Buzzin' Around |& Killian Wolf
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Buzzin' Around |& Killian Wolf

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 364
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Buzzin' Around |& Killian Wolf   zo maa 29, 2015 8:59 pm


De deur van het volledig ijzeren lijkende gebouw viel met een harde klap dicht en sloot het gehuil van de wind buiten. Een zwartharig meisje zuchtte opgelucht. "Eindelijk rust," sprak ze tegen zichzelf, haar stem gedempt door de rode sjaal die tot over haar neus opgetrokken was. Het meisje hief haar hand en trok het wollen ding weer tot onder haar kin. Buiten raasde een halve zandstorm en ze was blij nu beschutting bevonden te hebben, ook al was het dan niet in een restaurantje of een stad. Voor nu zou de Power Plant wel voldoen, dacht ze.
Na even zoeken, wist de jonge Trainer een Pokéball tevoorschijn te halen. De rood met witte capsule werd opgeworpen en er verscheen een katachtige, vrolijk kijkende Pokémon voor het meisje. Lynn begroette haar maatje met een glimlach en sprak: "Laten we maar kijken of er hier nog iets interessants te zien valt." De paarse Pokémon stemde in met een opgewekte miauw en nam het voortouw. Het zwartharige meisje liep met rustige passen achter de Liepard, liet haar ogen ondertussen over de wanden bedekt met ijzeren platen dwalen en luisterde naar het geluid van de werkende de machines, dat in ieder geval minder hard was dan waar ze buiten in rondgelopen had. Een soort zoemend geluid was vlak naast haar te oren. Lynn draaide zich snel om, maar zag niets. "Raar.." Zara was stil blijven staan en keek zoekend om zich heen, haar staart alert geheven. Opnieuw die zoem, nu aan de andere kant, gevolgd door een robotachtige giechel. Het zwartharige meisje draaide zich weer naar het geluid, maar ving alleen een oranje glimp op. Plots slaakte haar maatje een enthousiaste kreet en vervolgens waren de zachte tikken de horen die de poten van de Liepard op de ijzeren vloer maakten. Voor de katachtige Pokémon schoot een kleine, oranje met blauwe Pokémon de hoek om, nu aan een stuk door giechelend. "Zara!" Riep Lynn nog, maar de Pokémon was de hoek al om verdwenen. Arceusverdomme. De weg die ze tot nu toe door de Power Plant had afgelegd, deed haar vermoeden dat het een gigantisch doolhof was. Als het meisje Zara hier zou verliezen, zou het een hels karwei zijn om haar weer terug te vinden. Dit kon er ook nog wel bij vandaag. Snel zette de jonge Trainer zich in beweging en sprintte achter de sikkelvormige staart van de Liepard aan om de schade te beperken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Buzzin' Around |& Killian Wolf
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [RPG] Wolf Brother

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose Badlands :: Power Plant-
Ga naar: