bossen gaven altijd zo’n heerlijk vrij gevoel. Ayako kan haar vinger er niet op leggen, maar ze hield ervan om door de bossen heen te wandelen. Daarom begaf ze zich nu ook met Ei en Goku in de Petalburg Woods, al was ze hier al een paar keer verdwaald gewoonweg omdat ze Ayako was. Ei had wel een mooie wandeling verdiend, want hij had zich goed gedragen de laatste tijd. Dat, en de brunette smachtte gewoon weer naar de bossen vanochtend, dus bevond ze zich weer hier. Dit tot ergernis van Goku, want hij had wel wat extra willen trainen voor de gym. “Oh kop op Goku, we gaan die badge snel halen!” riep het meisje enthousiast naar haar Treecko. Deze vouwde zijn poten over elkaar en keek nukkig weg. Ayako wilde daar nog wat op zeggen, maar hierdoor lette ze niet op haar pad en raakte haar voet al snel verstrikt in een wortel van een nabijgelegen boom. Pardoes viel ze voorover en liet ze Ei uit haar armen los, waardoor het van haar wegrolde en de twee verbaasd achterbleven. De brunette kon zichzelf nog net redden van een val, slaakte toen een klein gilletje en riep haar Eevee in paniek ook erbij. “Goku, Chiara, pak Ei!” droeg ze hen op, waarna ze alle drie achter Ei aan renden en probeerden het op te rapen. Helaas was Ei sluwer dan dat en wist hij elke keer op de één of andere manier uit hun handen of poten te glippen. “Stop, houd dat Ei!” gilde Ayako nog. Maar Ei luisterde niet. Ei rolde gewoon even vrolijk verder.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kayin Winfrey
Punten : 96
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   wo apr 22, 2015 10:28 am

Niet alleen een ei rolde langs, maar er kwamen al snel een meisje, Eevee en Treecko achter aan. Ze deinsde achteruit, bang voor een botsing. Ze was oorspronkelijk niet van plan om achter het ei aan te lopen, maar toen het meisje riep dat het ei tegengehouden moest worden, voelde ze zich best wel aangesproken. “Kom Clem,” zei ze, voor ze ook achter het ei aan rende. Haar Surskit kwam gehoorzaam achter haar aan. “Clementine, pak dat ei met hulp van een Quick Attack!” Clementine schoot met een witte straal achter zich aan op het ei af. Het leek er op dat ze hem te pakken kreeg, maar precies toen ze er bovenop wilde springen zat er een hobbel in de weg die het ei een hele andere richting in joeg. Clementine landde op de grond en rolde een paar meter, waarop Kayin geschrokken naar adem snakte. Ze rende nu op haar Pokémon af in plaats van het ei. “Clem, gaat het?” De Surskit knikte, en kwam gelukkig al snel weer overeind. Ze had een blik in haar ogen die duidelijk zei dat ze dat ei kosten wat kost te pakken zou krijgen.


_________________
different colors
we carry eachother
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   wo apr 22, 2015 10:44 pm

Ze had een helper in nood. Een redder in nood? Ach, wat maakte het ook uit. Er was een meisje die haar wel wilde helpen. Haar vage waterspin deed een poging om Ei te pakken met een Quick Attack, maar faalde, want Ei wist net op het laatste moment weer te ontsnappen. Vervloekt Ei. Wat de pokémon van het meisje kon, konden zij ook. Wie weet hadden zij meer geluk. “Goku, Chiara, doe ook Quick Attack!” De twee pokémon wisselden een blik met elkaar uit en zetten toen een hele harde sprint in; een witte streep achterlatend. Ze sprongen echter op hetzelfde moment en knalden niet veel later dan ook tegen elkaar aan, vlak voor ze op Ei konden springen om het te stoppen. Dus Ei rolde weer verder. Ayako sloeg zichzelf voor haar voorhoofd – een gebaar dat eigenlijk niet voor haar was weggelegd, want meestal moesten mensen dat doen vanwege haar. Ze besloot zelf ook maar een ‘Quick Attack’ in te zetten en een sprintje te trekken, waarop ze in een duikvlucht boven op Ei probeerde te springen en volledig missprong. Oh. Well. Mikken was nooit haar beste kunst geweest. “Ei! Ik beveel je om terug te komen!” riep ze naar het blauwe ei. Ei luisterde niet. Hij gaf geen reactie. “Sla niet zo’n toon tegen me!” sprak Ayako kwaad tegen het ding. Arceus. Hoe ging dit ooit goed komen?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kayin Winfrey
Punten : 96
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   zo apr 26, 2015 12:11 am

Het andere meisje, vermoedelijk de eigenaar van het ei, deed ook verschillende pogingen om het ding te stoppen. Ze gebruikte beide haar Pokémon en zichzelf in haar pogingen, maar beide faalden. Het donkere meisje vroeg zich af hoe het in hemelsnaam mogelijk was dat een ei zo veel problemen veroorzaakte, al besefte ze zich dat ze beter haar hoofd er nu bij kon houden. Kende Clementine nog een aanval die haar kon helpen? Ze kon zich zo alleen Quick Attack bedenken. Bubble Beam zou waarschijnlijk alleen maar in hun nadeel werken, maar... misschien een Bubble aanval niet? “Clem, denk je dat je het ei in een bel kan vangen?” vroeg Kayin zich hardop af. Clementine scheen het niet te weten, en besloot daarom het idee gewoon te proberen. Ze vuurde de bubbels af, maar op een of andere manier wist het ei ze allemaal te ontwijken. In plaats daar van werden enkele Wurmple en zelfs een Zigzagoon die zich in de omgeving bevonden geraakt. Oeps. Vooral de Zigzagoon vond dit niet leuk, en kwam nu achter Clementine en Kayin aan. Stik. Kayin wilde graag verder achter het ei aan rennen, maar kon misschien beter eerst er voor zorgen dat ze die Zigzagoon loosde. Ze kreeg het idee om hem tussen de bomen af te schudden, en liep daarom een willekeurige richting op die niet rechtdoor was. Hopelijk raakte ze hem snel kwijt, en hopelijk wist het meisje haar ei te pakken te krijgen.


_________________
different colors
we carry eachother
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   vr mei 01, 2015 6:21 pm

Een bubbel werd afgevuurd, maar Ei kon die met gemak al rollend ontwijken. Goku fronste verbaasd. Hoe was het mogelijk dat zo’n klein, onlevend onding het voor elkaar kreeg om ze alsmaar te ontwijken? Het was alsof het dit expres deed. De Treecko snoof en kwam vlug overeind. Misschien kon hij via de bomen... Het was een vergezocht idee, maar als niks leek te werken, dan wilde hij het zeer zeker proberen. Voor hij echter zijn plan in werking kon zetten, werd hij geroepen door Ayako. De brunette droeg hem op de Zigzagoon die achter het meisje aan zat aan te vallen. Rollend met zijn ogen draaide hij zich een halve slag en sprintte hij op de Zigzagoon af, die hij niet veel later tegen de grond beukte met wederom een Quick Attack. Zo, zal hem leren. De pokémon viel echter hem nu aan, maar daar maakte hij al snel korte metten mee door met een Pound zijn staart tegen het beest aan te gooien. Chiara en Ayako renden ondertussen achter Ei aan. “Chiara!” riep de brunette tegen haar Eevee, die tijdens het rennen haar hoofd naar haar trainer toe draaide. “Kom hier, dan lanceer ik je op Ei af.” Chiara had zo haar twijfels bij deze techniek, maar ze waren wanhopig en die vastberaden blik in Aya’s ogen stelde haar wel wat gerust. Ook zij draaide zich een halve slag en sprong in Ayako’s geopende armen. Het meisje hield haar Eevee toen onder één arm naar achteren, probeerde te mikken op het rollende ei en gooide toen met al haar macht Chiara op Ei af. “Eevee Canon!” ... Of iets te ver naar rechts. Ietsje heel ver. Oeps. Chiara belandde in een struik dat nog niet eens in de buurt van Ei zat. De Eevee sprong er hoofdschuddend uit en keek toen met een kwade blik naar Ayako. Ze had het meisje nooit moeten vertrouwen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kayin Winfrey
Punten : 96
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   di mei 05, 2015 12:02 am

Het ei-meisje was zo lief om haar Treecko op te dragen om de Zigzagoon weg te jagen. Kayin was gered, maar een bedankje kreeg ze er even niet uit tussen het hijgen van vermoeidheid door. Dat ei was bizar snel. Zo steil naar beneden liep de grond hier toch niet? Voor Kayin volledig afgeleid raakte werd haar aandacht getrokken door de stem van de brunette. Wat ze zei verstond ze zo snel niet, maar ze pakte haar Eevee van de grond en gooide deze vervolgens de struiken in. Huh. Hoe hielp dat met het vangen van het ei? Kayin was heel erg verward, en eerlijk gezegd begon ze ook vermoeid te raken, maar ze kon de situatie nu niet zomaar verlaten. Daar maakte ze geen vrienden mee. Ze moest gewoon even doorbijten.

Naast Clementine had Kayin alleen nog haar eigen ei, en die kon waarschijnlijk niet van grote hulp zijn. Het donkere meisje besloot daarom om nog eens haar Surskit om hulp te vragen. “Clem, gebruik Agility en daarna weer een Quick Attack!” Misschien was snelheid het antwoord. Met Agility werd Clementine een stukje sneller en met Quick Attack zou ze het ei wel bij kunnen halen en misschien pakken. Kayin wist alleen niet hoe haar Surskit het voorwerp met haar pootjes vast moest pakken. De Surskit zelf schijnbaar ook niet, want ze had inderdaad het ei bijgehaald, maar ze deed verder niks behalve een verward geluid maken. “Schop het deze kant op?” stelde Kayin voor, al had ze hier zo zijn twijfels over. Toch probeerde Clementine het, en zette ze zich voor het ei neer, om er vervolgens een schop tegen te geven met haar dunne pootje. Het had absoluut geen nut, en het ei rolde vrolijk verder, over Clementine’s pootje heen, verder het bos door.


_________________
different colors
we carry eachother
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   di mei 19, 2015 5:21 pm

Goku zag het zo gebeuren. De worp van Chiara en Ayako waarbij de arme Eevee in het struikgewas belandde. De Treecko wist niet wat hij had moeten verwachten, of wat hij had verwacht, maar dit was het zeker niet. Zuchtend zette hij een korte sprint in en begaf hij zich naar het tweetal, terwijl Ei nog altijd over de grond heen rolde alsof ergens de beste pizzabakker zijn pizza’s gratis stond weg te geven. Gelukkig had het vreemde meisje het voor nu even overgenomen van Ayako, zodat de brunette de kleine takjes uit de vacht van haar Eevee kon plukken. Arme Chiara. Dit was nooit haar bedoeling geweest. De pokémon zelf scheen dat ook te begrijpen, want lang boos bleef ze niet. Gelukkig. De poging van de vreemdelinge ging echter niet onopgemerkt, want Goku stond toe te kijken hoe ook dat plan faalde, maar het was wel een goed idee geweest. Zo’n ontzettend goed idee, dat hij besloot het her te gebruiken.

Goku zette zich van de grond af en sprong behendig tegen een boom aan. Vervolgens sprong hij naar een andere en weer een andere. Steeds wanneer hij tegen een boom aansprong of zich van boom naar boom begaf, werd hij sneller en sneller. Tot hij bijna in de buurt van Ei was en nog een schepje erbovenop besloot te doen met een Quick Attack. De Treecko schoot nu zo ontzettend snel op het voorwerp af dat missen wel onmogelijk leek en net als de Surskit van het meisje besloot Goku Ei aan te vallen. Met een soepele draai van zijn staart sloeg hij Ei met een Pound de lucht in. Het was echter een hardere stoot dan de bedoeling, want het ei suisde wel erg hoog de lucht in. Goku’s plan was om hem in Ayako’s armen te meppen. Dit ging volledig de mis in. “Ik heb hem!” schreeuwde de brunette in kwestie, die wonder boven wonder had zien gebeuren wat de bedoeling was. Ze rende met haar armen ver voor zich uit in een rondje ergens vlak onder Ei. Ze moest hem wel vangen, toch? Dat kon niet anders. Maar Aya ving hem niet. Net toen Ei weer naar beneden begon te tuimelen, knalde er een Taillow tegenop. Goku vervloekte het beest, want het ei raakte uit koers en belandde ver van Ayako vandaan. Daar ging zijn plan. En daar ging Ei weer.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kayin Winfrey
Punten : 96
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   vr mei 22, 2015 1:25 pm

Arme Clementine had nu last van haar pootje en kon niet meer goed achter het ei aan rennen. Kayin pakte haar op van de grond en hing haar op haar rug, maar had nu even geen plannen meer om het ei tegen te houden. “Gaat ie een beetje?” vroeg ze, waarop Clementine een antwoord gaf wat klonk alsof ze veel pijn had. Ze konden wel even rusten terwijl het andere meisje haar ei nog eens probeerde te vangen. Letterlijk. Het ei werd namelijk de lucht in gelanceerd en het meisje probeerde hem te vangen door er onder te staan. Echter werd het ei uit koers gebracht door een Taillow en kreeg ze het wéér niet te pakken. Hoe was het toch mogelijk?

“Wat als we samen werken?” stelde Kayin voor toen ze de afstand tussen haar en de eigenaar van het ei had verminderd. Hoe wist ze nog niet, maar aangezien hun solo pogingen niet werkten, konden ze misschien hun krachten samenvoegen. “Wat kunnen je Treecko en Eevee allemaal?” Dit zou handig zijn om te weten. Dat, in combinatie met wat Clementine kon, kon vast wel eens de oplossing bieden.


_________________
different colors
we carry eachother
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   ma mei 25, 2015 8:29 pm

Samen werken. Dat was wat het jonge meisje aan Ayako voorstelde zodra ze bij elkaar stonden. De brunette fronste bedachtzaam en knikte toen vastberaden op het voorstel. Hé, dat kon inderdaad nog wel eens werken! Aya moest echter toch wel wat harder nadenken over de volgende vraag. Wat konden Goku en Chiara allemaal wel niet? “Goku kan... Pound, Quick Attack en Agility... Dat is alles waar we iets mee zouden kunnen,” merkte ze op. Ze was wel een strateeg. De meesten zagen dit echter niet van haar aankomen. “Chiara kan Tackle, Sand Attack, Swift, Quick Attack en Bite.” Daar konden ze flink wat mee, niet waar? Wat de Surskit van het meisje kende, dat was voor de brunette nog een raadsel. Wie weet was de pokémon wel van beginnerslevel, maar het kon net zo zijn dat de Surskit haar hele team kon uitroeien als ze dat wilde. “Heb je een plan?” besloot Aya maar aan het meisje te vragen. Zijzelf had op het moment nog niks kunnen bedenken. Misschien kwam het nog wel en anders hoopte ze dat de vreemdelinge een idee had. Eentje die hopelijk eindelijk werkte.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kayin Winfrey
Punten : 96
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   do mei 28, 2015 2:13 pm

Kayin had op zich wel een idee, maar of het heel veel beter zou werken dan enig ander idee wist ze niet. Clementine had net al laten zien dat ze niet zo goed was met het ei vastpakken, dus daarvoor zouden ze één van de ander haar Pokémon voor moeten gebruiken. Het donkere meisje had eerlijk gezegd geen idee welke Pokémon welke naam had, al meende ze zich te herinneren dat Eevee geen Pound kon leren. Dan was Goku dus de Treecko. Wat haar opviel was dat alle Pokémon Quick Attack konden. Daar konden ze wel iets mee, toch?

“Zouden we het ei kunnen insluiten?” vroeg Kayin zich hardop af. Als twee Pokémon langs de zijkanten van het ei zouden gaan lopen en er tegenaan duwen, zodat het ei tussen hen in geklemd werd, konden ze de vaart verminderen. Eventueel kon een derde Pokémon er voor lopen om de vaart te bepalen. Dan moesten ze alleen wel het ei bij- én inhalen. Iets wat een lastige taak zou worden nu ze zo lang stil hadden gestaan. Waar was het ei eigenlijk heen gerold? Kayin was even vergeten om op te letten. Misschien had het andere meisje meer geluk.


_________________
different colors
we carry eachother
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   vr jul 03, 2015 7:48 pm

Het meisje stelde vervolgens voor om Ei in te sluiten. Ayako hield haar hoofd een tikje scheef, zich afvragend hoe ze zoiets dan moesten doen. “Hoe?” vroeg de brunette aan de ander. Haar pokémon, die mee hadden geluisterd, schenen het echter wel te hebben begrepen, want ze kwamen in actie nadat het voorstel was gedaan. Goku sprintte naar de ene kant van het ei en Chiara naar de andere, waarop ze een blik met elkaar wisselden en vervolgens naar de Surskit keken. Als die hen kon helpen, was het vast en zeker sneller gebeurd. Het koste echter verbazingwekkend veel moeite om Ei bij te houden, laat staan om hem in te halen. Dat lukten Goku en Chiara nog net niet, maar als ze hulp kregen of meer tijd, dan kregen ze het gelukkig wel voor elkaar.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kayin Winfrey
Punten : 96
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   ma jul 06, 2015 4:12 pm

Wat voor het meisje alleen maar vragen opriep, was voor haar Pokémon een duidelijke opdracht. Kayin was blij dat de wezens door hadden wat ze bedoelde en meteen in actie kwamen door achter het ei aan te rennen. Kayin keek kort toe, waarna ze zich realiseerde dat het misschien slim was om Clementine ook te laten helpen. “Okay Clem, gebruik je Quick Attack!” Clementine deed voor één van de weinige keren niet wat Kayin van haar vroeg, maar keek in plaats daarvan wat onzeker op naar haar trainer. “Wat is er? Moet ik je gooien?” Gooien had voor de ander niet gewerkt, maar misschien dat Kayin meer geluk had. Bovendien wist ze anders niet wat ze met Clementine moest. Het was haar enige hoop.
Ze pakte de Surskit op van de grond, niet door dat de geluiden die zij maakte waren uit protest in plaats van enthousiasme, en hield haar boven haar hoofd. “Daar ga je!” riep Kayin, waarna ze de Pokémon weggooide in de richting van de rest. Clementine besloot er maar gewoon het beste van te maken en deed alsnog haar Quick Attack, waarmee ze wonderbaarlijk genoeg het ei in had weten te halen. Ze landde er voor, ietwat onhandig, maar goed genoeg om met haar achterkant tegen het ei aan te duwen en hem zo in snelheid af te laten nemen. Kon het zo zijn? Was het ze eindelijk gelukt om het ei te pakken te krijgen?


_________________
different colors
we carry eachother
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   zo aug 02, 2015 2:51 am

Was Ayako een normaal kind geweest, dan had ze verbaasd opgekeken toen het meisje haar pokémon opeens oppakte. Dat was ze echter niet. Ze keek zelfs met een goedkeurende blik naar het schouwspel – voornamelijk omdat zij die tactiek net ook had toegepast. Dat het haar was mislukt en dat ze volledig mis had gegooid, herinnerde ze zich op het moment toevallig niet. Maar dat zij misgooide, betekende nog niet dat de vreemdelinge slecht was in mikken. Dat was het gewoon geweest. Een kwestie van goed mikken. En omdat Aya dat niet zo goed kon, was het plan mislukt. Niet omdat het een superslecht plan was ofzo. Nee, natuurlijk niet. De Surskit werd gegooid en belandde met een soepele worp vlak voor Ei. Het duurde dan ook niet lang voor dat stomme ding was afgeremd door de drie pokémon en Ayako erop af kon rennen om hem op te pakken.

“Oh, Arceusdank, wiljedatnooitmeerdoenja!” riep ze tegen het ding aan, terwijl ze hem met beide handen oppakte en het stevig in haar armen vasthield. Jirachi, wat had dat lang geduurd voor ze het eindelijk te pakken hadden gehad zeg! Toch wel bijna dertien hele posts! Ayako duwde haar gezicht nog even liefkozend tegen het ding aan en richtte zich toen tot de vreemdelinge. “Bedankt!” sprak ze tegen het meisje, waarna ze op haar afstapte. “Zonder jou was het nooit gelukt!” De brunette gaf haar een redelijk hard klopje op de rug en het kostte slechts enkele tellen voor ze het ei van het meisje op de grond zag vallen en weg zag rollen.

... Oh/.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Wake me if you're out there   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wake me if you're out there
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Hoenn :: Petalburg City :: Petalburg Woods-
Ga naar: