Midnight walk |&August
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Midnight walk |&August

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
avatar
Member
Ace Whannel
Punten : 169
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t129-ace-whannel http://pokemon-journey.actieforum.com/t159-ace-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 12:41 am


''ONE TWO I AM COMING FOR YOU
THREE FOUR BETTER LOCK YOUR DOOR,,

Buiten was het al aardig donker aan het worden. Nee, het was niet donker aan het worden, het was gewoon al donker. Zo goed als middernacht om wat preciezer te zijn maar toch liep de groen harige jongen nog rond bij de haven. Hij had nog geen zin gehad om te gaan slapen, en daarom was hij op een nachtelijk tochtje gegaan. De havenstad waar hij zich bevond had nog wel enkele plekken waar hij heen kon gaan. Ace was dan ook naar het water gegaan waar verschillende boten lagen aangemeerd. Sommige groter als de anderen. Bolton leek het allemaal maar leuk te vinden. Hij zweefde overal rond, liet pokémon die zich op de straat durfde te wagen schrikken maar bleef wel in de buurt van zijn trainer. ‘Wat denk je? Een zien hoe het op dat schip is?’ en Ace wierp een blik op zijn paarse pokémon. Deze liet het het geen tweede keer zeggen en zweefde naar boven, het schip op. Met wat moeiten geraakten ook de groen harige op het dek van het schip. Zo’n groot schip was het ook weer niet. Gewoon een grotere zeilboot. Eenmaal boven viel zijn blik op een andere persoon die kennelijk ook nog buiten was. De zaklamp die hij vast had scheen hij meteen op het onbekende figuur. ‘Well hello there.’ zei hij met een best grote grijns op zijn gezicht. Ergens hoopten hij dat hij recht in de ogen scheen van de ander, waardoor de anderen hem niet goed zou kunnen zien. 'Let maar niet op mij.' en met die woorden draaide Ace zich om en keek uit over het schip.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Member
August Norwood
Punten : 32
Gender : Male ♂
Age : 21 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Arceus
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1611-august-norwood http://pokemon-journey.actieforum.com/t1613-august-s-pokedex#28037

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 10:52 am

I WAS CALLED OUT IN THE DARK
 
De haven leek hem een geschikte plek om zijn water type pokémon te trainen. Zo op het late avonduur waren deze verlaten en kon hij ongestoord zijn gang gaan. Het leek hem niet verstandig om midden in de stad te trainen, niet na het voorval wat een klein jongetje met zijn Ponyta had gehad. Straks zou hij nog een bushokje opblazen, en geld om een rekening te kopen had hij niet. Daarom was hij dus maar naar de haven gegaan, daar waar het maar een verlaten boel was. Het leek of heel Coumarine City al onder zeil was. Leuke woordgrap trouwens. Met zijn rode haar wat voor zijn ogen slenterde hij door de donkere haven heen. Hij had geen moeite genomen om zijn tas mee te nemen uit het pokémon center, zijn twee pokémon waren de enige die hij bij zich had op dit moment. De bruine sjaal hing zoals altijd losjes om zijn nek heen, terwijl hij het donkere vest die hij er onder aanhad nog wat verder dicht ritste. Het geluid klonk als een bominslag door de stille nacht, maar hij bekommerde zich er niet langer om.
Met een luide klik, die tevens door de nacht heen raasde als een inslaande bliksemflits, verscheen er een blauwe pokémon voor zijn neus. Het was Cascada de Dewott, zijn starter die hij vannacht wilde gaan trainen in de haven van Coumarine City. Ondertussen was hij de stijgers opgelopen en hoorde hij hoe de touwen boten kraakten en de boten zacht op en neer deinsden. Hij liep door naar achteren, daar waar het laatste grote zeilschip lag en waar hij dus gemakkelijker bij het open water kon komen. De jongen keek naar zijn Dewott en gebaarde deze om op het grotere zeiljacht te springen. Deze knikte enkel een keer en stond binnen twee tellen behendig op de boot. Ook al was het donker, August kon nog best goed zien hier. Het water weerkaatste het maanlicht en zorgde er nog wel voor dat de nacht niet zo donker leek als het eigenlijk was. Behendig volgde hij de pokémon aan boord van het schip, waarbij deze een zacht gekraak liet horen omdat de boot wat meer naar de kant kantelde waar de jongen zojuist aan boord was gesprongen. Rustig liep hij over het dek naar de andere reling, waarbij de boot weer in evenwicht kwam. "Ga," mompelde hij kalmpjes en zijn blauwe pokémon sprong met een sierlijke beweging van boord af, om met een zachte plons in het water terecht te komen.
Terwijl hij nog altijd tegen de reling aangeleund stond voelde hij hoe het schip opnieuw wat begon te schommelen. Naast hem viel een licht op het dek en toen hij zich omdraaide scheen een fel licht in zijn ogen. ‘Well hello there.’ August sloeg zijn arm even voor een kort moment voor zijn ogen, hij wilde nog lang niet blind worden namelijk en dat scherpe licht wat in je ogen scheen was ook niet het beste voor ze. 'Let maar niet op mij.' Vervolgens draaide het licht van de roodharige af en kon hij kijken welke idioot hij nu weer tegen was gekomen - al was dat misschien een wat fraaie verwoording, want zelf kon hij af en toe ook wel eens wat apart overkomen, zeker bij mensen die het niet gewend waren dat er een bemoeial die zijn neus in andermans zaken stak bij hen in de buurt rondhingen. Eerst moesten zijn ogen weer voor een kort moment wennen aan het donker, maar zag toen uiteindelijk dat hij een groen harig persoon tegen was gekomen. Zijn wenkbrauw rees een beetje omhoog en hij keek koeltjes naar de andere persoon. Ondertussen zag hij dat deze niet alleen was, want een Gengar zweefde over het dek heen. "Nou, dat lijkt me een beetje moeilijk omdat je mijn aandacht al getrokken hebt," merkte hij toen licht spottend op en keek naar de andere persoon.
TAG: Open NOTES:  xx
THANKS SARA!

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Member
Ace Whannel
Punten : 169
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t129-ace-whannel http://pokemon-journey.actieforum.com/t159-ace-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 11:17 am


''ONE TWO I AM COMING FOR YOU
THREE FOUR BETTER LOCK YOUR DOOR,,

Een andere jongen was ook op het dek geweest, en zelfs al had Ace gezegd niet op hem te letten deed de andere het tegenovergestelde. Ace zou zijn aandacht al hebben getrokken. Fair enough. ‘Ho ja?’ vroeg Ace terwijl dat hij zijn wenkbrauwen wat op trok, maar de grijns op zijn gezicht verdween niet. ‘Ik ben het gewend om de aandacht van meisjes te trekken, maar een jongen is wat nieuw.’ hij bekeek de jongen duidelijk van kop tot teen, en de grijns werd alleen maar groter. ‘Gelukkig dat het nog een aardige verschijning is.’ Ace zetten ondertussen enkele stappen dichter naar de andere persoon toe. Als de andere hem niet met rust wilde laten, en zich zo zeer met zijn zaken wou bemoeien mocht hij gerust zijn gang gaan. Het was niet dat Ace hem ging tegen houden of dat hij zou klagen. Bolton was ondertussen naast zijn trainer gaan staan en gaf enkele luchtkusjes naar de onbekende jongen die mee op het dek stond. De groen harige keek vanuit zijn ooghoeken even naar zijn pokémon en moest zacht lachen om de acties van zijn paarse pokémon.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Member
August Norwood
Punten : 32
Gender : Male ♂
Age : 21 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Arceus
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1611-august-norwood http://pokemon-journey.actieforum.com/t1613-august-s-pokedex#28037

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 11:31 am

I WAS CALLED OUT IN THE DARK
 
Met een koele blik in zijn ogen keek hij naar de andere jongen. Waarschijnlijk was hij een paar jaar ouder dan hem, maar meer dingen kon hij er niet bepaald uithalen. Behalve dat hij er gewoon krankzinnig uitzag - hij hield ervan om anderen af te kraken. ‘Ho ja?’ vroeg de andere persoon toen met een lichte grijns rond zijn lippen. August stond er nog altijd heel koeltjes bij en leunde een beetje tegen een ijzeren draad die van de reling tot de mast omhoog liep. ‘Ik ben het gewend om de aandacht van meisjes te trekken, maar een jongen is wat nieuw.’ De ogen van de groen harige gleden over hem heen, waarbij hij dit keer zijn wenkbrauw wat omhoog trok, de ander nog altijd niet uit het oog verliezend. ‘Gelukkig dat het nog een aardige verschijning is.’ De andere jongen deed een paar stappen naar hem toe, moest hij hier bang van worden? Een spottende grijns kwam rond zijn lippen te liggen, de andere persoon nog steeds aankijkend. Ondertussen zag hij in zijn ooghoek de gebaren die de pokémon van de andere jongen maakte, maar reageerde er niet op. De groen harige lachte zacht vanwege de acties van de Gengar. "Nou, jij bent absoluut moeder's mooiste niet," zei hij toen en grijnsde even. Ondertussen dwaalde zijn blik weer wat af naar het water, want binnen een paar seconden was de Dewott ook weer aan boord gesprongen en keek vragend omhoog naar diens trainer. Toen Cascada de andere trainer zag wierp ze deze enkel een luchtige blik toe, en voegde zich toen bij haar trainer. "Zelfs een Muk zou nog meer meisjes binnenhalen dan jij," merkte hij toen op en zijn zachte lach schalde over de boot heen. Nee, hij hield er absoluut niet van als anderen hem voor schut probeerde te zetten. Dat was zijn taak om dat bij anderen te doen namelijk.
TAG: Ace NOTES:  xx
THANKS SARA!

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Member
Ace Whannel
Punten : 169
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t129-ace-whannel http://pokemon-journey.actieforum.com/t159-ace-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 12:00 pm


''ONE TWO I AM COMING FOR YOU
THREE FOUR BETTER LOCK YOUR DOOR,,

Een belediging. Die had hij in zijn leven al vaker gehoord, en het deerde hem eigenlijk niet. Mensen mochten van hem vinden wat ze wilden, hij zou er niet van wakker liggen. Wat maakten het hem uit wat een ander van hem vond? Als hij geliefd wou worden moest hij nodig wat aan zichzelf doen. ‘Misschien.’ zei hij gewoon rustig, de grijns was nog geen moment van zijn gezicht verdwenen.
Een luide lach was te horen wanneer de andere durfde te beweren dat zelf een muk nog meer meisjes kon binnen halen. Het was niet meteen de lach die je zou plaatsen bij iemand die geestelijk gezond was. Ergens klonk die best nog insane. ‘Daar kan je gelijk in hebben.’ zei hij vervolgens en hij zetten nog verschillende stappen dichter naar voor om de afstand tussen hem en de anderen nog te verkleinen. Hij zou zeg maar steeds dichter komen, toch hij door zijn hebben waar de persoonlijke ruimte van de anderen zich bevond. Dit zou hij enkel traag aanpakken. Stap per stap. ‘Ik heb nogal de neiging om die arme kleine meisjes af te schrikken. Ze hebben zo’n klein, fragiel zieltje dat zo makkelijk te buigen is.’ zei hij terwijl hij terug dacht aan sommige gebeurtenissen in het verleden. Natuurlijk had je wel uitzonderingen, maar die waren volgens hem best zeldzaam.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Member
August Norwood
Punten : 32
Gender : Male ♂
Age : 21 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Arceus
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1611-august-norwood http://pokemon-journey.actieforum.com/t1613-august-s-pokedex#28037

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 12:19 pm

I WAS CALLED OUT IN THE DARK
 
Kalmpjes leunde de jongen nog altijd tegen de ijzeren draad aan, zijn blik gericht op de andere persoon. ‘Misschien.’ De andere persoon bleef grijnzen, net zoals August zelf die zich niks van het gedrag van de groen harige aantrok. ‘Daar kan je gelijk in hebben.’ De andere persoon kwam weer wat dichterbij, maar de roodharige had werkelijk waar geen idee wat hij ermee wilde bereiken. ‘Ik heb nogal de neiging om die arme kleine meisjes af te schrikken. Ze hebben zo’n klein, fragiel zieltje dat zo makkelijk te buigen is.’ Quasi-verbaasd keek hij naar de andere jongen, hij zag er inderdaad wel uit als iemand die 's avonds laat op straat kleine meisjes lastig viel. Hij zette zich af van de draad en maakte een luchtig gebaar met zijn rechterhand. "Gelukkig voor mij ben ik geen meisje," zei hij en keek naar de andere persoon. Een grijns kwam weer rond zijn lippen te liggen en hij keek naar de andere persoon. "Mocht je van plan zijn geweest om vanavond nog wat gebroken zieltjes buit te maken, verkeerde adres." Met een blik waarin amper een emotie te zien was - behalve de grijns die hij nog altijd rond zijn lippen had liggen - keek hij de andere jongen aan. Inderdaad, het heel verkeerde adres.
TAG: Ace NOTES:  xx
THANKS SARA!

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Member
Ace Whannel
Punten : 169
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t129-ace-whannel http://pokemon-journey.actieforum.com/t159-ace-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 12:29 pm


''ONE TWO I AM COMING FOR YOU
THREE FOUR BETTER LOCK YOUR DOOR,,

Op dat moment stond Ace bijna geen meter meer verwijderd van de andere persoon. Met zijn één meter vijfentachtig toornde hij toch nog een aardig stuk boven de andere uit. Zijn lengten was soms aardig vervelend, maar het kon bij anderen ook imponerend weken. Hij was er alleen heel zeker van dat de gene die voor hem stond niet viel onder die mensen. Nee, de jongen zou een veel moeilijker doelwit zijn dan sommige andere mensen. ‘Dat was eigenlijk niet mijn doel nee. Ik kon gewoon niet slapen en daarom was ik naar hier gekomen.’ met zijn arm maakten hij even een uitbundige beweging waarmee hij zeg maar om zich heen gebaarde. Vervolgens stak hij enkel zijn hand uit naar de andere persoon. Niet van plan om los te laten als hij eenmaal zijn hand beet had. ‘Ik ben trouwens Ace, aangename kennismaking.’ dat was ergens de eerste keer dat zijn blik viel op de water pokémon die naast de andere stond, maar veel aandacht schonk hij niet aan het ding.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Member
August Norwood
Punten : 32
Gender : Male ♂
Age : 21 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Arceus
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1611-august-norwood http://pokemon-journey.actieforum.com/t1613-august-s-pokedex#28037

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 12:45 pm

I WAS CALLED OUT IN THE DARK
 
De andere was dichterbij gekomen, maar nog altijd was August totaal niet onder de indruk van zijn acties. Meisjes waren nu waarschijnlijk al lang al gillend weggerend, maar hij stond er zelf nog kalmpjes bij. De enige die zich ongemakkelijk leek te voelen was Cascada, die ook een stukje wegsprong bij haar trainer toen de groen harige dichterbij was gekomen en weer begon te spreken. Ze stond nu op een verhoging van de opbouw van de boot, nu ongeveer op heuphoogte van de twee personen. Hij wendde zijn blik weer af van de water pokémon en keek nar de andere persoon. ‘Dat was eigenlijk niet mijn doel nee. Ik kon gewoon niet slapen en daarom was ik naar hier gekomen.’ De jongen maakte een uitbundig gebaar en stak vervolgens zijn hand uit. ‘Ik ben trouwens Ace, aangename kennismaking.’ Nonchalant gleden zijn ogen af naar de hand van de groen harige, om meteen ruzie te krijgen over manieren was te veel voor de hand liggend, dus besloot hij de hand aan te nemen. Al wist hij het zeker dat hij het niet vertrouwde, toch deed hij het. "August is de naam," zei hij vervolgens, niet de moeite nemend om zijn water pokémon voor te stellen op dit moment. "Aangenaam." Zijn stem klonk nog altijd heel rustig en hij wilde zijn hand weer terugtrekken.
TAG: Ace NOTES:  xx
THANKS SARA!

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Member
Ace Whannel
Punten : 169
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t129-ace-whannel http://pokemon-journey.actieforum.com/t159-ace-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 12:53 pm


''ONE TWO I AM COMING FOR YOU
THREE FOUR BETTER LOCK YOUR DOOR,,

De andere persoon stelde zichzelf voor als August. Ook leuk als je bent vernoemd naar de maanden van het jaar, maar Ace moest gelukkig niet met die naam rondwandelen. Zijn uitgestoken hand werd wel aangenomen, al had hij even gedacht dat de paars harige dat niet zou doen. Hij leek daar wel zo een attitude voor te hebben. Blijkbaar had hij dan toch iets meer manieren dan je op het eerste zicht zou zeggen. ‘August hé? Je ouders moesten maar weinig inspiratie hebben gehad toen ze je een naam gaven.’ zei Ace luchtig. De hand van de andere hield hij nog steeds in een stevige grip vast, en snel verplaatste hij die grip en nam hij de andere zijn pols vast. Dat was namelijk net iets makkelijker om vast te blijven houden, en zo trok hij de andere ook met een harde ruk dicht naar hem toe. ‘Vertel eens August, wat brengt jou hier vanavond?’ vroeg Ace vervolgens terwijl hij de andere strak in de ogen aan keek.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Member
August Norwood
Punten : 32
Gender : Male ♂
Age : 21 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Arceus
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1611-august-norwood http://pokemon-journey.actieforum.com/t1613-august-s-pokedex#28037

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 1:22 pm

I WAS CALLED OUT IN THE DARK
 
‘August hé? Je ouders moesten maar weinig inspiratie hebben gehad toen ze je een naam gaven.’ Hij trok zijn wenkbrauw een beetje op, niet echt een onderwerp waar hij het vaak over had, maar wat maakte het toch eigenlijk ook uit. Hij had zijn ouders nooit gekend, en dat wilde hij ook niet in de toekomst. Hij had nog altijd een grijns die rond zijn lippen speelde en was ergens niet verbaasd toen hij voelde dat de groen harige zijn stevige greep naar zijn pols verplaatste. Ergens nam hij niet de moeite om zich te gaan verzetten, want hij had wel ervaring met dit soort situaties. De ander gaf plots een onverwachtse ruk aan zijn pols waardoor de twee zowat tegen elkaar aangedrukt stonden. Ondanks dat zelfs de meeste jongens al helemaal zouden flippen in deze situatie, bleef hij de jongen nog altijd lichtjes grijnzend aankijken. Hierbij moest hij zijn hoofd een heel klein beetje omhoog kantelen, de andere was namelijk iets groter dan hem. ‘Vertel eens August, wat brengt jou hier vanavond?’ vroeg de andere toen. Het was een gluiperd als je het hem vroeg. De jongen opende zijn mond een beetje en trok toen wat onverschillig zijn schouders op, ogen nog altijd gericht op de groen harige. “Wie zal het zeggen..?” zei hij vervolgens. Hij had geen zin om dingen te delen met een ander, zeker niet met deze Ace. Hij streek met zijn tong een keer over de binnenkant van zijn tanden en keek de ander uitdagend aan. “Ga je me nog lang zo vasthouden?” vroeg hij vervolgens op een luchtige toon en keek de ander licht grijnzend aan. Hij hield er blijkbaar wel erg van om aan anderen te zitten.
TAG: Ace NOTES:  xx
THANKS SARA!

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Member
Ace Whannel
Punten : 169
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t129-ace-whannel http://pokemon-journey.actieforum.com/t159-ace-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 1:32 pm


''ONE TWO I AM COMING FOR YOU
THREE FOUR BETTER LOCK YOUR DOOR,,

De jongen bleef zijn geweldig rustig onder de volledig situatie. De eerste keer dat iemand zich haast volledig rustig wist te houden en het was geweldig. Je kon gewoon van Ace zijn gezicht aflezen dat elke move die de andere maakten hem plezier deed. Alles wat de andere deed was precies goed. Niet volledig perfect maar wel precies goed. Augustus - want waarom hem ook in het Engels aanspreken - liet zich niet zo maar doen. Misschien dat hij het zelf niet goed besefte, maar wat hij deed maakten alles gewoon veel beter. Iemand moest niet altijd tegenwerken. ‘Ik ga het in ieder geval niet zeggen aangezien ik niet weet wat je hier deed.’ was zijn antwoord op de retorische vraag van de anderen. Natuurlijk was het moeilijk om gewoon even te zeggen wat je deed op een schip dat vermoedelijk niet jou eigendom was. ‘Je was toch niet van plan om dit bootje hier te stelen hé?’ alleen al bij de gedachten werd de grijns op zijn gezicht groter. Het was zeker niet zo dat Ace zijn emoties onderdrukten, juist het volledige tegenovergestelde. Iedereen mocht gerust weten hoe hij zich voelde. In het geval van zijn emoties was hij als een open boek.
‘Wie zal het zeggen?’ reageerde hij op de volgende vraag van de jongen. Gewoon zijn eigen woorden tegen hem gebruiken. Dat deed hij terwijl hij de pols nog steeds niet los liet. Waarom zou hij dat ook doen?

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Member
August Norwood
Punten : 32
Gender : Male ♂
Age : 21 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Arceus
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1611-august-norwood http://pokemon-journey.actieforum.com/t1613-august-s-pokedex#28037

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 2:11 pm

I WAS CALLED OUT IN THE DARK
 
August had nog altijd niet de moeite genomen om weg te kijken van de groen harige jongen, en ook nu keek hij nog steeds een beetje omhoog naar de andere persoon. Hij was absoluut niet het type die zich snel liet onderdrukken en beangstigen, zo was ook nu het geval. Ergens had hij zo'n idee waar de ander op uit was, maar hier besteedde hij geen verdere energie meer aan. ‘Ik ga het in ieder geval niet zeggen aangezien ik niet weet wat je hier deed.’ De jongen slaakte een wat verveelde zucht, duidelijk was dit niet het gezelschap waar het een en ander mee te beleven viel. Nee, deze jongen hier begon hem onderhand een beetje te vervelen, maar hij veranderde nog niks aan zijn kalme en iet wat uitdagende houding. Eigenlijk besefte hij nu pas dat dit aanzicht een beetje vreemd moest zijn voor iemand die nietsvermoedend aan zou komen lopen. Twee wat vreemde figuren op een zeilboot die van geen van beide het eigendom was, en dan ook nog eens in een wat.. merkwaardige positie. ‘Je was toch niet van plan om dit bootje hier te stelen hé?’ vervolgde de groen harige man toen. Een van zijn wenkbrauwen kwam weer wat hoger te liggen en hij streek met zijn vrije hand een plukje haar weg voor zijn mintgroene ogen. "Tsja, ik denk niet dat ik veel zou hebben aan zo'n schuit als deze, hoor." De andere persoon leek het nogal grappig te vinden allemaal, want net zoals bij August leek de groen harige ook zijn grijns niet te kunnen onderdrukken. Suffe Seedot. ‘Wie zal het zeggen?’ reageerde hij toen op de vraag die de roodharige daarna gesteld had. Zijn pols werd nog altijd stevig vastgehouden, maar de jongen nam de moeite er niet voor om te proberen los te komen uit de greep van de ander. "Ik niet, want helaas kan ik die arm van je niet besturen," zei hij toen op een licht spottende toon en keek de ander ook wat schuin aan. De Dewott maakte ondertussen een zacht geluidje, ze vond het ook maar een vreemde situatie waar haar trainer zich in bevond en voelde zich alles behalve gemakkelijk. August keek niet naar de water type, en verloor de groen harige die zichzelf Ace noemde niet uit het oog. Ergens zou hij misschien moeten vragen wat de ander dan op deze boot deed, maar dat was zo saai en voorspelbaar. Hij besloot om niks anders te doen dan kalmpjes -met nog altijd een grijns rond zijn lippen en een uitdagende/geamuseerde blik in zijn ogen- af te wachten.
TAG: Ace NOTES:  xx
THANKS SARA!

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Member
Ace Whannel
Punten : 169
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t129-ace-whannel http://pokemon-journey.actieforum.com/t159-ace-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 3:27 pm


''ONE TWO I AM COMING FOR YOU
THREE FOUR BETTER LOCK YOUR DOOR,,

Natuurlijk was de persoon voor hem er niet op het bootje te stelen. Daar zag hij er ten eerste al niet het typen voor uit. Ace haalde bij de woorden enkel even zijn schouders op. Hij wist niet. Zo’n zeilboot kon altijd wel van pas komen als je ergens heen wilde gaan waar je op een andere manier niet zou geraken. Je kon natuurlijk een pokémon gebruiken, maar dat was ook niet altijd mogelijk. Met het blauwe ding dat Augustus bij zich had zou je niet ver geraken. Zeker niet droog. Ace besloot gewoon om daar niks over te zeggen, en het bleef gewoon stil tot de andere begon over zijn hand.
‘Daar heb je helemaal gelijk in.’ zei Ace vervolgens zacht lachend en hij liet de pols van de andere los terwijl dat hij terug enkele stappen naar achter kon zetten. De grijns, was door de eerste keer dat moment van zijn gezicht verdwenen, maar had wel plek gemaakt voor een gewoon vriendelijke glimlach. ‘Het zou best freaky zijn moest jij mijn arm kunnen besturen.’ zei hij zacht lachend, en er was geen enkele gemene ondertoon in zijn stem te bespeuren. Ace klonk gewoon aardig. Net een andere persoon dan dat hij daarvoor was. De groen harige jongen liep ondertussen naar de zijkant van het de zeilboot om naar het grote wateroppervalk te kunnen zien.Voor de tijd van het jaar was de lucht best onbewolkt en kon je het licht van de maan zien schijnen op het water. ‘Ik moet zeggen dat het echt een mooie nacht is vannacht.’ zei hij. Met zijn handen hield hij de reling vast om daar zo op te kunnen steunen. ‘Wat vind jij?’ vroeg hij terwijl dat hij zich met dezelfde vriendelijke glimlach omdraaide naar de andere persoon die daar op het dek stond.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Member
August Norwood
Punten : 32
Gender : Male ♂
Age : 21 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Arceus
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1611-august-norwood http://pokemon-journey.actieforum.com/t1613-august-s-pokedex#28037

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   zo jan 25, 2015 3:49 pm

I WAS CALLED OUT IN THE DARK
 
‘Daar heb je helemaal gelijk in.’ Vervolgens werd zijn hand losgelaten en iet wat verbaasd keek hij naar de groen harige jongen, die nu wat passen achteruit deed en de ruimte tussen hen in weer wat vergrootte. De grijns verdween, en maakte plaats voor een glimlach. Oké, er was hier iemand aanwezig die last had van stemmingswisselingen. August leunde ondertussen weer tegen de ijzeren draden die omhoog naar de mast liepen aan en keek naar de groen harige. ‘Het zou best freaky zijn moest jij mijn arm kunnen besturen.’ Met een neutrale blik in zijn ogen keek hij naar de groen harige persoon, nogal kalmpjes zijn onder de situatie. Hij moest toegeven, deze gast hier was een beetje vreemd. Maar veel mensen zouden dat van hem vast ook wel zeggen. Ondertussen liep hij naar de rand van de zeilboot en keek in het water. August nam de moeite niet en bleef rustig staan waar hij stond. ‘Ik moet zeggen dat het echt een mooie nacht is vannacht.’ zei de jongen terwijl hij op de reling leunde. ‘Wat vind jij?’ vroeg de groen harige waarna hij zich omdraaide. "Valt mee," zei hij toen op een rustige toon en maakte zich los van het geen waar hij tegenaan stond geleund. "Daarom was ik ook hier om mijn Dewott een beetje te trainen." Hij maakte een handgebaar naar het water en voor de tweede keer die avond sprong de Dewott van de boot af. Er vlogen geen spetters in het rond en enkel een zachte plons was te horen.
TAG: Ace NOTES:  xx
THANKS SARA!

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Midnight walk |&August   

Terug naar boven Go down
 
Midnight walk |&August
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Sunlight by twilight. Almost by midnight.
» Midnight worries [open]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Coumarine City-
Ga naar: