All I believe
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 All I believe

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Lionell Aguna
Punten : 316
Gender : Male ♂
Age : 20 » 16/4
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1208-lionell-ryu-aguna http://pokemon-journey.actieforum.com/t1210-lionells-pokedex

BerichtOnderwerp: All I believe   di maa 03, 2015 10:05 pm


Wat was het hier nou eigenlijk? Een centrale, right? Ht leek er absoluut op, compleet met gigantische generators, buizen, strengen, slangen, ventilatiesystemen. Veel metaal. Shuriken amuseerde zich. Af en toe zakte hij zijdelings tegen een machine aan om wat energie te jatten. Lionell corrigeerde hem dan. Hij had zat elektriciteit in zijn lichaam. Natuurlijk hield het dan niet op. De level dertig eeveelution had op een gegeven moment genoeg van het stiekeme gedoe en liep wat verder van de muur af. Opeens zag hij een kleine pokémon. Een grappige geel met zwarte. De Jolteon duwde zijn kop direct tegen het wezen aan, en kreeg vervolgens een lading stroom over zich heen. Toen rende het wezentje weg, om zich te verstoppen achter iemands broekspijp. ... Whut.

- Dylan Mullins. SPT ~ Geel met zwarte ding is 'n Helioptile hihi.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Dylan Mullins
Punten : 50
Gender : Male ♂
Age : 19 Jaar
Type : Ranger
Rang : Student Ranger
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2126-dylan-mullins http://pokemon-journey.actieforum.com/t2127-dylan-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: All I believe   vr maa 06, 2015 1:54 pm


is this the place where I belong?
"Return, Juni!" De stem klonk over het dorre gebied van de Badlands heen. De Aron, het kleine grijze metalen beestje die dacht dat het leuk was een headbutt aanval op de Lopunny te doen. De Normal type aanval deed op zich niet heel erg veel, maar de kracht erachter was de sterke band tussen pokémon en trainer. Gelukkig was deze band sterk genoeg om de Aron een flinke hap schade aan te doen en jammerend weg te laten lopen. Stom beest. "Goed zo Juni," zei de witblonde jongen, waarna hij de Lopunny een aai over d'r hoofd gaf. Hij kreeg al snel een knuffel terug en glimlachte. Af en toe vroeg hij zich af of de Lopunny hem als trainer of als boyfriend beschouwde. "Kom, we gaan naar de Power Plant toe, eens zien of daar nog iets interessants te doen was," hij verwachtte het niet van, maar ach, wie zou het weten. Rustig stak hij zijn handen terug in z'n zakken en zetten het op een lopen.
Het was ... saai, precies zoals hij al had verwacht. Met een geeuw wandelde hij door het grijze gebouw heen, waarbij enkele wilde pokémon nieuwsgierig om de hoek keken, maar het merendeel dook al snel weer weg. Juniper nam alle pokémon in zich op en liet af en toe een soort grommend geluidje horen als ze te dicht bij haar trainer kwamen. De witblonde jongen stopte met lopen toen hij een bekende pokémon voorbij zag lopen. Zaten hier ook Jolteon's? Hij trok een wenkbrauw op en ging de hoek om, om te zien dat de Jolteon zich had verscholen achter de broekspijpen van een jongen. "'Sup," zei hij op kalme wijze, terwijl hij een hand opstak als teken van begroeting. "Ik vroeg me al af of de Power Plant ook wilde Jolteons had," zei hij daarna, terwijl hij knikte naar de gele pokémon.
Lionell Aguna - xxx words - no notes


_________________
If this is to end in fire, then we shall all burn together
Thank you Sarah!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lionell Aguna
Punten : 316
Gender : Male ♂
Age : 20 » 16/4
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1208-lionell-ryu-aguna http://pokemon-journey.actieforum.com/t1210-lionells-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: All I believe   zo maa 08, 2015 8:46 pm

De eigenaar van de broekspijp was een witblonde jongen, ongeveer rond zijn leeftijd. Hij stak zijn hand op, en groette met een kalme 'sup.' Toen knikte hij naar Shuriken, en vertelde dat hij zich al had afgevraagd of er wilde Jolteons waren hier. Daarop trokken Lions wenkbrauwen even omhoog, en toen grijnsde hij wat. "Nee man, die is van mij," sprak hij, en wilde hem weer bij zich roepen. "Shuriken, kom hier, gek," sprak hij, waarop de electric type weer op hem afkwam.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: All I believe   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
All I believe
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose Badlands :: Power Plant-
Ga naar: