Ayako Hasegawa
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Ayako Hasegawa

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Ayako Hasegawa
Punten : 151
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Ayako Hasegawa   vr feb 06, 2015 11:14 am

Naam: Ayako Hasegawa
Bijnaam: Aya
Geslacht:
Leeftijd: 15 jaar
Geboortedatum: 09-08
Sterrenbeeld: Leo
Myers-Briggs: ENFP (The Campaigner)
Geboorteplaats: Lilycove City
Seksualiteit: Grayseksueel / Homoromantisch

Familie:

 • Vader || Hideyoshi Hasegawa
 • Moeder ||Mitsuko Hasegawa
 • Zusje || Kaoru Hasegawa


Uiterlijk: Ayako heeft kort, bruin haar dat tot net onder haar kin reikt, gepaard met eenzelfde kleur paar ogen. Ze heeft een erg klein en tenger postuur, maar dat heeft haar er nooit van weerhouden om in de meest vreemde situaties terecht te komen. Ook heeft Ayako een nogal kinderlijk gezicht, waardoor veel mensen haar jonger inschatten dan ze al is. Wat ze mist qua lengte en spierkracht, weet ze goed te maken met haar karakter, hoewel het erg vaak bewezen is dat ze zwakke botten heeft die snel breken. Ayako’s kledingsmaak zit meestal bij alles wat haar schattig uit laat zien; echter kan het nog wel eens voorkomen dat ze een pet op haar hoofd heeft en een leren jack draagt om een ‘stoer’ uiterlijk te creëren. Af en toe wilt ze dat nog een extra duwtje in die richting geven door ergens een willekeurige grassprietje of iets in die richting te plukken en in haar mond te stoppen. Dit gebeurd alleen wanneer ze in  zo’n bui is en dat gaat meestal snel weer over.
Karakter: Ayako is erg energiek. Niet het soort energiek wat anderen ook energie geeft of juist irritatie brengt, maar het soort waarin ze de energie nog wel eens uit de mensen zuigt. Ze heeft geen stopknop, tenzij ze volledig instort van de vermoeidheid. Dat zul je hoogstwaarschijnlijk wel aan haar merken, aangezien ze dan letterlijk staand nog in slaap kan vallen zonder enige waarschuwing, maar dat komt niet vaak voor. Door haar energieke levensstijl eet ze ook vrij veel; dat moet ook, anders loopt ze kans op flauwvallen of iets dergelijks.
Ayako is aardig, vriendelijk en erg ingesteld op rechtvaardigheid, hoewel ze ook haar momenten heeft dat er iets slechts uit haar mond komt. Dat heeft het meisje zelf echter nooit door en het komt altijd zo uit haar mond dat het juist als een compliment klinkt – nooit met kwade bijbedoelingen. Wanneer ze over haar passies begint te vertellen, zal ze nooit haar lip kunnen houden. Er zal alleen een eind aan komen wanneer iemand over haar heen praat of een ander onderwerp aanknoopt en daar heeft ze ook nooit moeite mee gehad. Ze is overal wel enthousiast over.

Likes:

 • Eten
 • Acteren
 • Gezelschap

Dislikes:

 • Grapjes over haar lengte
 • Slijmerige dingen inclusief pokémon
 • Grote dingen

Themesong: Light Your Heart Up – Aimee Blackshleger
Trainersoort: Trainer


Geschiedenis:
Ayako kwam als eerste kind van het Hasegawa gezin ter wereld, gevolgd door haar jongere zusje Kaoru twee jaar later. De twee kids groeiden op in een huis vol pokémon, want hun ouders waren ‘gepensioneerde trainers’ die zich genesteld hadden in Lilycove City. Doordat Ayako op vroege leeftijd al met pokémon in contact kwam, ontwikkelde ze vrijwel meteen een liefde voor deze vreemde, maar erg coole wezentjes. Ze hield van de pokémon van haar ouders en hoorde niets liever dan de verschillende avonturen die ze beleefd hadden, dromend dat ook zij op een dag op pad mocht om alle acht badges van Hoenn te verzamelen. Haar zusje deelde de liefde minder intens als Ayako zelf, maar ook de jongere Hasegawa moest toegeven dat de wezens erg leuk waren om mee rond te hangen.

Op haar tiende mocht de brunette oefenen met gevechten houden door de pokémon van haar ouders te gebruiken. Deze hadden al genoeg ervaring met hun eigen en de rest hun kracht om elkander goed in te schatten, dus dat zorgde voor geen enkel probleem. Bovendien was of haar vader of haar moeder haar tegenstander. Dat maakte het ook meteen een stuk veiliger.
Op haar twaalfde begon Ayako opstandig te worden. Ze wilde een eigen pokémon hebben en op reis gaan, en wel meteen. Haar ouders weigerden het toen, omdat ze geen respect had voor haar ouders en waarschijnlijk haar nieuwe pokémon. De brunette was absoluut niet blij met deze beslissing en werd een regelrechte puberramp. Helaas duurde het twee jaar voor ze echt doorhad dat het respecteren van die beslissing de beginstap was naar haar eigen pokémon.

Ayako en Kaoru maakten wel eens ruzie. Dit kwam voornamelijk door het karakter van de oudste van de twee, want die floepte nog wel eens vrolijk slechte eigenschappen van een ander eruit. Dit tot ergernis van het mikpunt, want niemand hoorde graag zulke dingen. Pas toen Ayako leerde dat ze de ruzies moest laten gaan en het gewoon van zich af moest gooien, werd haar karakter geleidelijk anders. Ze floepte nog wel eens wat dingen eruit en ze zei het nog altijd zo nonchalant mogelijk, maar ze werd niet meer boos. Ze bleef nonchalant en vrolijk – zocht verder geen ruzie meer met anderen. Haar ouders besloten toen dat dit leermoment het juiste moment was om Ayako een pokémon te schenken en dat deden ze. Ze kreeg een Treecko, die haar ouders speciaal bij professor Birch hadden aangevraagd, en die doopte ze om tot Goku; klaar om door de regio heen te reizen en net als haar ouders een trainer te worden.  

Tijdens al die jaren was het wel duidelijk dat Ayako een sociaal kind was en graag met anderen optrok. Het was dan ook geen wonder dat ze altijd omringd was door vrienden, maar wat wel een beetje onverwacht kwam voor het gezin, was het feit dat Ayako op een dag thuis kwam met een crush op een vriendin. Het gezin accepteerde het echter al snel, want het was geen geheim dat dit soort dingen bestonden en ze hielden van de brunette, of ze nou met een meisje of jongen thuiskwam. Of geen van beide. Ayako was ook niet gegeneerd om ervoor uit te komen, aangezien ze vol trots liet weten dat ze verliefd was en op wie. Geheimen waren sowieso nooit haar sterkste kant.

Trivia:

 • Ayako kwam een aantal weken voor ze vertrok erachter dat ze op meiden valt. Haar ouders en zusje weten hiervan en accepteren het.
 • Ze is eigenlijk grayseksueel/homoromantisch, maar ze is zelf alleen achter het ‘homoromantische’ gedeelte.
 • De band die ze met Kaoru heeft, was in het begin heel fragiel, maar het is inmiddels opgebloeid tot een gezonde relatie.
 • Ayako crusht snel.
 • Ze is ontzettend goed in acteren en vindt het ook erg leuk om te doen.
 • Haar botten zijn vrij zwak, dus het komt heel snel en vaak voor dat ze iets kneust of breekt door haar gestuntel.
 • Ayako is een echte nerd. Ze is groot fan van animatiefilms, series en eigenlijk alles wat ze kan kijken en geobsedeerd mee kan zijn. Het is dan ook geen wonder dat ze haar pokémon naar karakters uit haar favoriete series vernoemd.

_________________


Laatst aangepast door Ayako Hasegawa op di sep 08, 2015 8:51 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Administrator
Alexander Archer
Punten : 457
Gender : Male ♂
Age : 19 years
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t595-alexander-archer http://pokemon-journey.actieforum.com/t597-alexander-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Ayako Hasegawa   vr feb 06, 2015 11:57 am
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
hold your breath and count to ten
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ayako Hasegawa
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Trainers-
Ga naar: