Fire! Fire!
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Fire! Fire!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Latoya Aaker
Punten : 93
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Fire! Fire!   ma maa 02, 2015 8:48 pm


"Adin!" Riep ze luid en duidelijk. De Bug Type keek op vanuit het gras waar haar kopje verstopt was geweest. "Kijk eens!" De Pokémon kwam naast haar en keek even naar waar zij aan het kijken was. Er waren een paar cocoonen hier! Oh! Oh! Het waren Pokémon. Even fronste Lato kort waarna ze even kort de rugzak van haar rug sloeg en met een snelle haal de zak open ritste. Daar viste ze dan een Pokédex uit en schoof ze deze open. 'Silcoon, the Cocoon Pokémon, Silcoon tethers itself to a tree branch using silk to keep from falling. There, this Pokémon hangs quietly while it awaits evolution. It peers out of the silk cocoon through a small hole.' Toen liet ze het apparaatje naar benden zakken, waar een andere soort leek te hangen. 'Cascoon, the Cocoon Pokémon, Cascoon makes its protective cocoon by wrapping its body entirely with a fine silk from its mouth. Once the silk goes around its body, it hardens. This Pokémon prepares for its evolution inside the cocoon.' Toen klapte ze het apparaatje terug dicht. "Ik vraag me af in wat ze evolueren," zei ze met een klein lachje waarna ze even schuin keek naar haar Larvesta, die een instemmend geluidje maakte en naar voren kwam, waarna deze even haar neusje uitstak om even kort een van de Cascoons aan te rakken. Toen er opeens razendsnel pinnen uitschoten, vloog de Larvesta naar achter. Snel vlamden even de uitsteksels van de Pokémon, waarbij vuur niet alleen de cocon raakte, maar ook het droge gras. Wel meteen vatte deze vuur. "Waaaaaaaaaaah!" Gilde het meisje uit waarna ze even snel een handdoek uit haar tas trok en deze opentrok. Daarna viel ze recht naar voren, op het vuur, met de doek voor haar. Daar bleef ze dan liggen, hopend dat het niet erger zou worden.

{Lori Campbell}

_________________

Count your blessings
Not your flaws
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lori Campbell
Punten : 23
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 26 years
Type : Breeder
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1863-lori-campbell http://pokemon-journey.actieforum.com/t1884-lori-s-pokedex#34752

BerichtOnderwerp: Re: Fire! Fire!   di maa 03, 2015 10:05 pmWe could be
immortals
Lori was nog niet klaar met haar bezoek aan het bos nadat ze een Slakoth gevangen had. Niet alleen had ze nog nauwelijks het bos kunnen doorwandelen, ze wilde ook even de tijd nemen om haar nieuwe Pokémon te leren kennen. Daarom liet ze hem al snel uit de Pokéball nadat ze hem gevangen had. Wetend dat hij wat schade op had gelopen van het gevecht, haalde ze ook meteen een Potion tevoorschijn. “Kom maar knul, ik lap je even op.” Ze hurkte neer bij haar Slakoth, en spoot het spul op zijn wonden, die meteen leken te genezen. Een tevreden geluidje kwam uit zijn bek, wat Lori liet grijnzen. “Laat ik jou eens een naam geven. Eens denken…”Lang dacht ze niet na. Ze had nog ontzettend veel keuze aan namen, en wist meteen eentje die naar haar mening goed bij de Slakoth zou passen. “Wat dacht je van Josh?” stelde ze voor. Slakoth knikte sloom zijn kop. Vanaf nu zou hij door het leven gaan als Josh.

Helaas kon Josh niet achter Lori aan lopen. Daar was hij veel te traag voor. Ze moest daarom een andere manier vinden om hem te vervoeren. Het eerste waar ze op kwam? Hem dragen op haar schouders. Ze besloot een poging te wagen en legde Josh zijn armen om haar nek heen, zodat hij als een soort luie cape over haar schouders hing. “Goed vasthouden,” droeg ze hem op met een speelse ondertoon. Taylor bevond zich ook nog steeds buiten de Pokéball, maar die scheen ergens anders mee bezig te zijn. Lori besteedde er eerst geen aandacht aan, tot ze lichtelijk paniekerig naar haar toe gezweefd kwam. “Wat is er Tay?” vroeg Lori bezorgd. De Pokémon maakte haar duidelijk dat haar trainer haar moest volgen, dus dat was wat Lori deed. Het kostte hen geen minuut om een meisje te vinden wat plat op haar buik op de grond lag. Het rook naar vuur. “Wat gebeurt hier? Ben je oké?” vroeg Lori geschrokken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Latoya Aaker
Punten : 93
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Fire! Fire!   wo maa 04, 2015 12:01 am

Ze lichte haar hoofd half op, een oog gesloten, een toe. Adin keek even naar haar met grote ogen, maar na enkele tellen verscheen toch wel enige schaamte in de blik van de jonge Larvesta. Toch kon Lato het niet laten even te lachen naar haar Pokémon. Ze wist dat de bug, fire type het niet zo bedoeld had en daarom was ze ook niet boos op haar. Waarom zou ze ook boos worden op zo'n koppie als dat van Adin? Het was gewoon iets dat ze niet kon en dat wist ze. “Wat gebeurt hier? Ben je oké?” Ze keek op en knikte kort, een lach op haar lippen. Langzaam kwam ze overeind en ging ze in kleermakerszit zitten waarna ze even een hand op haar voorhoofd legde. "Few, dat was wel close," zei ze half lachend. Als insecten konden blozen, had de hare dat gedaan. Even draaide ze zich lichtjes naar de handdoek, waarna ze een hand uitstak en even de doek wat omhoog hield. Zwart... Oeps

_________________

Count your blessings
Not your flaws
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lori Campbell
Punten : 23
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 26 years
Type : Breeder
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1863-lori-campbell http://pokemon-journey.actieforum.com/t1884-lori-s-pokedex#34752

BerichtOnderwerp: Re: Fire! Fire!   do maa 05, 2015 11:54 amWe could be
immortals
Met een knik bevestigde het meisje dat ze oké was en geen hulp nodig had. Lori bleef haar alsnog even bezorgd aanstaren, maar ging er van uit dat wat ze zei de waarheid was. Bovendien kon ze met een snelle blik op de omgeving zien dat er geen sprake was van een brand, ondanks dat het wel naar vuur rook. Misschien kwam het door de Larvesta die het meisje bij zich had, want als Lori het zich goed herinnerde, was dit een vuurtype Pokémon. Ze had niet veel verstand van dit type, dus het kon best zijn dat deze altijd de geur van vuur met zich mee droeg. Als dat zo was, dan wist Lori niet zeker of ze er ook een wilde. Lekker vond ze de geur namelijk niet, en als er echt vuur was dan zou ze het minder snel door hebben.
Het viel Lori nu pas op dat het meisje een handdoek op de grond had gelegd. Het leek alsof de grond er onder nog smeulde. Als dat zo was, dan was dat de oorzaak van de geur geweest, en niet de Pokémon van het meisje. Dit zou een kans kunnen zijn voor Lori om wat van vuurtypes te leren, dus besloot ze om het meisje nog niet te verlaten. “Er staat toch niks in de fik, hè?” vroeg ze voorzichtig. Op zich kon ze brand blussen met haar Carvanha, maar het leek Lori geen heel goed idee om haar los te laten midden in een bos.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Latoya Aaker
Punten : 93
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Fire! Fire!   do maa 05, 2015 7:31 pm

Even keek ze naar het meisje en lachte ze kort. Oh, dit was best grappig als je het zo bekeek. Adin sloot even haar blauwe oogjes en zuchtte zachtjes. De Larvesta was gewoon nog niet zo voorzichtig. Dat besefte ze maar al te goed. De bug type was nog maar een paar maanden oud. Bijna een jaar... Nuja... Nog en half jaar en ze konden het vieren eigenlijk. Ze lachte kort, ze kon zoveel doen met haar Pokémon om haar te verassen, het zou zo leuk worden. "Er staat toch niks in de fik, hè?” Vroeg het meisje opeens. Lato keek op. Daarna keek ze naar de handdoek en met een snelle haal trok ze deze van zijn plaats. Zwarte as die nog wat smeulde en wat dode, zwarte plantjes vlogen in het rond. Het roosharige meisje maakte even een verrast geluidje en deinsde toen achteruit, halfstruikelend omdat ze overeind was gesprongen. Maar het leek niet echt erg te zijn... Toch? Het zou toch niet opnieuw in brand vliegen. Even keek ze van de schade naar het meisje, waarna ze even kort lachte. "Ik ben het niet helemaal zeker," zei ze op een twijfelende toon. Tja, met zo'n dingen wist je immers nooit.

_________________

Count your blessings
Not your flaws
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lori Campbell
Punten : 23
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 26 years
Type : Breeder
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1863-lori-campbell http://pokemon-journey.actieforum.com/t1884-lori-s-pokedex#34752

BerichtOnderwerp: Re: Fire! Fire!   do maa 05, 2015 10:57 pmWe could be
immortals
Het meisje reageerde niet met woorden, maar met een daad. Ze haalde de handdoek waar een beetje smeul onder weg was gekomen van zijn plaats, waardoor een verbrande plek zichtbaar werd. Lori fronste er even naar, niet zeker wetend wat ze er van moest denken. Het zag er eerlijk gezegd nog best gevaarlijk uit. Aan de andere kant was het koud genoeg om ook de temperatuur van de plek te doen dalen. Ook het rozeharige meisje uitte haar onzekerheid. Lori besloot om maar gewoon de optimist uit te hangen, want dat deed ze eigenlijk bij lange na niet genoeg. “Ik denk dat het wel koud genoeg is dat het niet weer aan gaat,” zei ze, terwijl ze een paar stappen dichterbij kwam om het beter te inspecteren. Ja, er leek nu al minder rook vanaf te komen. Het zat wel snor. Toch speelde er een vraag met haar gedachten. “Maar hoe is dit eigenlijk zo gekomen?” vroeg ze zich hardop af, waarna ze van de Larvesta naar haar trainer keek. De link tussen het vuur en de Pokémon had ze inmiddels wel gelegd, maar dat verklaarde eigenlijk nog niet veel. Had het meisje dit expres gedaan, of was het een ongeluk geweest?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Latoya Aaker
Punten : 93
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Fire! Fire!   zo maa 08, 2015 7:39 pm

Even sloeg ze de handdoek wat uit, zodat de as er wat vanaf kwam. Wat van het zwarte goedje kwam op haar Pokémon, die meteen wild haar kop schudde en even schattig nieste ook. Daarom lachte Lato ook even kort. Ondertussen was de vrouw dichter naar de verbrande plek gegaan, maar zij keek gewoon toe. “Ik denk dat het wel koud genoeg is dat het niet weer aan gaat,” Ze knikte, ze zou die vrouw maar vertrouwen zeker? Ah ja, dan maar dat. Ze lachte even kort. Ze zou vertrouwen op wat deze vrouw zei, ze was namelijk ouder en zou hier zeker meer over weten dan zij. “Maar hoe is dit eigenlijk zo gekomen?” Even verschijn een soort van schuine grijns op haar lippen. "Wel uhm..." zei ze. Ze keek even naar Adin. "Mijn Pokémon was geschrokken van een andere Pokémon en heeft per ongeluk het gras in de fik gestoken," zei ze met een klein lachje... Eigenlijk was het niet zo grappig.

_________________

Count your blessings
Not your flaws
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lori Campbell
Punten : 23
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 26 years
Type : Breeder
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1863-lori-campbell http://pokemon-journey.actieforum.com/t1884-lori-s-pokedex#34752

BerichtOnderwerp: Re: Fire! Fire!   zo maa 08, 2015 9:27 pmWe could be
immortals
Schijnbaar was het een ongeluk geweest, want het meisje gaf toe dat haar Pokémon geschrokken was en daardoor het gras in de fik had gestoken. Lori knikte. Ze had wel ervaring met Pokémon die onverwachtse dingen deden. Hayley en Taylor waren er beide helden in. Hoewel Lori moest toegeven dat ze Taylor inmiddels goed genoeg kende om de meeste van haar fratsen heel snel door te hebben. Als zij iets deed, keek ze er meestal niet snel meer van op.
“Ach, een ongelukje kan altijd gebeuren, toch?” sprak Lori het meisje toe. “Het is goed afgelopen, dus niks om je verder zorgen om te maken.” Het beviel Lori niet dat er nog één best wel dikke rookstraal uit het zwarte vlak omhoog kwam. Daarom duwde ze haar sneaker er in en draaide ze die wat rond. Deze techniek werd vaak gebruikt om sigaretten uit te maken, dus werkte het vast ook wel bij verbrand gras. Tot Lori’s tevredenstelling bleef de rookpluim nu weg. Taylor zweefde richting de plek waar het vuur was geweest, en keek er even teleurgesteld naar, alsof ze had gehoopt dat het door bleef branden. Lori keek haar kort streng aan, wat genoeg was om de Pokémon bij de plek weg te krijgen. In plaats daar van zweefde ze naar de Larvesta toe, waar ze vlak voor haar gezicht bleef zitten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Latoya Aaker
Punten : 93
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Fire! Fire!   zo maa 15, 2015 3:59 pm

Ze keek even kort naar het oudere meisje, die duidelijk haar kon helpen en ze vertrouwde er ook op. Ze was niks voor niks stil geweest. Ze vertrouwde altijd in oudere mensen aangezien ze het meestal wel beter wisten dan zij, dat moest ze wel toegeven. “Ach, een ongelukje kan altijd gebeuren, toch?” zei de vrouw. “Het is goed afgelopen, dus niks om je verder zorgen om te maken.” Ze knikte naar haar en keek toe hoe ze de zwarte plek nog eens goed uitstampte. "Ik ben Latoya," zei ze dan maar. "Bedankt om te helpen," zei ze met een lach op haar gezicht. Ondertussen was Adin aan het staren naar de andere Pokémon en liet ze even een piepje horen toen deze dichter kwam.

_________________

Count your blessings
Not your flaws
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lori Campbell
Punten : 23
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 26 years
Type : Breeder
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1863-lori-campbell http://pokemon-journey.actieforum.com/t1884-lori-s-pokedex#34752

BerichtOnderwerp: Re: Fire! Fire!   zo maa 15, 2015 10:33 pmWe could be
immortals
Latoya was blijkbaar de naam van het meisje. Ze bedankte Lori voor haar hulp, waarop de zwartharige simpel glimlachte. “Kleine moeite,” zei ze terug, wat iets meer kortaf klonk dan haar bedoeling was geweest. Haar aandacht was nog iets te veel bij de zwarte vlek op de grond geweest. Zo ontging het haar ook voor een moment dat ze zich misschien ook maar moest voorstellen. Ze werd er echter aan herinnerd toen ze Taylor van achter zich hoorde. Wonderbaarlijk genoeg kon ze uit het geluid wat ze maakte halen dat ze iets vergat, wat dus het noemen van haar naam was. “Oh. Ik ben Lori.” Haar blik landde nu weer op het meisje. “Latoya huh? Die naam hoor je niet vaak.” Precies nadat haar woorden waren uitgesproken, werd ze afgeleid door een geluid. Razendsnel draaide ze zich om, waarbij Taylor en een andere Pokémon in haar blikveld kwamen. Blijkbaar had ze haar interesse van de Larvesta afgewend en was ze nu de Silcoon en Cascoon in de omgeving aan het pesten. Ze had er eentje gevonden, een Cascoon zo te zien, die haar plagerige gedrag niet pikte en haar nu probeerde te steken met zijn stekels. Helaas voor hem, maar misschien ook gelukkig, was het nou niet bepaald een mobiele Pokémon, waardoor hij niet bij de Shuppet kwam tenzij zij dichterbij kwam. Lori wilde net hoofdschuddend haar blik weer afwenden toen de Cascoon opeens iets anders deed: een String Shot. Hij wikkelde de nietsvermoedende Shuppet binnen enkele seconden in zijn draden, waar de spooktype Pokémon natuurlijk niet blij mee was. Lori slaakte een zucht. “Geef toe, daar heb je zelf om gevraagd,” sprak ze haar Pokémon toe, terwijl ze naar haar toe liep om de draden van haar lichaampje te verwijderen. Taylor reageerde met een norse brom, maar liet de Cascoon verder toch maar met rust.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Fire! Fire!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fire! Fire!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Hoenn :: Petalburg City :: Petalburg Woods-
Ga naar: