Emergency [+Ayako]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Emergency [+Ayako]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
avatar
Member
Jeanne Lézard
Punten : 546
Gender : Female ♀
Age : 17 years
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2185-jeanne-lezard#42591 http://pokemon-journey.actieforum.com/t2186-jeanne-s-pokedex#42592

BerichtOnderwerp: Emergency [+Ayako]   do maa 05, 2015 5:10 pm

De frisse lucht van Petalburg Woods was een groot contrast met de met as gevulde lucht van Fallarbor Town, waar Jeanne vandaan kwam. Ze was op dit moment gewoon aan het wandelen en had niet echt iets speciaals ingepland voor vandaag. Ze stond even stil en ademde diep in en uit. Het was echt heerlijk om het gewoon even rustig aan te doen en te genieten van de stilte. Oké, Jeanne hield wel van mensen om zich heen, maar ze wist de schoonheid en de rust van het bos te waarderen. “Nou, jongens, hoe vinden jullie het hier?” vroeg ze aan haar Pokémon die alle drie uit hun Poké Balls waren en naast haar liepen – of in Lancelot's geval, fladderden. Vooral Jack leek de mening van Jeanne te delen en liet dit zien door zijn ogen even te sluiten en en genietend te zuchten. Axelle was te druk bezig met om zich heen te kijken om te letten op wat haar trainer vroeg en Lancelot fladderde verveeld naast Jeanne's hoofd. Het meisje haalde haar schouders op en liep weer verder. Nu begon ze te letten op de omgeving en ze zag hier en daar een Pokémon die zich in de struiken verborg of juist nieuwsgierig hun kant uit keek. Het voelde alsof er niets mis kon ga-

Jeanne beet op haar tanden om geen pijnkreet te laten horen. Ze greep naar haar hoofd, die ineens enorm veel pijn deed. Het gebeurde wel vaker, maar het was iets waar ze nooit aan zou kunnen wennen. Ze zakte expres door haar knieën, zodat ze in elk geval niet al te hard zou vallen, als dat al zou gebeuren. Door de pijn had ze niet meteen door dat Jack al was weggegaan om hulp te zoeken. Hij liep in de richting vanwaar ze waren gekomen en keek om zich heen, hopend dat hij iemand kon vinden om zijn trainer te helpen. Het duurde een aantal minuten, maar toen vond de Elgyem dan toch iemand. Hij liep snel naar de persoon toe en trok aan haar broekspijp, terwijl hij in de richting wees waar Jeanne zich hoogstwaarschijnlijk nog bevond. “Elgyem,” zei hij dringend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   do maa 05, 2015 7:30 pm

Goku was niet blij. Maar Goku was nooit blij, dus zo’n wonder was dat eigenlijk niet. Oké, Ayako overdreef nu enorm. Ze wist ook wel dat haar Treecko niet echt een chagrijn was, maar hij kwam niet vaak in de buurt bij een glimlach rond zijn lippen, dus zat ze niet ver uit de buurt ermee. Maar nu was zijn humeur wel erger dan normaal en dat omdat ze nog altijd niet bij de gym waren. Sterker nog, ze waren verdwaald in de Petalburg Woods en Ayako wist bij Arceus niet hoe ze eruit kwam. “Kan ik het helpen dat we de verkeerde afslag hebben genomen, jij zat nou ook niet bepaald op te letten,” sprak ze nonchalant tegen hem, haar enthousiasme iets minder dan normaal gesproken, maar nog altijd aanwezig. Ze keek opzij, haar bruine ogen op het groene wezentje gericht, die zijn poten over elkaar had geslagen en haar blijkbaar de silent treatment gaf. Omdat de brunette daar niet tegen kon, besloot ze hun andere teamgenootje er maar bij te roepen. Azula veroordeelde haar tenminste niet voor het kwijtraken van de weg, dus kon ze een gesprek met de Elekid aangaan.

Het was goed en wel tien minuten dat ze zo doelloos rondliepen. Aya stopte uiteindelijk abrupt met lopen en keek bedenkelijk om zich heen. “Lopen we nou in rondjes of heb ik dat?” vroeg ze aan de pokémon. Goku scheen haar opmerking eindelijk te willen horen en keek nu ook fronsend naar het gebied. Azula had niet echt een idee, omdat ze nog niet zo gek lang rondliep bij hen, maar ook zij voelde de nare sfeer hangen. Tijd om antwoord te geven op de vraag had de Treecko echter niet, want er kwam een onbekende pokémon op hen afgerend. Goku ging beschermend voor zijn trainer staan – in de gevechtshouding, klaar om te vechten – maar liet zijn poten zakken toen hij de gelaatsuitdrukking van de vreemdeling zag. Paniek? Nee, niet per se paniek, maar er was wel iets aan de hand. Ayako werd bij haar broekspijp gegrepen en er werd een kant opgewezen, waarop de pokémon aangaf met zijn stem dat er haast bij zat. De Treecko keek op naar zijn trainer en knikte bemoedigend naar haar, waarop het team zich begaf naar de plek waar ze heen werden geleid.

Eenmaal aangekomen zag de brunette een meisje op de grond liggen, haar handen tegen haar hoofd gedrukt. “W-Wat is er aan de hand?” vroeg ze verward; haar gebruikelijke vrolijkheid even verdwenen in de ernst van deze situatie. Het was duidelijk dat de vreemdelinge niet in orde was. Ayako snelde naar haar zijde en knielde naast haar neer. “Wat is er? Heb je ergens pijn? Kan ik helpen?” begon ze wederom, nog altijd op dezelfde toon. Ze keek even naar haar twee pokémon. “Wat moet ik doen?” Geen van beide wist een antwoord, hoewel ze meteen begonnen na te denken, proberend een oplossing voor deze situatie te bedenken.    

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Jeanne Lézard
Punten : 546
Gender : Female ♀
Age : 17 years
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2185-jeanne-lezard#42591 http://pokemon-journey.actieforum.com/t2186-jeanne-s-pokedex#42592

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   vr maa 06, 2015 6:21 pm

Gelukkig leek het meisje door te hebben dat er iets mis was en Jack liep alvast vooruit, af en toe omkijkend om te zien of het meisje hem nog volgde. Hij wist wat er moest gebeuren om Jeanne te helpen, maar het was haast onmogelijk om haar direct te helpen zonder duimen. Zodra ze waren aangekomen merkte Jack direct op dat de situatie nog niet was veranderd: zijn trainer lag nog op de grond met haar handen tegen haar hoofd aangedrukt en Axelle en Lancelot leken geen flauw idee te hebben van wat ze moesten doen. 'W-Wat is er aan de hand?' Niemand antwoordde. Ten eerste konden de Pokémon niet praten en ten tweede had Jeanne te veel pijn om op te letten. Pas toen het meisje naast haar neerknielde, verplaatste ze haar armen wat zodat ze in elk geval een glimp van de nieuwkomer kon opvangen. Het meisje vroeg wat er was, of ze pijn had en of ze kon helpen. Jeanne had haar mond nog niet opengedaan of Jack trok al voorzichtig aan haar rugzak, die ze nog steeds op haar rug had. “Pijnstillers... voorste vak...” zei ze zacht, waarna ze even haar handen van haar hoofd afhaalde en de rugzak van haar rug af liet trekken. Tijdens dit proces had ze haar ogen gesloten en beet ze weer met haar tanden op elkaar om het niet uit te schreeuwen. De Elgyem leek de enige te zijn van het team die enigszins kalm bleef en de rugzak naar het andere meisje toe duwde, waarna hij wees naar het voorste vak waar inderdaad een doosje in zat met pijnstillende pillen. “Één is... genoeg... Geen... water... nodig...” mompelde Jeanne, terwijl ze weer haar hand tegen haar pijnlijke hoofd aanlegde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   zo maa 08, 2015 5:19 pm

Reactie kreeg Ayako in eerste instantie niet. Nogal logisch, want pokémon konden niet echt praten, maar ze wist eerlijk gezegd niet wat ze hiermee aanmoest. Natuurlijk was haar geleerd hoe ze voor zichzelf moest zorgen, maar voor situaties als deze? Aya had alleen geleerd hoe ze met botbreuken om kon gaan vanwege haar zwakke botten en ze wist inmiddels ook wat ze moest doen bij een bloedneus. Een meisje dat doodstil op de grond lag met haar handen in het haar? Nooit voorgekomen tijdens haar ‘lessen’. Gelukkig kreeg ze uiteindelijk antwoord van het meisje en had ze instructies gekregen over wat ze moest doen. Pijnstillers, dat was wat ze nodig had. Voorste vak waarvan? De pokémon die haar daarnet was komen halen, hielp haar echter al bij het vinden van de pijnstillers. De rugzak van het meisje werd naar haar geschoven en er werd naar een vak gewezen, waar hoogstwaarschijnlijk de medicijnen inzaten. Ayako ging met trillende vingers te werk. Ze was niet zenuwachtig, of iets in die richting, maar dit voorval had haar een flinke stoot aan adrenaline gegeven en dat gaf nu dat trillende effect. Er werd haar vervolgens gezegd dat er maar eentje uit hoefde te worden gehaald en dat er geen drinken nodig was om het naar binnen te werken, dus haalde ze één pilletje tevoorschijn en stak die in haar hand naar voren – richting het vreemde meisje. Haar andere hand plaatste ze liefkozend op diens rug, wrijvend over het lichaamsdeel alsof het een rustgevend effect zou kunnen hebben. Dat hielp immers weleens, toch? Bij haar in ieder geval wel. “Hier,” sprak Aya nog bij het geven van de pijnstiller, want het meisje had haar ogen stijfdicht gehouden tijdens de gehele uitwisseling. Hopelijk was dit inderdaad genoeg om te helpen, anders was Ayako nog verder van huis.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Jeanne Lézard
Punten : 546
Gender : Female ♀
Age : 17 years
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2185-jeanne-lezard#42591 http://pokemon-journey.actieforum.com/t2186-jeanne-s-pokedex#42592

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   ma maa 09, 2015 7:28 pm

Jack knikte goedkeurend toen het meisje de pijnstillers uit de rugzak en één pilletje uit de doos haalde en deze met haar hand naar Jeanne toe stak. Hij wist dat het niet al te lang zou duren voordat ze zich weer beter zou voelen zodra ze de pijnstiller zou hebben genomen en leunde dus rustig tegen de rugzak aan. Toen het meisje haar hand op de rug van Jeanne legde, schrok ze even door de plotselinge aanraking. Ze ontspande echter al snel door het rustige wrijven, wat jammer genoeg niet de pijn wegnam. 'Hier.' Jeanne opende haar ogen en zag inderdaad de bekende vorm en kleur van een pijnstiller op de hand van het andere meisje liggen. Ze pakte voorzichtig het pilletje en legde deze in haar mond, waarna ze hem moeiteloos inslikte. Een aantal minuten lang leek er niets te gebeuren, maar op een gegeven moment begon de pijn wat weg te trekken en Jeanne kon haar handen weer van haar hoofd afhalen zonder enorme pijnscheuten te krijgen. Ze probeerde voorzichtig haar hoofd te bewegen, maar dat zorgde voor weer wat pijn en ze deed haar best om zo min mogelijk te bewegen.

Nog eens een aantal minuten later kon ze weer fatsoenlijk overeind zitten. Haar hoofd bonkte nog wat, maar de ergste pijn was nu wel weg. Nu pas realiseerde ze zich pas goed dat er nog iemand aanwezig was en ze keek de persoon aan. Het was een meisje dat waarschijnlijk niet veel ouder was dan een jaar of veertien. “Dank je,” begon Jeanne. “Het had een stuk erger kunnen zijn als jij niet in de buurt was geweest.” Ze maakte aanstalten om op te staan, maar haar hoofd protesteerde hiertegen door weer te kloppen. Jeanne liet zich rustig weer op de grond zakken. De pijnstillers hielpen zeker, maar jammer genoeg herstelden ze het niet allemaal in één keer. “Ik heet trouwens Jeanne,” besloot ze dan maar te zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   wo maa 11, 2015 1:10 pm

Het pilletje werd aangenomen en doorgeslikt, terwijl Ayako de bewegende motie op het meisje haar rug vol bleef houden, denkend dat het wellicht een effect had. Goku had daar zijn twijfels zo bij, maar hij zei er maar niks van, mocht zijn trainer zich hierdoor verder compleet nutteloos voelen in de huidige situatie. Dat was namelijk iets wat hij juist wilde voorkomen. Het duurde een tijdje, maar de vreemdelinge kon dan eindelijk overeind zitten. De Treecko gokte erop dat dit kwam omdat de pijn geleidelijk was weggeëbd door de pijnstiller, maar ze kon het evengoed een beetje forceren om de ongemakkelijke stilte te verbreken. Niet dat zoiets effect had op Aya, want normaal gesproken was ze juist een open persoon; iemand met een beetje teveel energie en dat was te merken aan de manier waarop ze praatte. Ze praatte veel. Nu was ze echter verbazingwekkend stil, maar of dat kwam door de pijn van het meisje of wat anders moest nog blijken.

Ze werd bedankt. Ayako wreef schaapachtig achter in haar nek met haar hand. “Hehe, met een beetje geluk kom je ver!” reageerde ze. Ze keek naar het meisje, die zich inmiddels voorstelde, en grijnsde breed. “Ik ben Ayako!” deed zij hetzelfde. “Dat zijn Goku en Azula,” vervolgde ze, terwijl ze naar haar Treecko en Elekid gebaarde. Jeanne had ondertussen al een poging gedaan om op te staan, maar was uiteindelijk blijven zitten, dus deed Aya hetzelfde. Ze wisselde wel even van houding, want ze voelde dat haar benen een beetje lam werden. “Wat was er net eigenlijk gebeurd?” vroeg de brunette nieuwsgierig. Je kwam immers niet elke dag zo’n... Fenomeen als dit tegen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Jeanne Lézard
Punten : 546
Gender : Female ♀
Age : 17 years
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2185-jeanne-lezard#42591 http://pokemon-journey.actieforum.com/t2186-jeanne-s-pokedex#42592

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   do maa 12, 2015 6:37 pm

Het meisje stelde zichzelf voor als Ayako en gebaarde vervolgens naar haar Pokémon, waarvan ze de namen ook even vermeldde. De Treecko heette Goku en de Elekid heette Azula. Jeanne had het gevoel dat ze de naam “Goku” al eerder had gehoord, maar ze wist niet precies waarvan. Ze realiseerde zich echter wel dat ze haar eigen Pokémon nog niet had voorgesteld en ze gebaarde naar het groepje. “Dit zijn trouwens Axelle, Lancelot en Jack,” zei ze, waardoor de eerste twee meteen haar kant opkeken. Blijkbaar hadden ze niet echt op de rest van het gesprek gelet en keken ze alleen maar op omdat ze hun namen hadden gehoord. Jack had daarentegen rustig tegen de rugzak aangeleund en had de twee meisjes al de hele tijd in de gaten gehouden. 'Wat was er net eigenlijk gebeurd?' vroeg Ayako toen. Die vraag had Jeanne al zo vaak te horen gekregen dat ze niet eens hoefde na te denken over een antwoord. “Ik sukkel nogal met mijn gezondheid. Ik krijg regelmatig ineens hoofdpijn of ik word misselijk zonder enige reden en soms val ik zelfs flauw,” legde ze uit. “De dokters staan voor een raadsel,” voegde ze daar nog aan toe. Vanuit een ooghoek zag ze dat Axelle naar de Treecko en de Elekid toe liep om ze te begroeten, terwijl Lancelot deed alsof hij ze niet zag. Zoals gewoonlijk.

_________________
Reach for the heavens and hope for the future,
and all that we can be, not what we are.
Thank you Sarah!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   zo maa 15, 2015 6:34 pm

Jeanne stelde haar pokémon ook voor zodra Ayako dat had gedaan en ze keek geïnteresseerd naar de verschillende wezentjes. “Wat een coole namen!” reageerde de brunette, waarna ze haar blik op de paarsharige richtte. “Jij hebt ook een mooie naam, by the way,” complimenteerde ze de ander, want dat had ze nog niet gedaan. Eigenlijk vond Aya alle namen wel geweldig of mooi, maar daar was ze ook Aya voor. Jeanne gaf vervolgens antwoord op haar vraag alsof ze het op een bandje had opgenomen en dat nu afspeelde. Niet dat het de brunette opviel, want daar was ze veel te dom voor. “Oh...” reageerde ze ietwat terneergeslagen met een pruillipje. Kon ze maar wat meer doen voor Jeanne, maar schijnbaar was daar geen oplossing voor. Ze besloot er echter niet langer over door te gaan, want ze kon zich voorstellen dat zoiets deprimerend was. Bovendien wilde Ayako het zelf ook liever over leukere dingen hebben. “Je hebt wel een leuk team! Wat is je trainerkeuze?” Oké, daar was een duurde woord voor, maar het meisje was niet goed met dure woorden. Meestal gebruikte ze het verkeerde of mixte ze een aantal letters met elkaar. Nee, zij kon maar beter de iets ‘goedkopere’ woorden gebruiken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Jeanne Lézard
Punten : 546
Gender : Female ♀
Age : 17 years
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2185-jeanne-lezard#42591 http://pokemon-journey.actieforum.com/t2186-jeanne-s-pokedex#42592

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   ma maa 16, 2015 1:09 pm

Jeanne had geen complimentje verwacht en wist even niet goed hoe ze erop moest reageren. “Oh, dank je. Jij en jouw Pokémon hebben ook leuke namen, hoor,” zei ze glimlachend. Ergens had ze het vermoeden dat Ayako verder zou vragen naar het gezondheidsprobleem van Jeanne, maar in plaats daarvan veranderde ze van onderwerp. Niet dat de paarsharige dat erg vond, het was toch geen fijn onderwerp om over te praten. 'Je hebt wel een leuk team! Wat is je trainerkeuze?' Vroeg Ayako. Kijk, dat was een makkelijkere vraag. “Ik ben een Breeder. Eigenlijk had ik een Trainer willen worden, maar dat mocht niet van mijn ouders en broer. Ze willen niet dat ik te veel train,” zei ze, waarbij ze even grinnikte bij de gedachte aan haar overbezorgde broer. Hij was een schat van een jongen, maar hij maakte zich nog meer zorgen over haar dan haar ouders deden. “Ik kan me nu in elk geval concentreren op draakpokémon, mijn favoriete type. Heb jij ook een favoriet, of misschien meerdere?” vroeg Jeanne vervolgens. Ze voelde zich nu alweer wat beter en een gesprekje kon nooit kwaad, toch?

_________________
Reach for the heavens and hope for the future,
and all that we can be, not what we are.
Thank you Sarah!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   ma maa 16, 2015 3:31 pm

Ayako grijnsde toen ze het compliment terugkreeg en krabde onschuldig met haar wijsvinger zachtjes over haar wang heen. “Dankjewel,” reageerde ze dit keer op een normaal volume. Jeanne liet vervolgens weten dat ze een breeder was en waarom ze daarvoor gekozen had. “Net als Aria!” bracht de brunette er tussendoor uit, alsof Jeanne zou weten over wie ze het had. De gedachte aan de witharige met het restaurant liet haar even gniffelen. “Jammer dat je geen trainer mag zijn...” Goh, dat kwam haar wel erg bekend voor. Had Aria het daar niet ook over gehad? Het leek wel alsof ze een bepaald type mensen aantrok. Dat was sowieso wel het geval, want tot nu toe was ze alleen maar oudere mensen tegen gekomen. Op Joey na dan. Het nieuwtje dat Jeanne’s favoriete type draak was, liet haar weer opkijken. “Niet echt,” antwoordde ze op de vraag of zij een favoriet type had. “Ik vang wel wat ik tegenkom en leuk vind!” lachte ze vervolgens. “Zolang ze maar willen trainen voor de vijf gyms vind ik het prima.” Daar draaide haar reis door Hoenn immers om. Gelukkig had ze tot nu toe wel een team die het niet erg vond om te trainen, maar ze had dan ook maar twee pokémon van de zes die ze bij zich mocht hebben. Uitbreiding was vereist op het moment.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Jeanne Lézard
Punten : 546
Gender : Female ♀
Age : 17 years
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2185-jeanne-lezard#42591 http://pokemon-journey.actieforum.com/t2186-jeanne-s-pokedex#42592

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   ma maa 16, 2015 6:17 pm

Nadat Jeanne had gezegd dat ze een Breeder was, riep Ayako dat dat net als Aria was. Jeanne keek haar wat verbaasd aan. “Aria?” Ze had het nog niet gezegd of Ayako merkte al op dat het jammer was dat ze geen trainer mocht zijn. Jeanne haalde haar schouders op en glimlachte even. “Och, zo erg is het nou ook weer niet. Een Breeder zijn heeft ook zo zijn voordelen,” zei ze. Één van die voordelen was dat ze een fokkerij op mocht starten, en eigenlijk vond ze dat wel chique klinken. Zeker als het een nog chiquere naam zou hebben! In elk geval kon ze daar nog niet mee beginnen, want haar enige drie Pokémon zaten in verschillende Egg Groups en dan was het niet bepaald handig als ze nu al een fokkerij zou opstarten. Ayako antwoordde op de vraag die Jeanne eerder had gesteld en zei dat ze niet echt een favoriet type had. Ze zou van vangen wat ze tegenkwam en leuk vond, zolang de Pokémon wilden vechten tegen de vijf gyms. Vijf? “Er zijn acht gyms, toch?” vroeg Jeanne voor de zekerheid. Misschien had Ayako zich vergist in het aantal, of anders had ze het zelf bij het verkeerde eind. “Heb je verder al een idee van hoe je team er verder uit gaat zien?” vroeg ze om even van onderwerp te wisselen.

_________________
Reach for the heavens and hope for the future,
and all that we can be, not what we are.
Thank you Sarah!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   ma maa 16, 2015 8:49 pm

Jeanne vroeg naar wie Aria was, maar voor Ayako daar de tijd voor nam om antwoord op te geven, was het onderwerp alweer geswitcht naar wat anders. Zo belangrijk was het nou ook weer niet, het meisje was immers een kennis slash vriendin van de brunette geworden. “Welke voordelen dan?” vroeg Aya onwetend. Wist zij veel wat de voordelen waren van een breeder zijn. Daar had ze geen verstand en ook nooit over nagedacht. Jeanne vroeg vervolgens of het geen acht gyms waren en toen viel er een pokékwartje bij Ayako. “Oh ja!” reageerde ze met een dom gezicht. “Ik kan nooit onthouden hoeveel het er nou zijn...” Ze keek even beschaamd weg. Kaoru had haar er zo vaak opgewezen. En Aria en Austin ook, maar ze scheen het nooit te leren. De brunette werd echter afgeleid met een ander onderwerp; namelijk haar team. Welke ze verder ging vangen. Ze glimlachte vastberaden naar Jeanne. “Nope!” bracht ze toen enthousiast uit. “Ik weet ook alleen welke pokémon er in Lilycove City voorkomen,” voegde ze er vrolijk aan toe, alsof ze daar trots op mocht zijn. “Weet jij wel al welke pokémon je wilt dan?” vroeg Ayako uiteindelijk onschuldig. En oprecht nieuwsgierig natuurlijk, want dat was ze altijd.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Jeanne Lézard
Punten : 546
Gender : Female ♀
Age : 17 years
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2185-jeanne-lezard#42591 http://pokemon-journey.actieforum.com/t2186-jeanne-s-pokedex#42592

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   wo maa 18, 2015 2:19 pm

Jeanne dacht al niet meer aan het onderwerp “Aria” toen Ayako haar vroeg welke voordelen er waren bij het zijn van een Breeder. Tja... eigenlijk waren het niet zo erg veel voordelen, zeker niet in vergelijking met het zijn van een trainer... “Nou, eh, ik kan een eigen fokkerij opstarten en me focussen op één type...” zei Jeanne aarzelend. Ze wist niet eens zeker of dat wel echt kon worden opgevat als een voordeel, maar gelukkig wisselde het onderwerp van het gesprek alweer. Ayako zei dat ze nooit kon onthouden hoeveel gyms er waren en ergens deed het Jeanne denken aan een verstrooide professor, waardoor ze toch even moest grinniken. “Je onthoudt het vast wel een keer,” zei ze bemoedigend. Vervolgens liet Ayako weten dat ze nog niet wist hoe haar team er verder uit zou gaan zien en dat ze alleen wist welke Pokémon er in Lilycove City voorkomen. Dat verbaasde Jeanne vrij weinig, aangezien zij zelf ook nauwelijks wist welke Pokémon waar voorkwamen. Uiteindelijk vroeg Ayako of Jeanne al wist welke Pokémon zij wilde en de paarsharige knikte. “Echt wel! Ik droom ervan om ooit alle draaktypes te hebben en misschien zelfs prehistorische Pokémon. Je weet wel, zoals Tyrantrum en Aerodactyl,” zei ze enthousiast. Ze had altijd al een passie gehad voor die types en dat is zo gebleven. “Heb jij er weleens één gezien?” vroeg ze nieuwsgierig. Wat haar betrof kon ze de hele dag over draakpokémon praten!

_________________
Reach for the heavens and hope for the future,
and all that we can be, not what we are.
Thank you Sarah!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 21
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   wo maa 18, 2015 10:54 pm

Ayako luisterde aandachtig naar de uitleg van het andere meisje en constateerde dat je als breeder een eigen fokkerij kon hebben, maar dat je specifiek voor één type moest kiezen. Toch? “Je kunt dus maar één type pokémon vangen?” vroeg ze verward, want er waren nou eenmaal pokémon met twee types. Om nog maar te zwijgen over het veranderen van types bij evoluties. Dat was ook een ding, toch? Jeanne bemoedigde haar vervolgens met het feit dat ze het ooit een keer ging onthouden. Hierop knikte ze instemmend, terwijl ze een luide “mhhm” uit haar keel liet ontsnappen, haar lippen stevig op elkaar geperst alsof ze op het punt stond om een geheim te verklappen. Het meisje met het paarse haar werd niet veel later zelf enthousiast over de vraag die Aya aan haar had gesteld, want ze vertelde in geuren en kleuren wat ze allemaal van plan was. Toen er aan haar werd gevraagd of ze zoiets wel eens had gezien, moest ze even nadenken. Diep nadenken. Een frons verscheen op haar voorhoofd terwijl ze dat deed. “Ik geloof... Het niet...?” begon ze onzeker. Prehistorische pokémon waren veel te zeldzaam. Draaktypes, echter. “Mijn vader heeft een Salamence,” deelde ze trots grijnzend mee. Zo heette dat beest, toch? De pokémon was al lang en breed met pensioen, maar mocht wel in het Hasegawa gezin blijven. Gelukkig hadden ze plek voor al die pokémon, want het zou zelfs haar hartje breken als haar ouders hun team weg hadden moeten doen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Jeanne Lézard
Punten : 546
Gender : Female ♀
Age : 17 years
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2185-jeanne-lezard#42591 http://pokemon-journey.actieforum.com/t2186-jeanne-s-pokedex#42592

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   do maa 19, 2015 2:57 pm

'Je kunt dus maar één type pokémon vangen?' vroeg Ayako, waardoor Jeanne haar wat verward aankeek. Zodra ze snapte dat haar uitleg verkeerd begrpen was, moest ze toch even lachen. “Nee, dat maakt niet uit. Ik wil me zelf gewoon op draakpokémon concentreren en dat is gemakkelijk als Breeder. Als ik een Trainer zou zijn geworden zou een gevarieerd team beter zijn geweest, snap je?” zei ze in een poging om het wat duidelijker uit te leggen. Trainers die gymbadges verzamelden hadden vaak een team dat uit verschillende typen Pokémon bestond en vaak zag je maar één Pokémon per type in zo'n team. Dat was inderdaad het voordeel aan het zijn van een Breeder: het maakte echt niet uit welke Pokémon je hebt, al was het natuurlijk wel handig als ze in dezelfde Egg Group zaten en van verschillende geslachten waren. Helaas had Jeanne dat eerste nog niet bereikt, maar dat zou nog wel komen. De meeste draakpokémon zaten in dezelfde Egg Group, maar Noibat en Noivern waren daar uitzonderingen van. Jeanne werd uit haar gedachten gehaald toen Ayako vertelde dat ze nog geen prehistorische Pokémon was tegengekomen, maar dat haar vader een Salamence had. Bij dat laatste begonnen Jeanne's paarse ogen te glimmen. “Een Salamence!” riep ze enthousiast. Ze had zelf niet echt door dat ze nu duidelijk in haar “drakenfangirlmodus” was. “Wat is zijn spanwijdte? Heb je weleens op zijn rug gevlogen?”

_________________
Reach for the heavens and hope for the future,
and all that we can be, not what we are.
Thank you Sarah!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Emergency [+Ayako]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Emergency [+Ayako]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 4Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Hoenn :: Petalburg City :: Petalburg Woods-
Ga naar: