K-I-S-S. [OPEN] - Pagina 2
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 K-I-S-S. [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
avatar
Member
Manolo Suarez
Punten : 124
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 24
Type : Team Rocket
Rang : Vedetta
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2137-manolo-suarez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2140-manolo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6628-manolo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   di aug 25, 2015 6:39 pm

// k-i-s-s //
Zoals hij al had gedacht; North kwam inderdaad met een leuk antwoord. Ponyta’s. Vuurpokémon – iets waar grastypes over het algemeen een hekel aan hadden. Dat bleek zo ook te zijn bij Petal, want die was niet bepaald onder de indruk van zijn trainers woorden. Voor er echter onnodig geweld ging komen, verontschuldigde North zich al tegenover zijn pokémon en kreeg Manolo een serieuzer antwoord. De jongeman grinnikte om het spektakel, ergens toch wel blij dat hij naar de grot was gekomen. Dat hij was verdwaald, met dank aan zijn Gastly, werd hier toch wel weer mee goed gemaakt. “Helaas Petal, die heb ik niet voor je,” grapte hij tegen de pokémon. “Ik kan niks voor je regelen.” Natuurlijk had hij Hestia en Aphrodite, maar dat wisten die twee figuren niet. Bovendien vond hij het veel leuker om er zoiets tussendoor te gooien dan een serieus gesprek te blijven behouden.

Toen North terugkwam op het standbeeld onderwerp, keek Manolo geamuseerd naar de capriolen die de ander uithaalde. Zo bijzonder was het antwoord eigenlijk niet, maar de manier waarop het allemaal werd vrijgegeven, bracht toch een grijnsje rond zijn lippen. “Kristal, huh?” lachte Manny tegen hem. “Zo blank ben je nou ook weer niet.” Het was bedoeld als grapje, natuurlijk, want kristal was erg mooi materiaal. Dat kon zelfs hij zeggen. Vanuit zijn ooghoek zag hij dat Petal hem vreemd aankeek, om vervolgens met zijn Gastly kennis te gaan maken, maar Manolo hoopte niet dat dit voor problemen ging zorgen. Met North was hij toch niets van plan. Hades leek minder onder de indruk te zijn van de Ivysaur; al helemaal van de roede die zijn kant op kwam. Echt vastpakken en schudden kon hij niet echt – hoewel hij even overwoog om er gewoon droog in te bijten – maar hij besloot zich beter dan dat te gedragen, wetende dat Manolo anders niet blij ging zijn met hem.

“Geen flauw idee,” beantwoordde de jongeman de vraag schouderophalend. “Wat valt hier nog meer te beleven, eigenlijk?” Yeah, dat was een betere vraag. Misschien kon hij Hestia vragen hen ergens anders heen te teleporteren, maar dat lag allemaal aan North. Hij vond alles eigenlijk wel prima.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   vr sep 18, 2015 8:54 pm

North grijnsde bij het vooruitzicht dat Manolo en hij echt gingen proberen om zijn Pokémon te koppelen aan iemand. Hij wist zeker dat Petal dan zou proberen om te ontsnappen aan hem als hij lag te slapen. Zijn Pokémon hield echt ontzettend veel van het feit dat North hem veel vrijheid gaf en het zou dus best gevoelig liggen als hij opeens een vriendin had. Dan moest hij dingen gaan doen waar hij geen zin in had en als het dan ook nog eens de Pokémon van iemand anders was, moesten ze een langeafstandsrelatie houden. Daar zou de Ivysaur vast geen zin in hebben. Op dat vlak leek hij echt helemaal op North. Als North ooit nog een vriendin zou krijgen, zou hij toch wel aan zichzelf willen garanderen dat hij het meisje minstens twee keer in de week kon zien. Wat dus als je een trainer was onmogelijk was, want je reisde overal naartoe omdat iedereen verschillende doelen had. Toch had North heus wel opgemerkt dat Petal interesse toonde in de Sylveon van Arryn, een meisje die hij laatst had ontmoet. Niet dat hij zoiets tegen Petal zei, want dan ging deze toch maar ontkennen. ‘Nee jij dan, met je prachtige getinte huid,’ zei North en hij trok een pruillipje alsof hij jaloers was op Manolo’s getinte huid. Hij vond van zichzelf dat hij niet kon klagen. Ondanks dat als je zijn achternaam zou horen dat je toch echt zou denken dat hij meer getint was dan dit, was North best blij met zijn huidskleur. Hij zat niet echt tegen het bleke aan, maar was ook niet al te getint. Het zat er zo net tussenin dat hij in de winter last kreeg van lichtelijk rode wangetjes van de kou. Waar hij door zijn vorige vriendin altijd geplaagd mee was geweest. Arceus, soms miste hij haar wel. Hij richtte zijn blik op Manolo zodat hij er niet al te veel meer over na zou denken en haalde zijn schouders op. ‘Je hebt hier in de buurt Geosenge Town, maar daar kun je alleen wat stenen bekijken. Een eind verderop heb je Cyllage City waar ze fietsen verhuren. Daar schijnt ook een grote berg te zijn waar je vanaf kunt fietsen.’ Zijn ogen begonnen te glimmen bij dat idee en zonder dat hij het echt in de gaten had – of het in de gaten wilde hebben, liet hij het zo maar benoemen – keek hij Manolo haast smekend aan alsof hij wilde zeggen dat dat het ideale plan was voor vandaag. ‘Oh, kom op, stel je voor. Wij tweeën van die berg af gaan en lol hebben. En alle mensen die voor ons moeten uitwijken.’ Petal trok een gezicht alleen al bij het idee. Hij had zijn roede inmiddels teruggetrokken nadat hij had ontdekt dat de Gastly niet echt handen had om het aan te nemen en ging, duidelijk beschaamd zijnde omdat hij niet goed was in dit soort dingen, gauw naast North zijn been zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Manolo Suarez
Punten : 124
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 24
Type : Team Rocket
Rang : Vedetta
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2137-manolo-suarez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2140-manolo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6628-manolo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   di sep 22, 2015 5:37 pm

// k-i-s-s //
Manolo lachte hardop bij het horen van North zijn reactie. Prachtige? Hm. Dat hoorde hij niet vaak. Then again, veel commentaar werd niet gegeven over zijn huidskleur. Dat had eigenlijk meer voordelen dan nadelen, bedacht hij zich. De jongen vervolgde door uit te leggen wat er allemaal in de buurt te doen was, maar hij maakte inwendig een gezicht bij het horen over de fietsen. Hè bah. Bewegen. De glimlach viel van zijn gezicht en maakte plaats voor een uitdrukking die alleen maar te beschrijven viel als ongeamuseerd. North had echter een tegenovergestelde reactie; die was juist enthousiast over het idee om te gaan fietsen. Daarop probeerde hij Manny over te halen om met hem mee te gaan. “Ik hou niet zo van bewegen. Wat haal ik er dan uit?” vroeg hij aan de bruinharige knul. Vroeger was hij een enthousiast kind geweest. Nu? Nee, hoe ouder hij werd, hoe luier. Het was een wonder dat hij de missies van Team Rocket uitvoerde, maar dat kwam eigenlijk alleen maar omdat het echt iets voor hem betekende.


OOC: Sorry ik kreeg er nu niet meer uit dan dit xD

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   vr okt 16, 2015 8:48 pm

North ging zo op in zijn eigen enthousiasme dat hij in eerste instantie niet doorhad dat Manolo het geen leuk idee vond. Zijn ogen begonnen te glimmen bij het idee dat ze samen de berg op zouden fietsen, hun helm extra moesten bevestigen en vervolgens naar beneden gingen. Hij kende de gevaarlijke heuvel van Cyllage City en dat was geen pretje als je daar de controle over je fiets verloor. Aan de andere kant was het wel leuk om iemand te zien vallen, al zeker als je een camera bij je had. Toch ging North voor de zekerheid aan Petal vragen of deze onderaan de helling kon staan zodat ze opgevangen konden worden. Het was pas toen Manolo niet echt enthousiast reageerde dat North zich verbaasd zijnde omdraaide naar de jongen. Hoe kon je van een heuvel fietsen en bellen naar mensen zodat ze zouden uitwijken nu in godsnaam niet leuk vinden? Hij had gedacht dat hij het ultieme plan voor hun had bedacht, maar daar dacht Manolo anders over. Ook Petal was niet echt enthousiast te krijgen en North reageerde door met zijn ogen te rollen. ‘Jullie zijn echt zo saai,’ zeurde hij vervolgens terwijl hij als een klein kind zijn armen over elkaar heen sloeg. Hij dacht dat hij jonger was dan Manolo, dus was het niet zo’n probleem om kinderachtig te doen. Bovendien was van het idee om van een berg af te fietsen en mensen bijna omver te rijden ook behoorlijk kinderachtig, maar dat maakte North niks uit. Hij was jong voor iets en als hij het vandaag niet zou kunnen doen, zou hij het op een andere dag zeker wel doen. En hij hoopte dat hij iemand kon vinden die zo gek zou zijn om met hem mee te doen. Maar wacht, hij ging Manolo heus wel overtuigen, hoor! ‘Oh, kom op,’ bracht hij uit terwijl hij naast de getinte jongen ging staan en hem een elleboogstootje gaf. ‘Het wordt harstikke leuk. We huren een fiets en helmen en rijden een paar heuveltjes af. Ondertussen kunnen we kinderen of oudere mensen die van de heuvels vallen smakelijk uitlachen en Petal zal wel voorkomen dat wij vallen.’ Hij keek zijn Pokémon aan om hulp te krijgen, maar deze zette verontwaardigde ogen op en draaide zijn kont naar North toe. ‘Ook goed, dan vang ik je wel op,’ zei North en rolde met zijn ogen. Daarna draaide hij zich enthousiast zijnde naar Manolo op en wachtte op een reactie.

OOC: No problem! c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Manolo Suarez
Punten : 124
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 24
Type : Team Rocket
Rang : Vedetta
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2137-manolo-suarez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2140-manolo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6628-manolo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   za okt 24, 2015 12:19 am

// k-i-s-s //
North vond het kennelijk zo vreemd dat Manolo niet met hem wilde gaan fietsen, dat de jongen even nodig had om over zijn reactie na te denken. Manny wachtte geduldig af tot hij een antwoord uit de bruinharige kreeg, maar die was heel anders dan hij verwachtte. Hij kreeg te horen dat hij saai was. Met een snuif die misschien niet zo geheel gefrustreerd klonk als een ander persoon zou doen en met een kleine glimlach rond zijn lippen, rolde hij met zijn ogen. “Hey, ik kan best leuk zijn,” verdedigde hij zich. “Daarnet in de grot vond je het niet saai.” Om zijn punt extra duidelijk te maken, wiebelde hij nonchalant met zijn wenkbrauwen. Ah, mooie tijden, mooie tijden. Zijn nostalgisch moment werd verstoord door North, die hem alsnog probeerde te overtuigen om mee te doen aan zijn capriolen. Hij trok zijn mond al open om te weigeren, maar hoorde iets heel leuks in de woorden van zijn metgezel. “Oké. Sure. We huren één fiets,” sprak hij tegen North, waarbij hij zijn wijsvinger omhoog stak. “Jij gaat fietsen. Ik ga achterop.” Dat was zijn voorwaarde. Als de bruinharige daarmee akkoord ging, dan zag hij geen enkel probleem met het plan. Zolang hij zelf maar niet veel hoefde te bewegen.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   wo apr 27, 2016 8:24 pm

Met een schuin oog keek North opzij naar Petal en snoof. Vuile verrader dat het dan ook was! North had echt wel gedacht dat juist Petal uit heel zijn team hem niet in de steek ging laten, maar de Pokémon had het tegendeel al bewezen door zo kwaad te doen. De Pokémon had nog steeds zijn kont naar North gedraaid en de bruinharige vermoedde dat Petal hem zelfs expres wat meer in de lucht stak om zijn afgunst voor North’s idee meer te laten blijken. ‘Soms ben je echt een meid,’ was North’s smalende reactie waarop de Pokémon het toch niet kon laten om even over zijn schouder naar zijn trainer te kijken en zijn ogen kort samen te knijpen. Vervolgens draaide hij zijn hoofd weer met een afkeurend geluid weg, maar North’s aandacht was al getrokken door Manolo. Hij gaf een knikje ten teken dat hij toegaf dat dat inderdaad wel een leuk gedeelte was van de dag en dat Manolo misschien toch niet zo saai was als hij beweerde, maar het feit dat de jongen geen helmen wilde huren en geen fietsen wilde hebben om van die bergen te gaan was gewoon… North’s pupillen verwijdden zich toen hij Manolo’s woorden hoorde en zonder zichzelf in te houden begon hij opgewonden in zijn handen te klappen waardoor voorbijgangers hun raar aankeken. ‘No way!’ bracht North eerst ongelovig uit, maar hij bedacht zich dat Manolo zijn woorden waarschijnlijk terug zou trekken als hij te veel ruimte kreeg en daar moest de bruinharige toch wel even een stokje voor steken. ‘Laten we gaan!’ riep hij direct. En snel draaide hij zich om, wenkte Petal en Manolo en wees naar voren. Cyllage City was nu niet meer ver. Een paar stenen later en ze zouden eindelijk van deze route zijn. Hij zag Petal nog net een laatste verontwaardigde blik op Manolo werpen en richtte zijn blik toen weer naar voren. Hij zag een paar huisjes en het strandgedeelte van Cyllage City al opdoemen in de verte en legde het laatste afstandje rennend af. ‘Ik zie jullie bij de fietsenwinkel!’ riep hij over zijn schouder, waarna hij zijn tocht daadwerkelijk naar de fietsenwinkel voortzette.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Manolo Suarez
Punten : 124
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 24
Type : Team Rocket
Rang : Vedetta
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2137-manolo-suarez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2140-manolo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6628-manolo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   za mei 07, 2016 9:07 pm

// k-i-s-s //
Petal was overduidelijk nog minder gediend van het plan dan Manolo. Hij vond het wel grappig om te zien, maar toen zijn trainer hem voor een meid uitmaakte, hief hij vragend zijn wenkbrauw. Manny kon zich namelijk niet herinneren dat hij zo had gedaan toen hij nog als meisje op aarde rondliep, maar mensen vonden hem toen al een “geval apart”, dus dan kon aan hem liggen. Niet dat hij Fleur of andere meisjes zo had meegemaakt. Hm… Dan lag het gewoon aan North. Hij ging vast met hele excentrieke meiden om. Commentaar gaf Manolo niet, want hij wilde geen problemen en het waren zijn zaken niet, dus hield hij zich verder buiten het tafereel van de jongen en zijn pokémon. Waar hij zich niet buiten kon houden, was het plan om te gaan fietsen. North werd meteen enthousiast, dat was wel te merken aan het overgedreven geklap dat nu werd toegepast. Nog voor hij daar een reactie op kon geven, draaide de bruinharige zich om en constateerde dat ze konden gaan. Ondanks dat Manny altijd deed wat hij zelf wilde, volgde hij North op de voet, zijn schouders ophalend toen hij Petal’s blik zag. Zijn metgezel begon uiteindelijk te rennen, maar Manolo voelde er vrij weinig voor om hetzelfde te doen. No way. Hij zag North zo wel.

Alhoewel…

Met een geniepige grijns haalde hij de pokéball van zijn Abra tevoorschijn. Niet veel later bevond de pokémon zich vlak voor zijn neus en wees hij naar het rennende figuur van North. “Zie je hem daar?” begon hij. Hestia knikte. “Kun je zijn pokémon en mij naar de fietsenwinkel teleporteren?” Zonder een kik te geven, deed de Abra meteen wat er van haar gevraagd werd. Binnen een flits stond Manolo met (eventueel) Petal vlak voor de glazen deuren van de fietszaak. De jongeman scande de omgeving en spotte North al snel, waar hij met een brede, plagerige grijns naar zwaaide. Wie niet wilde bewegen, moest slim zijn.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   za mei 14, 2016 11:59 am

De kasseien onder zijn voeten waren de beste kasseien ooit. In tegenstelling tot Geosenge Town kon je hier tenminste lekker op rennen zonder dat je gelijk in graspollen vast kwam te zitten. Ja, hij had natuurlijk geprobeerd om samen met Petal een sprintje te trekken in Geosenge Town, maar was uiteraard weer vast komen te zitten in een graspol en was vervolgens gestruikeld. Petal had hem niet uitgelachen, maar North had aan de blik van de Pokémon gezien dat het niet veel gescheeld had. North kon het hem echter niet kwalijk nemen, want als Petal bijna op zijn bek gegaan zou zijn zou hij waarschijnlijk ook heel hard gelachen hebben. North had geen idee wat Manolo achter hem aan het doen was. Hij ging er van uit dat ze beiden op een drafje wel zouden volgen, want net als Petal had Manolo er niet bepaald als iemand uitgezien die enthousiast achter je aan zou komen rennen. Petal was al helemaal niet zo. Die vond het enthousiasme van zijn trainer niet bepaald aanstekelijk en de rest van zijn team eigenlijk ook niet, behalve Hydro dan misschien. Een glimlach kwam om zijn lippen toen hij al bijna bij de fietsenwinkel stond, maar plots verschenen Manolo en Petal daar al. Huh? North trok een vreemd gezicht, maar zijn ogen vernauwden zich toen hij zag dat er een Abra naast Manolo stond. Waarschijnlijk had Manolo zijn Abra tevoorschijn geroepen om een Teleport uit te voeren en had Petal hem natuurlijk gevolgd zonder protesteren. Als de Pokémon ergens sneller kon zijn dan North dan zou hij die kans altijd aangrijpen, al was het maar om hem te pesten. ‘Verraders!’ riep North dramatisch toen hij uiteindelijk bij Manolo, Petal en Abra aankwam. ‘Dat is niet eerlijk,’ vervolgde hij zuchtend. ‘Jij mag niet deelnemen aan de volgende gym,’ zei hij doodleuk tegen Petal. Deze rolde met zijn ogen en North zuchtte nog eens dramatisch. ‘Nou goed, ik vergeef het jullie. Laten we de fiets gaan halen!’ Zijn enthousiasme was weer teruggekeerd en alsof er niks gebeurd was, stapte hij de winkel binnen. Direct liep hij naar de balie toe om de fiets te regelen en na vijf minuten stond hij met een glimmende knalgele fiets in zijn hand. ‘Oké, laten we daar beginnen?’ Hij keek vragend naar Manolo en wees naar de hoogst mogelijke afdaling van Cyllage City.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Manolo Suarez
Punten : 124
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 24
Type : Team Rocket
Rang : Vedetta
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2137-manolo-suarez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2140-manolo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6628-manolo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   wo mei 18, 2016 8:46 pm

// k-i-s-s //
Het verbaasde gezicht van North was al genoeg om hem in lachen uit te laten barsten, maar hij hield zich in. Althans, dat probeerde hij, maar toen hij voor verrader werd uitgemaakt, kon hij het niet laten om te lachen. North moest eens weten wie hij echt was. Dan zou hij inderdaad voor verrader uit mogen worden gemaakt. Manolo haalde nonchalant zijn schouders op en keek vervolgens naar Petal, welke met zijn ogen rolde op de straf die hij kreeg. “Ik ook niet?” vroeg hij geveinsd sip aan de jongen. Gyms boeiden hem eigenlijk vrij weinig, maar grapjes maken deed hij graag. North maakte toen bekend dat het hen was vergeven en doodleuk ging hij een fiets ophalen in de winkel. Manny volgde hem op de voet en keerde een paar minuten later weer terug naar buiten, met North en zijn trouwe, gele fiets aan zijn zijde. “Sure,” reageerde hij kalm. Vervolgens brak een grijns weer door op zijn gezicht. “Wil je dan zelf naar boven fietsen, of moet ik Hestia vragen of ze ons naar boven wil teleporteren?” Het leek hem dat naar beneden gaan veel leuker was dan naar boven en bovendien was Manolo zelf niet van plan om dat eind te fietsen of lopen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   wo mei 25, 2016 8:18 pm

Terwijl hij wachtte op Manolo’s antwoord keek hij met een vrije trotse blik opzij naar de fiets. Als hij niet zo’n eerlijke burger was, had hij waarschijnlijk al een plannetje in zijn hoofd beraamd waarin hij de fiets zou stelen. Oké, dat plannetje had hij om eerlijk te zeggen dus al daadwerkelijk in zijn hoofd beraamd, maar er was nog een verschil tussen iets in je hoofd beramen en het dan ook nog daadwerkelijk uitvoeren. Natuurlijk was North een veel te eerlijke burger om zoiets te doen, maar… Ja, hij wist het gewoon niet, die knalgele kleur was zo verschrikkelijk cool! ‘Een echte fietser fietst helemaal naar boven tot hij bij zijn bestemming is!’ riep North dapperder uit dan hij zich voelde. ‘Maar jij kunt natuurlijk je Abra gebruiken. En neem die luie donder ook maar mee.’ Hij maakte een vaag gebaar naar Petal. ‘Bovendien moet ik de versnellingen nog wat uitproberen. Ik zie jullie boven!’ En met die woorden sprong hij op zijn fiets, zwaaide hij enthousiast en reed weg. De trappers gingen veel zwaarder dan hij gedacht had en hij zette de versnelling eentje naar beneden. De trappers werden al lichter, maar North draaide met zijn ogen en ging gelijk drie versnellingen naar beneden. Hierbij kon hij eerlijk verklaren dat hij nog net niet op zijn gezicht ging: de versnellingen sloegen zo snel aan dat zijn benen algauw doorbogen en hij zijn evenwicht bijna verloor. Tot overmaat van ramp was hij ook nog eens met zijn stuur uitgezwenkt waardoor hij vlak bij de rand van de helling kwam. Een paar steentjes vielen op akelige, onheilspellende wijze naar beneden toen North een ruk aan zijn stuur gaf zodat hij weer recht op het pad kwam. Vervolgens moest hij aan zijn fietsbel rukken omdat een oud vrouwtje in de weg stond. Het oude vrouwtje stak haar vuist boos naar hem op, maar dat zag North al niet meer omdat hij de hoek om sloeg. Hij moest zeggen dat als je gewend raakte aan de versnellingen dat het wel ging. Hij kwam niet veel later aan bij de helling waar hij aannam dat Manolo en Petal al waren. ‘Oké, spring maar achterop,’ zei hij zonder te kijken of de jongen er daadwerkelijk ook was. Hij zette de voorkant van zijn fiets al bij de zeer steile helling en wachtte tot Manolo achterop zou springen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Manolo Suarez
Punten : 124
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 24
Type : Team Rocket
Rang : Vedetta
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2137-manolo-suarez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2140-manolo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6628-manolo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   do mei 26, 2016 2:44 pm

// k-i-s-s //
Een echte fietser ging er helemaal voor. Manolo hief een wenkbrauw, maar liet zijn mondhoeken ook opkrullen tot een geamuseerde glimlach. Van North kon hij dit soort reacties nu wel verwachten. Manny wilde al grappen dat hij dan wel achterop ging zitten als een ware lifter, maar dat was niet nodig. Hestia kon hij enigszins ook gebruiken als hij daar de behoefte voor had, mits hij de Ivysaur met zich mee nam. “Wat jij wilt,” sprak hij met een grijnsje, waarna hij wachtte tot North op zijn fiets stapte en vertrok. “Succes,” vervolgde hij nog, waarna de bruinharige naar zijn nieuwe bestemming vertrok. Manolo keek zelf naar de twee pokémon die hij nu als gezelschap had. “Zullen wij dan ook maar?” vroeg hij aan ze, zijn blik daarna rustend op Hestia. Hij knikte naar de helling waar North hoogstwaarschijnlijk heen wilde. Dat was meer dan genoeg voor de Abra om te weten waar ze heen moest en binnen enkele tellen stonden ze dan ook gedrieën bovenop het gesteente.

Wachten kon hij wel. Het betekende dat hij niks hoefde te doen, dus ging Manolo nonchalant op de grond zitten en haalde een sigaret tevoorschijn. Om er zeker van te zijn dat de pokémon geen last van de rook hadden, draaide hij zijn hoofd na elke inhaal weg en blies de rook een andere kant op. Zo bleef hij rustig niksen tot zijn metgezel eindelijk was gearriveerd, welke meteen de instructie gaf om achterop te springen. Manny stond op, liet het stompje van zijn sigaret op de grond vallen en trapte deze uit. Vervolgens keerde hij Hestia terug en liep op de bagagedrager af, waar hij uiteindelijk op ging zitten en plagend zijn handen om North’s middel legde. “Dit is wel oké, toch?” vroeg hij met een plagende grijns. “We hebben al een intiemer moment gehad.”

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   di sep 19, 2017 2:44 pm

North keek over zijn schouder naar Petal welke hem aankeek alsof hij gestoord was. Nee, alsof zé gestoord waren, want Manolo besloot om in te stemmen met het plan en nadat hij op een vrij nonchalante wijze zijn sigarettenstompje op de grond had gegooid, voegde hij zich bij North. North draaide zijn hoofd en twijfelde of hij Petal wel buiten zijn Poké Ball moest laten. Sure, de Pokémon kon voorkomen dat ze hard vielen, maar waarschijnlijk werd hij al veel te snel bezorgd en greep al veel te snel in. Petal keek hem aan alsof hij gestoord was toen hij zijn Poké Ball uitstak naar hem en hem terugkeerde. North hing de bal netjes weer terug aan zijn riem en deed zijn helm goed. Vervolgens gaf hij de helm die hij voor Manolo had meegenomen aan de jongen en grinnikte toen hij de armen om zijn middel voelde. “Je gaat me toch heel even los moeten laten om je helm om te doen. Niet dat ik dit verkeerd vind of zo.” Het klonk plagend, maar North merkte dat hij dit écht niet verkeerd vond. Sure, voor een ander mocht dit misschien awkward zijn, maar hij was al wat gewend en bovendien moest Manolo zich wel vasthouden omdat ze anders naar beneden stortten. Of nou ja. Dan zou Manolo naar beneden storten. En hijzelf waarschijnlijk ook wel een paar seconden later, want het was nu niet alsof hij hier al heel veel op geoefend had. North wierp, terwijl Manolo bezig was met zijn helm, een blik naar beneden en concludeerde dat het best wel stijl was. Om het nog wat erger te maken, had een groep wielrenners zich onderaan de berg bij elkaar verzameld om waarschijnlijk dadelijk naar boven te fietsen. North trok een paar keer aan zijn bel en de fietsers keken wat verstoord naar boven, maar gingen niet opzij. Oh well. Die zouden dadelijk wel opzij gaan als ze daadwerkelijk naar beneden gingen. Toen hij weer terug druk om zijn middel voelde, grijnsde hij en zette zich af. “Daar gaan we doen!” riep hij. En vervolgens ontsnapte er iets bij hem wat nog het meeste leek op de hoge kreet van een Victreebell. De fietsers onderaan de berg keken verstoord op en zetten grote ogen op toen ze North en Manolo naar beneden zagen komen. North kreeg de slappe lach toen hij zag dat ze tegen elkaar begonnen te roepen om zo snel mogelijk aan de kant te gaan. Zijn grip op zijn stuur verminderde en hij begon gevaarlijk te zwenken. “Oh shit!” riep hij en hij gierde het uit van het lachen toen ze, door de druk van hun gewicht op de fiets, in plaats van rustig neer te komen van de eerste helling, half vlogen naar de tweede helling. Bij North liepen de tranen nu inmiddels over zijn wangen, maar het was moeilijk te zeggen of dit van het lachen was of van angst. Zijn voorwiel klapte dubbel en als Manolo hem niet had vastgehouden, was hij nu waarschijnlijk naar voren gekieperd. In plaats daarvan schoot zijn fiets naar rechts en viel North niet al te galant op het gras, zijn fiets een eindje doorschuivend. Tijdens de val had hij zijn armen stevig om die van Manolo geslagen zodat deze meegetrokken zou worden en concludeerde hij dat er een gewicht op hem lag. En dat was niet van de fiets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
K-I-S-S. [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Geosenge Town :: Reflection Cave-
Ga naar: