Welcome to Kalos! [Olivia Wild]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Welcome to Kalos! [Olivia Wild]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Ralph Edel
Punten : 397
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Welcome to Kalos! [Olivia Wild]   vr maa 27, 2015 8:22 pm

In gedachten verzonken keek Ralph door het raampje in de bus naar de landschappen die voorbij vlogen. Hoe lang zat hij eigenlijk al in de bus? Hij wierp een blik op zijn horloge en zag dat het vier uur in de namiddag was, wat betekende dat hij al een uur lang in de bus zat. Dat was niet gek, want zijn boot was rond twee uur aangekomen in Kalos na een vrij lange reis vanuit Kanto. Ralph had namelijk nog even zijn zus in Kanto bezocht en hij had afscheid genomen van zijn oude, trouwe Rapidash. De vuurpokémon was tijdens al zijn reizen meegekomen naar de verschillende regio's, maar toen Ralph en Olivia hadden besloten om naar Kalos te gaan was Firefly al bejaard. Daarom had hij de trouwe Pokémon achtergelaten bij Erika, de zus van Ralph. Zij was al jarenlang deels verlamd en kon dus vrij weinig doen. Ze was echter wel erg gelukkig met Firefly, ook al was hij nu oud. In elk geval had Erika nu iets om zich mee bezig te houden en bovendien was Firefly ooit haar Pokémon. Na een dag of drie stapte Ralph weer op de boot, want hij begon Olivia erg te missen. De twee waren zelden langer dan een dag van elkaar gescheiden en het voelde dus vreemd voor Ralph om haar in die tijd niet te hebben gezien. En nu zat hij dus hier, in een bus die onderweg was naar Vaniville Town, waar de twee zich zouden vestigen en waar Olivia al een aantal dagen woonde. Ralph keek naar de gouden ring die om de ringvinger van zijn linkerhand zat en raakte deze even aan. Hij had Olivia echt gemist en wilde haar weer in zijn armen sluiten.

Met een schok werd Ralph uit zijn gedachten gehaald. De bus had een vreemd hupje gemaakt en het voelde alsof hij over een erg onregelmatige weg keek. Toen Ralph echter uit het raampje keek, zag hij dat ze gewoon op een vlakke asfaltweg reden. Wat was dan de oorzaak van dat vreemde gehobbel? Toen de bus langzamer ging rijden en uiteindelijk stopte, besefte de man zich wat er aan de hand was. 'Het ziet ernaar uit dat we een lekke band hebben. Ik moet u vragen om uit te stappen,' klonk de stem van de chauffeur door de luidsprekers. Ralph zuchtte geërgerd. Dit kon hij echt niet gebruiken! Met tegenzin stond hij op en ging de bus uit, net zoals de vijf andere reizigers en de chauffeur. Deze liep naar de achterkant van de bus en leek op zoek te zijn naar iets, waarschijnlijk een reserveband. Helaas leek het erop dat Ralph niets anders kon doen dan wachten en hij keek even om zich heen, naar de omgeving en uiteindelijk naar de andere mensen die bij hem in de bus hadden gezeten. Één van hen was een man van in de veertig die om de haverklap op zijn horloge keek en duidelijk veel haast had. Twee anderen waren een moeder met een zeurend kind, dat de hele tijd vroeg wanneer ze weer verder zouden gaan. De laatste twee waren Pokémon trainers, die om zich heen keken en enthousiast praatten over de Fletchling die er rondvlogen. Ralph sloeg zuchtend zijn armen over elkaar en hield diezelfde Fletchling in de gaten. Dan deed hij tenminste nog iets nuttigs met zijn tijd.

Toen de Fletchling weer was weggevlogen, liepen de twee jonge trainers naar Ralph toe en ze wezen naar de Poké Balls aan zijn riem. 'Meneer, ben jij ook een trainer?' vroeg de jongste van de twee, die Ralph op een jaar of twaalf schatte. Hij knikte. “Ja, maar ik ben nog niet bezig met het verzamelen van badges.” De twee jongens keken elkaar vragend aan, waarna de oudere – die zo'n jaar of veertien was – weer naar Ralph opkeek. 'Ben je dan een Breeder? Of een Coördinator?' vroeg hij nieuwsgierig en Ralph schudde zijn hoofd. “Ik ben een soort onderzoeker,” antwoordde hij en meteen keken de trainers hem met glimmende ogen aan. 'Oh! Bent u professor Sycamore?' vroegen ze allebei tegelijk, waardoor Ralph even in de lach schoot. “Nee, nee, ik ben geen professor. Ik ben gewoon Ralph, uit Kanto.” Bij het woord “Kanto” keken de twee jongens hem weer opgewonden aan. 'Wauw, Kanto! Ben jij ook professor Oak tegengekomen?' vroeg de oudste enthousiast. “Jammer genoeg niet,” reageerde Ralph. Hij wilde eraan toevoegen dat hij hem wel een keer ergens had zien wandelen, maar op dat moment kwam de chauffeur weer naar hen toe met een wat beteuterd gezicht.

'Geen reservebanden.' Ralph kon zijn oren niet geloven. Geen reserveband? Maar dat betekende... 'Dit is de enige bus die hier rijdt, dus jullie zullen te voet moeten gaan,' vervolgde de directeur. Iedereen behalve de twee jonge trainers was hier duidelijk door geschrokken en de man die de hele tijd op zijn horloge keek werd vuurrood. 'Maar ik moet naar mijn werk!' beet hij toe, maar de chauffeur haalde zuchtend zijn schouders op. Arme man, hij had dit natuurlijk ook niet zien aankomen. 'Maar dan moeten we door Santalune Forest lópen,' jammerde de vrouw met het kind. 'Het spijt me, mevrouw, maar er is echt niets wat ik kan doen. Ik heb een garage gebeld, maar het kan nog een uur duren voordat ze hier zijn,' reageerde de chauffeur. Een uur... “Dan kan ik beter te voet door het bos gaan,” mompelde Ralph. Hoewel het niet zijn bedoeling was geweest dat iemand het zou horen, reageerden de twee jonge trainers enthousiast op wat hij zei. 'Oh, gaat u naar Vaniville? Wij ook!' zei de jongste van de twee. Ralph dacht even na en haalde vervolgens zijn schouders op. “Waarom ook niet?” zei hij, waar de jongens duidelijk blij mee waren. Ralph meldde even aan de chauffeur dat hij het bos door zou gaan en begon ernaartoe te lopen, maar hij werd al snel gevolgd door Horlogeman. 'Ik moet in Aquacorde Town zijn, dus als u het niet erg vindt...' “Het is in orde.” Tjonge, dit begon op een uitstap te lijken! Ze vervolgden hun weg naar het bos en enkel de vrouw met haar kind bleef achter met de chauffeur. Zij voelde er blijkbaar echt niets voor om door het bos te wandelen.

Santalune Forest was werkelijk adembenemend. Ralph haalde diep adem en de frisse boslucht deed hem erg goed na zo lang in een bus te hebben gezeten. Hij keek naar de jongens die vrolijk voor hem uit liepen. “Kennen jullie de weg hier?” vroeg hij, waarna de twee zich tegelijkertijd omdraaiden. 'Natuurlijk!' antwoordde de jongste. 'Wij wonen in Vaniville en zijn hier al vaak geweest,' voegde de oudste er naartoe en Ralph zuchtte opgelucht. Ze zouden in elk geval niet snel verdwalen. 'Nemen we wel de snelste weg?' mompelde Horlogeman geagiteerd. 'Anders kom ik te laat op mijn werk.' Hij begon wat vervelend te worden, maar Ralph probeerde het maar te negeren. Hij wilde immers ook zo snel mogelijk naar Vaniville Town om Olivia weer te zien, ook al was de verleiding groot om hier te blijven staan en te kijken naar de plaatselijke Pokémon. Hij schudde even zijn hoofd. Daar zou hij nog tijd genoeg voor krijgen. Het belangrijkste was dat hij veilig en wel bij Olivia aan zou komen.

Opeens draaide één van de jonge trainers zich om, al bleef hij nog achteruit wandelen. Het was de jongste van de twee en hij keek Ralph vrolijk aan. 'Jij heet Ralph, toch? Ik ben Caleb,' zei hij, waarna hij zich weer omdraaide en de oudste dit keer naar Ralph keek. 'En ik ben Sean!' Ook hij draaide zich weer om en liep weer mee naast de andere jongen. Ralph kon het niet laten om even te grinniken. “Aangenaam. Zijn jullie broers?” vroeg hij. De jongens hoefden zich niet om te draaien om daarop te antwoorden en ze knikten duidelijk. Horlogeman was ondertussen druk bezig met zijn Holo Caster en hield het ding hoog in de lucht, alsof hij geen bereik had hier. Verder besteedde Ralph er maar niet al te veel aandacht aan. Caleb ging wat langzamer lopen, zodat hij naast Ralph wandelde en hij wees naar zijn hand. 'Ben je getrouwd?' vroeg hij, waarop Ralph knikte. “Ik ga nu naar haar toe,” voegde hij eraan toe. De jongen hield zijn hoofd wat schuin. 'Woont ze in Vaniville?' Ralph knikte weer. “Ja, en ik ga daar ook wonen.” Caleb grijnsde vrolijk. 'Dan worden we buren! Of toch misschien,' zei hij, waarna hij weer naast zijn broertje ging lopen. Ralph mocht die twee wel.

Vanuit een ooghoek zag hij een gele gedaante die hij meteen herkende. “Een Psyduck?” zei Ralph wat verbaasd. De Pokémon leek niet te zijn geschrokken van de mensen en keek hen schuin aan. Ralph bleef even stilstaan. Vroeger had hij een Psyduck, die uiteindelijk in een Golduck was geëvolueerd. Ze was altijd erg ondeugend en Ralph moest altijd opletten dat ze geen Water Gun gebruikte... Op dat moment gebeurde precies dat: de wilde Psyduck spoot hem nat met Water Gun. De twee jonge trainers barstten in lachen uit en Horlogeman keek geïrriteerd op. Waarschijnlijk vond hij dit alleen nog maar meer oponthoud. Ralph moest ook even lachen en liep weer verder. Misschien zou hij eens terugkomen om te zien of hij deze Psyduck weer kon vinden, want hij leek hetzelfde karakter te hebben als de zijne had. Aan de andere kant had hij ook al Salome, de dochter van Ralph's Golduck. En die had haar karakter zeker weten van haar moeder geërfd.

Het duurde even, maar uiteindelijk hadden ze dan toch de rand van het bos bereikt en het groepje kwam uit op een met gras begroeid pad, waarlangs een rivier stroomde. Ralph was alweer verwonderd over de schoonheid van de omgeving en eigenlijk vond hij het wel fijn dat hij rustig kon rondkijken in plaats van in een bus zitten om alles voorbij te zien flitsen. Een aantal Bunnelby keek hen nieuwsgierig na, terwijl ze op een veilige afstand van het pad af zaten. Caleb en Sean waren vrolijk aan het babbelen en Horlogeman keek, zoals verwacht, weer op zijn horloge. Alsof dat de tijd zou vertragen. Toen ze eenmaal in Aquacorde waren aangekomen, ging de man er meteen vandoor en rende een groot gebouw in zonder ook maar even gedag te zeggen. Ach, Ralph zou hem toch niet missen en de twee jonge trainers hadden zo te zien niet eens door dat de man niet meer met hen meeliep. Aan de andere kant van de stad liep een klein pad. Het was prachtig en aan beide kanten van de weg stonden bomen, struiken en bloemen. De Fletchling tjilpten luid en af en toe meende Ralph een Caterpie of Weedle in de struiken te zien.

Een grote poort versperde de weg, maar Caleb en Sean duwden hem met gemak open alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ze liepen door de opening heen en Ralph volgde hen, waarna hij verrast om zich heen keek. Vaniville was een klein, gezellig dorp met gezellige huizen en mooie tuinen. Het zag er allemaal uit als een echt typisch... Kalos dorpje. Een dorpje dat je vaak zag in films en vakantiefoto's, maar nu was Ralph er ook echt en zou hij er ook nog eens gaan wonen. De twee jongens draaiden zich weer naar hem om. 'Kan je de weg verder zelf vinden?' vroeg Sean. “Oh, dat zal wel lukken,” antwoordde Ralph glimlachend, waarna de jongens gedag zeiden en allebei dezelfde kant op renden. Ralph keek hen even na, waarna hij de kant uitliep waarvan hij vermoedde dat zijn huis stond. Herstel, het huis van hem en Olivia. Hij hoopte maar dat ze thuis was, want het wandelen had vanzelfsprekend langer geduurd dan een busreis.

Ralph liep langs de huizen en zag op een gegeven moment een klein, gezellig huisje dat grensde aan een weiland. Hij herkende het meteen, want hij had de foto's van het huis gezien toen hij en Olivia nog in Unova zaten. Ralph liep naar de deur toe en wilde uit automatisme de sleutel uit zijn broekzak pakken, maar... hij had nog geen sleutel gekregen. Olivia had als eerste de sleutels in ontvangst genomen, maar toen zat Ralph nog in Kanto. Er zat niets anders op dan aan te bellen. Zodra zijn vinger het knopje van de bel raakte, begon zijn hart sneller te slaan. Zo meteen zou hij – als alles goed was – Olivia eindelijk weer terugzien!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Olivia Wild
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : 23 Jaar
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to Kalos! [Olivia Wild]   zo maa 29, 2015 10:16 pm


Onee. Onee, ze was het echt nogmaals vergeten! Dit moest de… zevende, nee, achtste keer al zijn. Als een speer met verminderde kracht door de vele keren sprintte ze als een gestoorde richting Santalune Forest. Haar huis zou een logischer plaats zijn om iets te vergeten, maar deze ene keer was het door een training met haar Pokémon dat dit plotseling haar “locatie vol rommel” geworden was. Een dag waarop ze net teveel in de weer was geweest met het trainen van de drie Pokémon, of twee indien Chiquita’s tegenwerkende gedrag werd mee gerekend. Tegelijk droeg ze de zwaarder wordende rugtas, die in werkelijkheid amper toenam in gewicht. Haar benen voelden steeds zwaarder aan en zo werd ze gewoon trager en werd iets lichts al spoedig te zwaar. Inmiddels was ook haar kledij, waaronder haar lievelingsvest vies geworden door de struiken en het zweet. De rest van haar kleren bleven ook niet bespaard en zaten eveneens onder het smerige mengsel. Ondanks dat schonk ze er geen aandacht aan en wroette ze zonder zich iets van afkeurend getrokken gezichten aan te nemen tussen de dichtbegroeide struiken in het bos. Oké, waar zat het nou… Was dit.. Nee. Haar vingers tastten de aarde verder af, totdat deze iets hards en stevigs aanraakte. Onder het zwakke zonlicht zag ze nog net de contouren en de felle kleur. Met een tevreden glimlach rukte ze het voorwerp uit de aarde en hield deze beschermend vast. Yes, dat was ook weer gevonden!

‘Wat is er zo leuk aan een bes?’ Vroeg een plotselinge stem achter haar. Met opgeblazen wangen draaide ze zich om en keek ze direct naar een meisje met blonde, lange haren met groene ogen. Ze gokte dat ze rond de 15 moest zijn en daarachter zag ze nog een jongen, eveneens dezelfde leeftijd, maar overeind gestoken blond haar. ‘Alles. Het is eten voor Pokémon en je kan er leuke dingen mee doen.’ Het voelde alsof ze de spot met haar dreven, maar het meisje en de jongen glimlachte vriendelijk. ‘Zoals?’ Drong het meisje aan, waarop haar onderzoekers-kant prikkelde. Zonder zich in te houden vertelde ze direct uitgebreidt over de berry’s die bepaalde statussen konden genezen en in staat waren m zeer effectieve type aanvallen doen verminderen en niet te vergeten, de effecten die Berry’s samen konden hebben bij het maken van PokéPuffs. Het meisje had aandachtig geknikt, maar de jongen’s aandacht zakte weg. Ze bedankte haar voor het uitleg en sleurde de jongen achter haar aan. ‘Kom op, Masaomi! We moeten naar Avani toe!’ De jongen leek er weinig zin in te hebben, maar schijnbaar heette hij “Masaomi”. Ach, het voelde goed dat ze haar kennis kon delen, al was dat niet haar reden voor haar aanwezigheid in Kalos. Voldaan keerde ze terug in haar huis en wierp haar kleding in de was en besloot een heerlijke bubbelbad te nemen. Dit had ze zeker nodig. Genietend van de bruisende warmte sloeg ze haar ogen neer en ontspande ze haar ledematen. Eindeli-Tring!

Woest en met een wilde blik schoot ze overeind en keek ze woest richting de deur van de badkamer. Wie dacht zomaar aan te bellen op dit moment?! Ze was moe, zat onder de prut en nou was ze eindelijk niets vergeten. Olivia hoopte maar diep van binnen dat het geen krantenjongen was. Anders kreeg die klappen. Ze greep een grote handdoek, wikkelde die vlug om haar lijf vast en liep de trap met pantoffels aan af. Haar voetstappen galmden als de stappen van een Donphan door het huis, waarna ze aar de deur liep en de deurhendel vastgreep. Veel kon ze niet zien vanuit de deur, maar ze gokte dat de kwaadaardige organisme er nog stond en woest deed ze de deur open, terwijl haar natte haren opzij vlogen. “Wat denk je-“Ow. Yep. Ja. Dat was ze vergeten. Yep, dat was ze écht vergeten. Daar…. Ehm… stond Ralph. “Oh… Arceus.” Ze was het belangrijkste vergeten; Ralph zou binnenkort komen, alleen… was dat vandaag? En waarom nu? “Welkom, Ralph.” Lachte ze schaapachtig en toen drong het besef door dat ze enkel een handdoek om haar lijf gewikkeld had en een paar pantoffels aan had. Haar wangen werden rood en beschamend sloeg ze de deur verder open en rende direct naar de badkamer om zich fatsoenlijk af te drogen en om te klede. “Ben er zo!” Eenmaal in de badkamer gloeiden haar wangen en trok ze beschamend wat schone kleren aan. Oeps…

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ralph Edel
Punten : 397
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to Kalos! [Olivia Wild]   ma maa 30, 2015 4:07 pm

Toen Olivia de deur opende was Ralph in eerste instantie erg blij om haar te zien, maar dat ging al snel over in verbazing toen hij zag wat ze op dat moment aanhad. Er was een grote handdoek om haar lichaam heen gewikkeld, ze droeg een paar pantoffels en haar haren waren druipnat. Kortom, ze zag eruit alsof ze net uit bad kwam en misschien was dat ook wel het geval. Olivia leek al minstens zo verrast te zijn om hem daar te zien staan, maar dat nam Ralph haar niet kwalijk. Ze had wellicht niet verwacht dat hij om deze tijd zou aankomen, zeker niet na de vertraging van de bus. Olivia heette hem welkom en liet hem binnen, waarna ze zich leek te realiseren dat ze enkel bedekt werd door een handdoek en meteen kregen haar wangen een rode kleur. Ralph kreeg de kans niet om haar fatsoenlijk te begroeten, want ze rende al de trappen op – waarschijnlijk om even iets anders aan te trekken. Ze riep nog na dat ze er zo was, en Ralph grinnikte even. Die Olivia, toch! “Doe maar rustig aan,” riep hij terug, waarna hij om zich heen keek. Het huis zag er mooier uit dan hij had durven dromen. Het was erg gezellig en perfect voor twee personen. Terwijl Olivia zich even aan het omkleden was, deed Ralph zijn jas uit en hing deze aan de kapstok die naast de deur hing. Dus dit was nu zijn eigen, fijne huisje. Hij zou graag even rond willen kijken, maar besloot om maar even te wachten op Olivia.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Olivia Wild
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : 23 Jaar
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to Kalos! [Olivia Wild]   ma maa 30, 2015 9:21 pm


Beschamend had ze uiteindelijk wat kleren aangetrokken, maar hoewel ze aantoonbaar was trok de blos op haar wangen amper weg. Nog steeds voelde het alsof er enkel een natte handdoek om haar lijf zat met haar natte haren druipend langs haar gezicht. Nou had ze op de een of ander manier, vraag echt niet hoe, haar haren getemd in een knot, zodat het amper op haar kleding zou druppelen. De tijd om ook haar eigen haar te drogen had ze immers amper. Ontevreden zag ze haar zelf in de spiegel; ze leek nog lelijker dan een Trubbish. En dat was verre van positief. Beter kon ze er in de korte tijd niet van maken en met ditmaal sokken om haar voeten liep ze zwijgend de trap af. Bij elke stop kroop ze meer en meer achter de leuning vandaan, beschamend om hoe ze erbij liep. Toen ze echter Ralph’s blik opgevangen had stapte ze voorbij de trap en liep met open armen op hem af. Hij was thuis en om zijn blik op te vangen na de voor haar lang durende dagen was een genot waar haar schaamte niet tegen in kon gaan. Met een brede glimlach liep ze hem tegemoet en sloeg haar armen vrolijk om zijn nek. “Welkom, thuis!” Ik heb je gemist.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ralph Edel
Punten : 397
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to Kalos! [Olivia Wild]   di maa 31, 2015 6:16 pm

Na een paar minuten hoorde Ralph voetstappen op de trap, die wel van Olivia moesten zijn. Hij keek meteen in die richting en zag haar inderdaad naar beneden komen. Dit keer had ze gewoon kleren aan en liep ze op sokken, terwijl haar natte haar in een vlugge knot was gebonden. Ze zag er niet bepaald uit als een model, maar dat maakte voor Ralph niets uit. Olivia kwam glimlachend en met open armen op hem af en Ralph opende zijn armen ook om de knuffel te ontvangen. Hij sloeg zijn armen om haar heen en voelde hoe zij de hare ook om zijn nek had geslagen. 'Welkom, thuis!' zei ze, waardoor de glimlach die Ralph al op zijn gezicht had nog wat breder werd. "Het is fijn om thuis te zijn," reageerde hij en hij knuffelde haar nog wat steviger – maar niet té stevig. "Ik heb je gemist, Olijf."

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Olivia Wild
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : 23 Jaar
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to Kalos! [Olivia Wild]   zo apr 05, 2015 10:20 pm


Het verbaasde haar amper dat Ralph haar eveneens gemist had. Aah, de natte haren en hoe ze erbij liep kon hij amper wat schelen nu ze zijn warmte tegen haar lijf aanvoelde. De warmte waar ze de voor haar lang durende dagen naar hunkerde. Voldaan haalde ze haar vingers door zijn haren en rook zijn typische deodorant die ze in het begin walgelijk vond, maar aan gewend wist te raken. Ze wist echter dat ze hem niet te lang kon vasthouden, ze was zeer benieuwd naar hoe zijn bezoek in Kanto was. En natuurlijk de reis, al zou daar vast en zeker minder gebeurd zijn dan in Kanto. Met tegenzin liet ze hem los en liep ze regelrecht op de bank in de woonkamer af. Als een ongeduldig kind nam ze plaats en mepte zachtjes tegen de laats naast haar aan om hem uit te nodigen om naast haar plaats te nemen. “Vertel mij nou alles over je bezoek aan Kanto!”

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ralph Edel
Punten : 397
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to Kalos! [Olivia Wild]   ma apr 06, 2015 4:53 pm

Ralph sloot even zijn ogen toen Olivia haar hand even door zijn haren streek. In deze positie was het lastig om het bij haar te doen, dus hij liet het maar even gebeuren. Het had zo zijn voordelen om langer haar te hebben dan de meeste andere mannen van zijn leeftijd en dit was er één van. Al snel liet Olivia hem echter weer los en liep ze naar de bank toe, waar ze op ging zitten en op de plaats naast zich klopte. Ralph had de hint meteen begrepen en terwijl hij ging zitten, zei Olivia dat hij haar alles moest vertellen over zijn bezoek aan Kanto. “Nou, mijn ouders en Erika waren in elk geval erg blij om me weer te zien. Als ze kon, zou die zus van me mij bijna hebben plat geknuffeld,” vertelde hij. Zijn zus, Erika, was altijd al een vrolijke persoon geweest, zelfs toen ze in een rolstoel terecht was gekomen en deels verlamd was. “Verder wilden ze maar wat graag zorgen voor Firefly, Elza en Aquarius. Die drie zijn nog steeds onafscheidelijk, al is Firefly al echt een oudje,” vervolgde Ralph. “Ze mogen nu altijd in de tuin blijven en Elza en Aquarius mogen zelfs het huis in.” Hij dacht even verder na, want voor de rest was er niet veel bijzonders gebeurd, behalve de pech met de bus. “Verder hebben we wat bijgepraat en kreeg de bus een lekke band toen ik onderweg was naar hier.”

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Olivia Wild
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : 23 Jaar
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to Kalos! [Olivia Wild]   vr apr 24, 2015 5:18 pm


Zodoende vertelde Ralph eerst over zijn terugkeer naar Kanto en daarmee natuurlijk zijn familie die duidelijk meer dan vrolijk waren met zijn terugkeer. Ergens gaf dit haar de vage gevoel van heimwee naar haar eigen familie, maar door zo af en toe ze eens op te bellen trok het gevoel weg aan haar kant en kalmeerde ze haar overbezorgde ouders. Hun aandacht was namelijk vooral gericht op haar neef die juist meer in de knoei was met een of ander slechte organisatie in een andere regio. Ze had het niet kunnen volgen, hij beleefde teveel voor woorden en... Oeps! Ze had bijna alles gemist wat Ralph zei. Op tijd kreeg ze te horen over Firefly, Elza en natuurlijk, Aquarius. Direct zag ze de drie Pokémon weer voor zich, hoewel Aquarius vooral op viel, doordat ze na al die jaren nog steeds Pokémon en mensen onder spoot. Olivia grinnikte binnensmonds en kreeg daarna te horen dat Ralph's bus een lekke band gekregen had op zijn trip naar Kalos. Wat verrast staarde ze hem aan, waarop ze een glimlach op haar gezicht toverde. "Ach, je bent ten minste heelhuids tegengekomen.." De natte druppels die langs haar wangen gleden herrinerde haar echter aan de stress die ze zonet had. Koppig sloeg ze haar armen over elkaar en trok ze met opgeblazen wangen haar hoofd weg. "..Je had een beter moment kunnen uit kiezen om binnen te vallen hoor," Ze plaagde hem enkel aar, maar eerlijk gezegd was het écht beter geweest als hij een beter tijdstip uitgekozen had. Dan had ze uit kunnen rusten en liep ze niet nog met nat haar rond en was bovendien haar humeur tientallen keren beter. "Maar goed, laat je Pokémon maar vrij, de mijne zitten in de tuin. Wil je wat eten?"

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ralph Edel
Punten : 397
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to Kalos! [Olivia Wild]   do mei 07, 2015 6:33 pm

Toen Olivia opmerkte dat Ralph in elk geval heelhuids was thuisgekomen, knikte hij instemmend. Hij was inderdaad zonder kleerscheuren teruggekeerd en daar ging het nu eenmaal om. Hij keek eerst wat verrast naar Olivia toen ze zich van hem weg draaide, maar grinnikte even toen ze zei dat hij wel op een beter moment had kunnen komen. “Mijn timing is niet meer wat het geweest was, ben ik bang,” grapte hij, waarna hij zijn Poké Balls tevoorschijn haalde. “Ik zal ze er buiten wel uitlaten. En nu je het zegt... Ik heb toch wel honger gekregen van de reis,” zei hij glimlachend, waarna hij naar de achterdeur liep en zijn drie Pokémon uit hun Poké Balls liet verschijnen. Zodra de Pokémon vrolijk op de rest afrenden, draaide Ralph zich weer om en liep weer naar Olivia toe. “Kan ik ergens mee helpen?”

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to Kalos! [Olivia Wild]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Welcome to Kalos! [Olivia Wild]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Having a snack [Olivia Williams]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Vaniville Town-
Ga naar: