K-I-S-S. [OPEN]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 K-I-S-S. [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: K-I-S-S. [OPEN]   wo apr 01, 2015 10:38 pm

North stond met zijn handen in zijn zakken te kijken naar de informatie die vlak voor de grot stond opgesteld. Het was een bord wat zei dat je er niet mocht skaten, niet mocht fietsen en dat je er niet mocht eten. Oké, dat laatste had hij verzonnen, maar die twee vorige stonden er wel. Waarom zou je er in godsnaam niet mogen skaten? Dan ging je toch veel sneller vooruit? North haalde zijn schouders op naar Petal, welke hem ook verbaasd aankeek. De Pokémon leek ook niet helemaal te begrijpen waar het allemaal op sloeg en nietsvermoedend liepen de twee naar binnen. ‘Kijk, nu kun je pas echt zien hoe lelijk je bent!’ zei North enthousiast waarna hij naar de spiegel wees. Het werd gevolgd door een harde klap tegen zijn achterhoofd. ‘Niet cool,’ mopperde hij terwijl hij over zijn achterhoofd wreef en Petal boos aankeek. De Pokémon had een glimlachje om zijn lippen en North vermoedde dat de Pokémon het allemaal best wel oké vond. North draaide zijn hoofd beledigd weg van de Pokémon met een ‘Hmm!’-geluidje. Petal draaide met zijn ogen. ‘De vorige keer toen je dat deed liep het ook verkeerd af,’ zei North grijnzend refererend naar die keer dat Petal met zijn ogend draaide en vervolgens met zijn gezicht tegen de rotswand van Glittering Cave liep. North was zo erg bezig met Petal dat hij niet zag dat er een glad gedeelte was. Het gevolg was dus dat hij uitgleed. Maar in plaats van dat hij op zijn rug viel, maaide hij met zijn armen in de lucht en schoof hij naar voren. Hij kwam tot halt bij een persoon en tot overmaat van ramp viel hij als een plank naar voren waardoor zijn lippen contact maakten met die van de ander. Oké, nu snapte hij waarom je hier niet mocht skaten. Wat een ramp, zeg!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Manolo Suarez
Punten : 124
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 24
Type : Team Rocket
Rang : Vedetta
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2137-manolo-suarez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2140-manolo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6628-manolo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   do apr 02, 2015 3:54 pm

// k-i-s-s //
Wat had hij in Arceusnaam hier te zoeken? Manolo had geen idee, maar zijn Gastly scheen het wel leuk te vinden. Nou ja, inmiddels was er voor hem de lol ook wel af, want ze waren ontzettend verdwaald en dat was Hades zijn eigen stomme schuld, maar in het begin had de pokémon breed lopen grijnzen. Waarom? Omdat hij zijn trainer in de val had gelokt. Alleen had hij er niet over nagedacht dat hij er nu ook de dupe van was geworden. “Ben je nou blij?” sprak de jongen op een kalme toon, al was er wel irritatie in verborgen. Zijn ongeïnteresseerde blik bleef even op de gasbol hangen, die inmiddels toch wel zijn grijns was kwijtgeraakt. Ergens wilde Manny triomfantelijk zijn Gastly staan uitlachen, maar daar schoot hij nu ook niks mee op. Ze dwaalden nu al een half uur door de grotten heen en de jongen zou toch zweren dat hij dat rotsblok al een keer of vijf had gezien. Die illusie werd echter verbrijzeld door het feit dat hij nu naar zijn spiegelbeeld kon kijken en hij zich toch echt geen spiegels kon herinneren. “Huh?” bracht hij daarom verbaasd uit. Hij keek even vragend naar zijn pokémon. Hij besloot te pokémon maar eens terug te pakken. “Zie je die schaduw daar achter je,” sprak hij, waarop hij wees naar een zwarte schim die zich verderop leek te bevinden. Ze konden het zien in de spiegel. “Dat is een vrouwelijke Wobuffet die ons al de hele tijd achtervolgd. Ik geloof dat ze je wel leuk vindt.” Als je Hades wilde plagen, dan moest dat op deze manier. Wobuffet en Jynx waren namelijk een stuk angstaanjagender dan de gewone spooktypes. De Gastly stak zijn tong uit in een braakneiging en als hij een lichaam had gehad, dan had hij vast gerild van een huivering.

Waar Manolo echter niet op gerekend had, was dat de schaduw hun kant echt op kwam. Dus toen hij zich omdraaide om weg te lopen van de spiegels, knalde hij volop tegen het figuur aan dat nietsvermoedend naar hen toe was komen wandelen. Het was niet het plotselinge gewicht dat Manny verraste, maar de druk op zijn lippen die zijn ogen ver deden opensperren. Hij viel daarom verbaasd achterover en duwde vlug het extra gewicht van zich af. “Zeg, ik vind alles prima, maar ik wil toch wel eerst een etentje van je voor je dat doet,” sprak hij droog tegen de nieuwkomer. Hij veegde zijn lippen af met de rug van zijn hand en keek toen naar de jongen die tegen hem op was gelopen. Was die überhaupt wel meerderjarig? Niet dat het Manolo iets kon schelen. Regels breken en wetten overtreden was immers zijn ding geworden.          

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   di apr 07, 2015 8:48 pm

North hoorde een maar al te bekend geluid. Hij had het namelijk de vorige keer ook gehoord toen hij in een hotel stond in een half verlaten gang. Hij was halfnaakt geweest en had een handdoek om zijn lijf gehad die tot overmaat van ramp ook nog eens op de grond was gevallen. En als dat al niet erg genoeg was geweest, stond er ook nog een jongen recht achter hem waar hij tegen geleund had toen hij zijn handdoek opraapte. En nu was hij met een jongen aan het zoenen. ‘Mijn eerste kus helemaal verpest,’ zei hij op een huilerige manier. Wist de jongen veel dat het niet zijn eerste kus was. Die had hij allang achter de rug. Dat was met een meisje in Kanto geweest die hij erg leuk had gevonden. Op een dag waren ze verdwaald geraakt in Diglett’s Cave. Er was een Diglett op haar afgekomen en hij had haar gered en daarna hadden ze gezoend en… oké, zo was het wel weer genoeg. Het verhaaltje vertellen was voorbij. Net als de jongen voor hem veegde hij zijn lippen af met zijn hand en keek de jongen met opgetrokken wenkbrauw aan. ‘Een etentje?’ vroeg North. ‘Nah, ik ga altijd meteen voor het echte werk.’ Hij lachte en bewoog zijn wenkbrauwen op en neer. Petal zuchtte, stak zijn roede uit en gaf North een ferme dik tegen diens achterhoofd. ‘Au,’ zei North waarna hij met een pruillip over zijn achterhoofd wreef en naar Petal keek. Waarom moest zijn o zo lieve Pokémon hem altijd pijn doen? Zo dom was die opmerking niet eens en wie weet zou de jongen er wel om kunnen lachen. ‘Voordat je wilde fantasieën krijgt,’ waarschuwde North, ‘ik gleed gewoon uit dankzij dat gladde ijs en had de pech om zo terecht te komen. Of het geluk. Of hoe jij het ook wilt noemen.’ Een huivering ging door North bij het idee de jongen het ‘geluk’ zou noemen. Hij begreep dat er mensen waren die op hetzelfde geslacht vielen, maar hij viel daar niet bepaald onder. En hij wilde het ook niet proberen. Hij had respect voor de mensen die het wel leuk vonden, maar hij bleef toch liever bij de meisjes. Of gewoon bij helemaal niemand, want zo geweldig was hij daar nu ook weer niet in. ‘Maar ik ben trouwens North en dat daar is Petal, aangenaam kennismaking.’ Zoals verwacht stak Petal onmiddellijk zijn roede uit naar de jongen. North fronste zijn wenkbrauwen, schudde zijn hoofd even en wachtte vervolgens op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Manolo Suarez
Punten : 124
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 24
Type : Team Rocket
Rang : Vedetta
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2137-manolo-suarez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2140-manolo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6628-manolo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   di apr 07, 2015 10:26 pm

// k-i-s-s //
Zijn eerste kus, verpest? Manolo hief een wenkbrauw op, terwijl hij zichzelf half overeind duwde en nu op de grond zat, zijn benen in de welbekende nonchalante houding die voor ‘dames’ niet was weggelegd en zijn armen er bovenop geplaatst om op te kunnen steunen. Zijn amberkleurige ogen gleden over de jongen heen, waarop hij kon constateren dat die toch niet zo ver van zijn eigen leeftijd af zat. In plaats van boos te zijn over de gemene opmerking die naar zijn kop werd geslingerd, snoof Manny geamuseerd. “Oh? Als dat je eerste kus was, dan heb je toch wel een erg zielig leventje.” Wanneer was zijn eerste keus ook alweer geweest? Ah, dat deed er niet toe. Hij was niet hierheen gekomen voor een nostalgisch dagje. Toen de vreemdeling zijn woorden verbaasd herhaalde en toen grapte – althans, daar ging hij van uit – dat hij meteen voor het echte werk ging, brieste Manolo haast van het lachen. Oké, zo erg bleek deze knul dan toch niet te zijn. “Nou, dan heb je het klaarblijkelijk al die tijd verkeerd gedaan als dit pas je eerste kus was,” grijnsde hij, waarop hij op stond en zijn broek afklopte. Hij hoorde Hades vlakbij grinniken. “Dames houden van romantiek, niet van vluggertjes.” Oké, dat was niet voor elke dame weggelegd. Alleen voor de stereotypes die de maatschappij neerzette, maar dit was dan ook alles behalve een serieus gesprek.

Voor zijn opmerking over het etentje kreeg de jongen een klap tegen zijn hoofd. Manolo schoot nu echt in de lach, want leedvermaak was voor hem dan toch echt het beste vermaak. Ze waren echter beide snel bekomen en hij kreeg te horen dat dit om een ongelukje draaide. Nonchalant haalde hij zijn schouders op. “Tuurlijk, wat jij wilt,” reageerde hij ietwat onverschillig. Het was niet alsof hij echt had staan popelen om iemand te zoenen, al moest hij toegeven dat de vreemdeling er wel mocht wezen – maar dat vond hij van iedereen, dus zo bijzonder was het voor hem nu ook weer niet. “Ik noem het wel gewoon een uitglijder,” voegde hij er met een knipoog aan toe. Niet om te flirten, maar om extra effect aan zijn woordgrap te geven. De bruinharige jongen stelde zich toen eindelijk voor als North en zijn pokémon als Petal, waarop er een roede zijn kant op kwam en Manolo die uit automatisme vastpakte om zachtjes te schudden. “Nou, die grijnzende Gastly daaro is Hades,” begon Manny toen weer op een nonchalante toon. “En ik ben Manolo. Of het aangenaam was voor jou betwijfel ik, maar het genoegen is in ieder geval wel aanwezig.” Een brede, wellicht plagerige grijns sierde de jongeman zijn lippen, zijn amber ogen strak op North gericht. Wie weet wist de jongen hem nog wel wat langer te entertainen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   wo apr 15, 2015 8:20 pm

Een lach verliet North’s mond. Omdat hij zelf vaak zijn mening vrij direct zei, kon hij wel tegen dat soort opmerkingen. Bovendien had hij het gevoel dat de jongen ook wat meer aan de humoristische kant was en hij dus niet alles al te serieus moest nemen wat er werd gezegd. Mooi zo. Hij was zelf niet het meest serieuze type. Hij kon het wel zijn, maar hield er meestal gewoon van om grapjes te maken en lol te maken met Petal. Als daar iemand anders betrokken bij was, was dat voor hem ook goed. Hij grinnikte even op de woorden van de jongen. Het leek erop dat ze het wel met elkaar zouden gaan vinden. ‘Dames zitten lastig in elkaar,’ zei hij nog vlug op wat de jongen eerder had gezegd. Als dames van romantiek hielden, moesten ze niet bij hem zijn. Hij was eerder goed in romantiek verpesten dan dat hij het zelf kon creëren. Volgens Petal zou hij waarschijnlijk toch weer opmerkingen maken die ze helemaal niet leuk zou vinden en daardoor zou de date waarschijnlijk een ramp worden. Hij liet echter in het midden of het wel zijn eerste kus was of niet. Als de jongen een beetje nadacht, begreep hij heus wel dat het niet zo was. North moest nu ook weer niet bepaald zeggen dat er echte avonturen voor hem hadden ingezeten, maar zoenen nog wel. Hij was gewoon niet de persoon voor van die romantische liefdesavonturen, nam hij aan. Het duurde niet lang tot hij te weten kwam dat de Gastly verderop Hades noemde en de jongen zelf Manolo. Manolo. Dat klonk… buitenlands. Hij wist niet zo goed wat hij van de naam moest denken, had het dan ook nog niet vaak gehoord. Maar ja, wie liep er dan eigenlijk ook verder nog rond met de naam North? Niet veel mensen, als je het hem vroeg. Zijn ouders waren gewoon creatief geweest, nam hij aan. ‘Ja, ik denk dat het inderdaad een ontmoeting wordt om nooit meer te vergeten,’ beaamde North licht grijnzend. Ook nam hij zich nu voor dat hij Reflection Cave zou vermijden vanaf nu. Tenzij er natuurlijk leuke dames waren die hij kon zoenen. Hij dacht even na. Nah, zelfs dan nog niet. ‘En wat kwam je hier nog doen buiten gezoend worden door een wildvreemde?’ Hij grijnsde heel even. Petal ging op zijn kont zitten en keek hun afwachtend aan. ‘En zijn er hier nog meer zo’n gladde stukken? Ik brak m’n nek bijna,’ mompelde hij vervolgens, waarna hij wachtte op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Manolo Suarez
Punten : 124
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 24
Type : Team Rocket
Rang : Vedetta
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2137-manolo-suarez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2140-manolo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6628-manolo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   wo apr 15, 2015 9:43 pm

// k-i-s-s //
Dames zaten lastig in elkaar. Manolo grinnikte. Ja, daar wist hij alles van. “Je hebt wel makkelijke hoor,” begon hij. “Die zijn alleen moeilijk te vinden.” Hij had er nog niet echt één gevonden. Nee, van mensen had hij wat dat betreft toch even genoeg. Socialiseren tot daar aan toe, maar verder? Om nou te zeggen dat Manny veel vrienden had was een overstatement. “Niet echt een romanticus?” grapte hij tegen North, waarbij hij zijn elleboog richting de jongen bewoog in een soort stootbeweging. Niet hard, natuurlijk. “Ik ben ook geen Cupido.” Hè nee. En zeer zeker niet op de manier dat hij mensen moest koppelen. Als hij één ding erger vond dan een vaste relatie met zo’n vervelend mens, dan was het wel koppelen. North vertelde hem dat het inderdaad een ontmoeting werd om niet gauw te vergeten en hij knikte instemmend. “Je sloeg echt in als een bom hoor,” voegde Manolo er lachend aan toe. En dan bedoelde hij niet die kleffe manier van mensen die in één oogopslag verliefd werden. Oké, dat was hem ook wel eens overkomen, maar dat was nu niet het geval. En hij zou het nooit zo cheesy hebben verwoord als dat wel zo was. Manny haalde zijn schouders nonchalant op bij de vraag van North. “Nee, dat was het eigenlijk wel.” Want hij wist natuurlijk dat dit ging gebeuren. En daarom was hij hierheen gekomen. Ergens zag hij zijn Gastly er wel voor aan om hem dat aan te doen, maar erg zat Manolo daar nou ook weer niet mee. “Nee, ik geloof het niet. We lopen hier al bijna een uur rond omdat meneer me zo nodig wilde plagen...” legde hij vervolgens toch uit aan North. Er bestond namelijk een kans dat de bruinharige ook verdwaald was en de weg ging vragen aan Manny als hij de waarheid niet sprak. En laat dat nou net iets zijn wat hij niet wist.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   vr apr 24, 2015 7:31 pm

North had kort zijn hoofd geschud toen Manolo had gevraagd aan hem of hij soms een romanticus was. Dat was hij dus absoluut niet. Hij wist zeker dat als hij met een meisje zou moeten daten dat ze binnen het uur weg zou zijn omdat hij zo vreselijk was. Hij kon geen romantische opmerkingen maken, zou het alleen maar verpesten met zijn gedrag en had bovendien ook helemaal geen zin om zich uit te sloven voor een meisje. Een net pak knelde bij zijn kont en maakte hem ongemakkelijk, zich formeel gedragen was te moeilijk voor hem en ook wilde hij Petal niet alleen laten. Die arme Petal die zonder hem dood zou gaan van verdriet. Eerlijk gezegd dacht hij dat Petal echt zou feest vieren als hij even alleen gelaten zou worden door North, maar goed. Toen Manolo opmerkte dat hij in alles insloeg als een bom, maakte North een korte buiging. 'Dankjewel, mijn eerste en waarschijnlijk ook enige fan,' liet hij er dramatisch op volgen. Hij grijnsde toen Manolo vertelde over zijn Gastly. Die Gastly klonk al even erg als Petal. Petal sloeg hem namelijk vaak op zijn achterhoofd met zijn roede zonder dat hij daar direct een aanleiding toe had. 'Dat probleem ken ik,' zei hij dan ook op een fluistertoon tegen Manolo waarbij hij vooral niet toevallig heel vaak in Petal's richting blikte zodat de Ivysaur zijn oogjes tot spleetjes samen kneep. 'Mijn Ivysaur slaat me namelijk altijd voor niks tegen mijn achterhoofd.' Hij trok een pruillip en toen Petal raadde waar het over ging, draaide deze kort met zijn ogen en stak hij zijn roede uit om North weer een tik tegen zijn achterhoofd te geven. 'Au!' riep North dramatisch en overdreven uit. 'Zie je wel?' Hij keek met grote ogen naar Petal. 'Saur,' zei deze, waarna hij North de rug toekeerde. North draaide zijn hoofd met een beledigde 'puh!' weg. Nog een reden waarom hij nooit een meisje zou moeten daten was omdat hij gewoon niet serieus kon zijn. Een serieus gesprek met hem voeren ging moeilijk en in paniek was hij eigenlijk zelden, behalve dan als er iets met Petal gebeurde. 'Maar goed,' zei hij. 'Laten we dan maar gewoon een kant op lopen en hopen dat het goedkomt.' Hij zei het doodleuk en liep vervolgens expres de verkeerde kant op. Petal gaf zichzelf een facepalm met zijn roede en liep zijn trainer achterna met een verontschuldigende blik op Manolo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Manolo Suarez
Punten : 124
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 24
Type : Team Rocket
Rang : Vedetta
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2137-manolo-suarez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2140-manolo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6628-manolo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   di mei 05, 2015 10:15 pm

// k-i-s-s //
North maakte een buiging en bedankte zijn eerste en enige fan. Manolo moest wel om de opmerking lachen. Ergens had hij verwacht dat de jongen arrogant zou zijn – zo’n typisch heterojoch dat niet buiten de norm kon denken, maar dat viel wel reuze mee. Zo verschrikkelijk erg had hij niet op de kus gereageerd; hij had er zelfs humor aan toegevoegd. En hij scheen het ook wel leuk te vinden om zich als een clown te gedragen. “Natuurlijk niet je enige,” reageerde Manolo geamuseerd, waarop hij met zijn duim naar zijn Gastly wees. “Hades hier is je grootste fan.” De Gastly keek alles behalve onder de indruk. “Zie je wel?” voegde Manny er grijnzend aan toe. Het gesprek switchte toen naar hun pokémon over en North vertelde dat hij dat probleem ook kende. Petal sloeg hem altijd tegen zijn achterhoofd. Nog voor hij antwoord daarop kon geven, werd de actie al gedemonstreerd en kon Manolo een lach niet bedwingen. “Gelukkig kan de mijne dat niet,” vertelde Manny. “Die heeft geen handen of roedes.” Alleen een tong. Een erg natte tong. Die overigens ook erg ruw was. Manolo moest al huiveren bij de gedachte alleen al. “Hades vindt het wel eens leuk om me te likken, though,” gaf hij dan ook toe. Gelukkig kwam er bij hem geen demonstratie, want Hades was niet bepaald aan het opletten. Waarschijnlijk was hij eerder gefixeerd op het vermijden van vrouwelijke Wobuffet. Zijn trainer had hem daar immers mee geplaagd en dat risico wilde hij gewoonweg niet lopen. North stelde uiteindelijk voor om een kant op te lopen en Manolo besloot gewoon te volgen. Iets beters had hij toch niet te doen en samen verdwalen was nog altijd beter dan alleen, niet? Hij schonk een kleine grijns aan de Ivysaur, waarmee hij hopelijk aangaf dat het wel goed zat. North was... Interessant. “Waar kom je eigenlijk vandaan, als ik vragen mag?” Des te meer reden om een gesprek gaande te houden, toch?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   wo mei 27, 2015 8:44 pm

North huiverde bij het idee dat hij ooit gelikt zou worden door een Gastly. Hun tongen leken hem erg nat te zijn en niet erg lekker aan te voelen. Maar ja, dat was Petal’s roede ook niet. Soms sloeg Petal heel zachtjes, maar andere keren heel hard. Dat was waarschijnlijk als hij North’s opmerking echt niet door de beugel vond kunnen gaan. De bruinharige jongen had daar zelf niet al te veel last van. Hij vond het normaal dat hij de dingen zei hoe ze waren en dat hij daar dan eens iemand mee kwetste… tja. Dat kon gebeuren. Maar wat moest hij dan doen? Zwijgen en die persoon voor altijd met dezelfde fout rond laten lopen? Dan was het ook weer niet goed. Maar ja, in deze wereld was niets goed wat hij deed, want Petal bleek hem altijd maar weer opnieuw te slaan. Snif snif. Hij kantelde zijn hoofd lichtelijk toen Manolo vroeg waar hij vandaan kwam. Hij grinnikte binnensmonds. Er waren al zoveel mensen die hem dat hadden gevraagd tijdens zijn ontmoeting met hun. Uiteraard vond hij het nooit saai om over Kanto te praten. Zeker niet nu hij kon bevestigen dat hij trotse eigenaar was geworden van een Squirtle en enkel nog een Charmander nodig had om het volledige starter-team van Kanto te vervolledigen. ‘Ik ben van Kanto,’ zei hij tegen Manolo. ‘Echt direct het eerste stadje in de regio, Pallet Town genoemd. Het lijkt op Vaniville Town, maar is in verhouding veel kleiner.’ Hij grinnikte, want Pallet Town was vergeleken Vaniville Town echt wel klein. Pallet Town had ook meteen een soort van grasgedeelte dat leidde naar Viridian City terwijl Vaniville Town een heel mooie houten poort had waar je doorheen moest om naar Aquacorde Town te gaan. ‘Het is er echt prachtig en ik zou er je zeker over vertellen als je er geïnteresseerd in bent. Maar eerst wil ik wel eens weten waar jij van afkomstig bent.’ Hij keek Manolo glimlachend aan. Doordat hij dat deed, had hij niet in de gaten dat hij een stuk ijs naderde. Het gevolg was dat Petal hem niet op tijd kon waarschuwen en North met maaiende armen over het stuk ijs gleed. ‘Oh, I’m good,’ sprak hij toen hij aan de overkant van het ijs kwam en hij stak zijn hand droog op naar Manolo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Manolo Suarez
Punten : 124
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 24
Type : Team Rocket
Rang : Vedetta
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2137-manolo-suarez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2140-manolo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6628-manolo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   ma jun 08, 2015 6:17 pm

// k-i-s-s //
North liet een woord vallen die Manolo eigenlijk niet had verwacht in dit gesprek. Kanto. De jongeman kwam uit Kanto. Meteen hief hij zijn hoofd omhoog, zijn blik weer rustend op North in plaats van het gangenstelsel van de grot. Deze vertelde erbij dat hij uit Pallet Town kwam en legde uit hoe groot het dorpje was. Manny grinnikte zacht. Pallet Town, huh? Daar was hij nooit geweest, maar veel miste hij daar ook niet echt, had hij het idee. “Ik ben bekend met Pallet Town, ja,” vertelde hij nonchalant aan de jongen, de vraag van hem een beetje negerend. Zijn rechtermondhoek krulde omhoog naar een scheve glimlach; al besloot hij North niet al te lang in spanning te laten wachten op de waarom. “Ik ben namelijk zelf van Kanto. Lavender Town, om precies te zijn. Je weet wel, die spookstad,” grapte hij. Het was eigenlijk echt een spookstad te noemen. Vooral met die rare types die er rond liepen, zeg. Oké, zelf was hij er ook één van, maar toch.

Manolo zag het zo gebeuren. Het stuk ijs waar de jongen regelrecht op afliep zag er erg glad uit, maar voor hij de kans had gehad een waarschuwing te geven, gleed de bruinharige er al als een speer vandoor. Wonder boven wonder kwam hij heelhuids aan de overkant terecht zonder te vallen. Manny betwijfelde of zijn armen hem echt balans hadden gegeven, maar hij had het net toch echt met zijn eigen ogen gezien. De droge opmerking die zijn kant op kwam, deed hem met zijn ogen rollen, al had hij wel een geamuseerde glimlach op zijn gezicht staan. Manolo bekeek het ijs eventjes en constateerde dat als het sterk genoeg was om North te houden, hij ook wel een poging kon wagen, toch? De jongen wisselde een blik uit met zijn Gastly, zette een stap op het ijs en voelde zijn voet meteen wegglijden. Om zijn balans te behouden, verplaatste hij zijn andere voet nu ook op het ijs en net als North redde hij het heelhuids naar de overkant. “Huh. Dit zou nog een goede attractie zijn voor de luidruchtige kids. Krijg je ze wel stil mee,” grijnsde hij naar de bruinharige.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   vr jun 19, 2015 9:49 pm

Het was nu niet bepaald dat Manolo’s betekenis over dat hij uit Kanto kwam hem echt zo erg getraumatiseerd had of had doen laten schrikken, maar hij overdreef graag en wilde Manolo graag plagen. ‘Had je maar niet moeten zeggen dat je uit Lavender Town kwam. Ik schrok me dood,’ zei hij en hij legde overdreven een hand op zijn hart. Petal draaide overduidelijk met zijn ogen naar zijn trainer en North schoot in de lach. Hij keek echter quasi verdrietig naar de Pokémon en voelde zich gewoon niet begrepen door het ding. Petal negeerde dat echter en keek naar Manolo. Hij had zijn roeden al uitgestoken, maar deze leken niet nodig te zijn en North grijnsde bij Manolo’s opmerking. ‘Als ze uitglijden heb je juist nog meer gezeik met ze,’ grapte hij. Hij moest eerlijk toegeven dat hij niet echt van kinderen hield. Hij vond ze druktemakers en irritant. Hij wist echter wel dat als hij een kind in zijn buurt zou hebben die zou huilen, hij er alles aan zou doen om hem of haar weer te laten lachen. Meestal door een act op te zetten waarbij hij Petal belachelijk maakte en waarbij Petal hem een klap op zijn achterhoofd gaf. Ja, zoals je misschien al kon raden, had hij al veel kinderen in zijn leven blij moeten maken. Dat kwam namelijk omdat hij ze eerst altijd aan het huilen bracht met zijn directe opmerkingen en zijn eerlijkheid. Maar zeg nou zelf: die kinderen waren toch ook veel te eerlijk?! Hadden ze maar niks over zijn lievelingstrui moeten zeggen. North draaide zijn gifgroene ogen naar Manolo. ‘En heb je al veel mooie plekken in Kalos gezien?’ vroeg hij omdat hij niet goed wist wat hij anders moest vragen. ‘Ik durf te wedden dat je niet zo’n mooie mensen als ik hebt gezien. Je moet je vast vereerd voelen dat je een zoen van me kreeg.’ Hij grijnsde en begon ondertussen met zijn ogen naar een uitgang te speuren. Petal rolde opvallend zijn ogen naar Manolo en keek, samen met zijn trainer, mee naar een uitgang.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Manolo Suarez
Punten : 124
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 24
Type : Team Rocket
Rang : Vedetta
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2137-manolo-suarez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2140-manolo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6628-manolo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   za jun 27, 2015 3:11 pm

// k-i-s-s //
North gaf hem kennelijk de schuld op een plagerige wijze, waarop hij toch even moest grinniken. “Maakte je nou echt dat grapje, of was dat per ongeluk?” vroeg hij glimlachend, doelend op North’s laatste zin. Het was wel een mooi woordgrapje, moest hij toegeven. Al helemaal als het niet de bedoeling was geweest. De jongen had vervolgens een goed punt wat betreft de kinderen, maar Manolo haalde simpelweg zijn schouders op. “Dan vertellen we de ouders wel gewoon dat het op eigen risico is,” reageerde hij nonchalant. Als kind kende hij nooit echt gevaren en deed hij waar hij zin in had; iets dat in zijn ogen gewoon kind eigen was om te doen. Zijn vrienden waren vroeger net zo en hoewel hij ook wel eens een verlegen kind had meegemaakt, kon ook die nooit hun nieuwsgierigheid bedwingen. Echt verstandige kids had hij nooit gekend, dus het kwam altijd op de ouders neer.

North vroeg of hij al mooie plekken in Kalos had gezien. Manolo haalde zijn schouders op en dacht vervolgens na. Had hij dat? Hij lette eigenlijk nooit zo op de omgeving. Of hij sociale contacten kon leggen vond hij veel belangrijker. Op zijn volgende opmerking rolde hij met zijn ogen, al amuseerde het hem wel. “Nee, zoals jou heb ik nog nooit iemand ontmoet. Ik tril nu nog steeds op mijn benen van de zenuwen,” sprak hij semiserieus. Het was moeilijk om zijn gezicht strak te houden op deze manier. “Ik heb het eigenlijk niet zo op gebieden,” vertelde hij vervolgens oprecht. “Ik vind het belangrijker of ik op mensen kan vallen en een gratis zoen kan krijgen.”

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   ma jul 20, 2015 1:22 pm

North had enkel kort op een mysterieuze manier gegrijnsd naar Manolo toen deze zijn vraag stelde of het een ongeluk was of dat het echt een grapje was. Dat mocht hij voor zichzelf beslissen. Het was niet dat hij mysterieus kon grijnzen of zo, maar goed. En hij dacht ook niet echt dat Manolo er slecht van zou slapen als hij geen antwoord gaf op de vraag. Bovendien had hij een veel belangrijkere vraag gesteld en leken Manolo’s gedachten nu daar op gericht te zijn. North vermoedde dat het wel eens kon zijn dat hij een vriendschap kon ontwikkelen met deze jongen. Hij had redelijk droge humor net als hemzelf en reageerde overal wel chill op. Bovendien bleken ze over veel dingen – zoals over die kinderen – hetzelfde idee te hebben. Je had natuurlijk ook nog van die types die dol waren op kinderen en die elk slecht woord jegens hun afstraften met een argument dat nergens op trok. Zo had hij er al wel enkelen meegemaakt omdat hij zijn afkeer voor kinderen nu niet echt verborg. Het antwoord van Manolo op zijn vraag liet hem een grinniken. ‘Ik vind ook dat ze een standbeeld van mij hadden moeten maken,’ zei hij met zijn kin in de lucht. Petal maakte een geluid dat leek op een combinatie van een zucht en een grom. Ach. Hij was gewoon jaloers dat hij niet de looks van zijn trainer had. Toch moest hij nog steeds een mooie vrouwelijke Pokémon voor Petal vinden, want anders werd het nooit wat met zijn Pokémon. ‘Ik snap je punt,’ zei hij en hij draaide zijn hoofd naar Manolo, maar deze keer lag er een serieuze blik in zijn gifgroene ogen. ‘Ik reis vooral omdat ik dan sociale contacten heb. Gebieden ontdekken en trainen is vooral bijzaak.’ Hij glimlachte naar Petal en gaf hem een aaitje over zijn kop. ‘Maar uiteraard weerhoudt het reizen met niet van mijn officiële missie: een vriendinnetje zoeken voor deze chagrijn.’ Petal keek hem boos aan, maar voordat hij North weer kon slaan met zijn roede, rende deze al gillend als een meisje weg. Wat overigens redelijk grappig klonk omdat hij het ten eerste niet kon en ten tweede zijn stem in de hoogte schoot. North wenkte Petal en Manolo naar de uitgang. Eindelijk frisse lucht!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Manolo Suarez
Punten : 124
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 24
Type : Team Rocket
Rang : Vedetta
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2137-manolo-suarez http://pokemon-journey.actieforum.com/t2140-manolo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6628-manolo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   vr jul 31, 2015 2:45 am

// k-i-s-s //
De grijns die hij kreeg, zei hem niet echt veel. Daarom rolde hij met opgekrulde mondhoeken zijn ogen en liet hij het raadsel maar voor wat het was. Erg relevant was die informatie toch niet – het grapje zou er niet tien keer grappiger door worden ofzo. Bovendien hadden ze een belangrijk gesprek die hij wel wilde vervolgen, dus ging zijn aandacht daar nu op uit. Het was duidelijk dat North erg hoog van zichzelf dacht of erg veel grapjes daarover maakte, maar dat vond Manolo zelf niet een heel groot probleem. Hij kon er wel om lachen, wat hij dus ook deed; iets wat de bruinharige knul zijn Ivysaur niet kon. “Van steen, brons of goud?” vroeg hij grijnzend aan North. “Persoonlijk zou ikzelf voor brons gaan, maar dat komt alleen maar omdat mijn huid dan beter uitkomt.” Dat grapje was alleen maar grappig omdat hij een donkerdere huidskleur had dan gewoon blank. Goud kwam misschien beter uit voor North – al had dat niet per se iets met zijn huid te maken.

De jongeman werd echter wat serieuzer en was het met hem eens wat betreft het reizen. Trainen en gebieden ontdekken waren extra’s. Manny knikte instemmend, al kon hij het niet helpen dat hij moest lachen om de laatste opmerking. “Nou, dan wens ik je alvast veel succes. Heeft hij een type?” vroeg hij aan North. Dat kon de jongen dubbelzijdig opvatten, dus misschien kreeg hij nog wel een interessante reactie. Die kwam al; maar niet in de vorm die Manolo verwacht had. Verbaasd en vooral verward keek hij zijn metgezel na, om tot de conclusie te komen dat daar de uitgang was. Voor een moment wisselde de jongeman een blik uit met zijn Gastly en liep hij North achterna, de vrijheid tegemoet. Vervolgens snoof hij de frisse lucht zijn neus binnen. “Nooit gedacht dat ik de buitenlucht zou missen.”

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
North Summer
Punten : 284
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   ma aug 24, 2015 11:43 am

North had lachend bijdehand willen antwoorden dat hij een kristallen beeld van zich wilde laten maken, maar hij had instemmend geknikt toen Manolo zijn keuze had gemaakt over hoe hij zijn standbeeld uit wilde laten zien. Brons zou ook wel leuk zijn, hoewel dat niet direct met zijn huidskleur te maken had. Kristal trouwens ook niet, maar als mensen het beeld ooit van hem wilden kopen, kon hij er een flink geldbedrag voor vragen. Ze hadden echter te snel een serieus gesprek terug aangeknoopt, dus had North net gedaan alsof hij er uitgebreid over na moest denken. De vraag over wat Petal’s type was had hij natuurlijk wel nog gehoord. Zodra Manolo buiten stond, begon North zijn hersenen te kraken over wat Petal mooi vond. Zoals altijd besloot hij om eerst een belachelijk antwoord te geven. ‘Zijn voorkeur gaat uit naar Ponyta’s,’ zei hij zo serieus mogelijk waarop hij een verontwaardigde grom hoorde van Petal. En dat was niet alleen omdat hij te klein was voor een Ponyta, maar ook omdat hij totaal niet hield van vuur en North dat wel wist. North stak lachend en verontschuldigend tegelijkertijd zijn handen op naar zijn Pokémon toen deze er weer uitzag alsof hij North weer een harde klap wilde verkopen met zijn roede. ‘Petal gaat meer af op innerlijk, maar een lieve Pokémon zou wel handig zijn,’ zei North grijnzend, waarop de Ivysaur bevestigend knikte. ‘Oh en nog even over dat standbeeld…’ North liet een dramatische stilte vallen en begon vervolgens geluiden te maken die sterk leken op een spannend, mislukt geluidje dat je hoorde tijdens een thrillerfilm. Met zijn vingers tikte hij op zijn bovenbenen zodat er een hol geluid ontstond omdat zijn benen nou eenmaal te veel uit spieren bestonden. Of uit vet. Geen idee. ‘Ik zou voor kristal gaan, maar goud zou een mooie tweede plaats verdienen,’ zei hij tevreden zijnde. Petal’s ogen bleven even kort op zijn trainer hangen, maar gleden daarna naar Manolo. Meestal hield de Pokémon zich afzijdig van trainers die North ontmoette en bouwde hij nooit een band met hun op, maar zijn instincten waarschuwden hem voor iets aan deze trainer. Hij had echter geen idee waarom, want North leek het gewoon goed te kunnen vinden met hem. Het zou vast komen door heel dat gedoe met die rare mannen de laatste tijd in Lumiose City, vermaande hij zichzelf. Dan begon hij dingen te zien die er niet waren. Hij wist dat North naïef was op sommige momenten, maar toch ook weer niet zo naïef dat hij bevriend zou raken met iemand die niet zou deugen? Nee, hij moest zich niet zo’n zorgen maken. En dus besloot Petal om kennis te maken met de Gastly van Manolo door zijn roede naar hem uit te steken en vriendelijk te kijken. ‘Zo, waar gaan we nu naartoe?’ vroeg North vrolijk die niks had opgemerkt van Petal’s twijfel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: K-I-S-S. [OPEN]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
K-I-S-S. [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Geosenge Town :: Reflection Cave-
Ga naar: