Starshine academy [RPG]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Starshine academy [RPG]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Liam Kaepernick
Punten : 419
Gender : Male ♂
Age : 17
Type : Trainer
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Starshine academy [RPG]   zo jan 18, 2015 4:28 pm


 

   
   【 The Beginning 】

   
Welkom op Starshine Academy! Starshine Academy is een forum-based rollenspel, waarin je zelf de mogelijkheid hebt je eigen karakter te kunnen creëren. Een kille duistere magiër afkomstig van Shadra, of een vredelievende Cassiaanse watermagiër; jij bepaalt helemaal zelf hoe je personage eruit zal komen te zien, de karaktertrekken, afkomst, gesproken taal. Door middel van schrijven door de ogen van je leerling, stagiaire, leraar, Adviseur of Legendarische Magiër verken je het immense kasteel en al diens geheimen - van vergeten etages tot de diepste kerkers. En wie weet krijgt jouw karakter de grootste kans aangeboden van zijn leven: om in de voetsporen te treden van een Legendarische Magiër en de magie tot het einde der tijden te blijven vereeuwigen. Wij wensen je veel plezier op Starshine Academy!♦ We hebben 1212 geregistreerde gebruikers
♦ Alle gebruikers hebben in totaal 195507 berichten geplaatst
♦ De nieuwste gebruiker is
Mereth
---------【 What's new? 】

♦ Uiteindelijk heeft SSA een nieuwe mijlpaal bereikt, met 1200 geregistreerde gebruikers!


♦ De SSA blog heeft enkele updates gehad, met bijgewerkte rangen en sub items die van plaatjes zijn voorzien. We zoeken nog geïnteresseerden die stukjes willen schrijven, over de planeten, de geschiedenis van Kovomaka of een beschrijving van je karakter! Neem hier een kijkje voor een kort overzicht!


♦ Met de komst van de nieuwe Kunstlerares Miss Alylore staan er nieuwe Kunstlessen op het punt om van start te gaan. Schrijf je nu in!


♦ Je kunt je opgeven voor muzieklessen. Neem een kijkje in het Muzikaal Archief en schrijf je nu in!  


♦ Onlangs zijn er vier nieuwe Legendarische Magiërs aangewezen: Jareth, die het element van Woud vertegenwoordigt, is teruggekeerd en Queralena, Vrouwe van het Duister, heeft tevens haar functie weer opgepakt! Verder heeft Lilith, Vrouwe van het Vuur, zich weer op de school laten zien en verwelkomen we Dion, Heer van het Licht.


♦ Sýmvoulos, een nieuwe Adviseur voor de Heer/Vrouwe van de Aarde, is op de school gearriveerd, al gauw gevolgd door Sylvester, Adviseur van de Heer van de Lucht en Eleanor, Adviseur van de Heer van het Licht.


♦  Onlangs hebben we een nieuwe lerares in Duistere Magie gekregen, Miss Nyx, en is Master Hale terug om weer les te geven in watermagie. Miss Alylore heeft zich gesettled in haar kunstlokaal en start spoedig nieuwe lessen. Verder hebben we twee nieuwe stagiaires: Kalista, voor stagiaire Kunst, en Kath, voor stagiaire Muziek.


♦  Nog nagenieten van de start van het nieuwe jaar? Reageren in de Event kan nog. Geniet van een nieuwjaarsavond vergezeld door prachtig vuurwerk, warme chocolade, oliebollen en gluhwein en begin het nieuwe jaar met een knal!


♦  Haal de sjaals en de dikke jassen maar weer tevoorschijn, want het winterseizoen is aangebroken! Kerst is al ruim voorbij en ook het nieuwe jaar is al een tijdje geleden van start gegaan, maar het ijskoude seizoen van de winter kruipt intussen nog steeds langzaam voort. Sneeuw rust op de neerbuigende takken van het Duistere Bos en bedekt het schoolterrein in een dikke witte deken. Leerlingen die zich in dit gure weer buiten wagen kunnen beter hun snowboots uit de kast halen!


   
   

Verkennen| Forum | Registreren
 

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ygor Khmel
Punten : 365
Gender : Male ♂
Age : 41
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4007-ygor-khmel http://pokemon-journey.actieforum.com/t4008-ygor-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Starshine academy [RPG]   za nov 07, 2015 12:53 pm


.
.★ We hebben 1369 geregistreerde gebruikers

★ Alle gebruikers hebben in totaal 208987 berichten geplaatst
▶ Inmiddels is SSA alweer zes hele jaren, en we zijn nog lang niet van plan om te stoppen met tellen!
▶ Het herfstseizoen is op de school aangebroken. Water- en windmagiërs zijn deze maand extra in het voordeel!
▶ De rang van Legendarische Magician van het Water staat open!
▶ Kaira, Senri, Teren en Aerin zijn de nieuwe aanwinsten binnen de stagiaire-rang!
▶ We hebben een aantal nieuwe leraren:


▶ Explore    ||    ▶ Register


_________________

~Theme~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Schretch Asakku
Punten : 380
Gender : Male ♂
Age : 14
Type : Trainer
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Starshine academy [RPG]   do nov 10, 2016 4:02 pm
Afgelopen augustus heeft SSA haar zevende verjaardag gevierd met tal van leuke Events ter eerbetoon aan alle leden die zo trouw blijven aan de enorme wereld van Kovomaka. Nu Halloween voor de deur staat hebben we een hoop nieuwe Events in petto om de aftrap van dit griezelfestijn te vieren!FRIGHT NIGHT
De avond zal in het teken staan van griezelen en zwijmelen voor dit feest. Trek je meest excentrieke jurk aan, haal dat masker uit de kast en bovenal; wees er snel bij met het vragen van je date voor dit grande ball!

GHOUL GALORE
Waag je in het domein van de Garbage Ghoul en draai The Wheel of Unfortune voor leuke prijzen!

RABID RAIDS
De poorten van Limbo, het Verborgen Rijk van Shadra, staan wagenwijd open en het een na het andere monster lekt Kovomaka binnen. Stel je tactieken samen om deze 'bosses' op een lekker ouderwetse RPG-manier (turns, hitpoints, items, rewards!) terug te dringen!

CANDY COLLECTIONS
Wie wordt de ultieme Freak van 2016? Verzamel de meeste candies gedurende de Halloween-Events voor een exclusieve hoofdprijs!
STATISTICS & UPDATES
- Op dit moment hebben we 1498 leden die in totaal 227811 berichten hebben geplaatst.
- SSA is weer een aantal nieuwe leraren en stagiaires rijker
- De site heeft een aantal make-overs gehad aan de layout en de side-widget.
Nieuwe leerlingen (of stagiaires, leraren en Legendarische Magiërs, natuurlijk) zijn altijd van harte welkom: we hopen je gauw te zien op Starshine Academy!
explore index register
♥ maya
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Hayden de Payens
Punten : 380
Gender : Female ♀
Age : 17 years
Type : Team Rocket
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Starshine academy [RPG]   do sep 07, 2017 7:25 am

In de tijd dat er geen updates zijn geplaatst, hebben zich weer een aantal nieuwe gezichten op de school getoond! Het huidige ledenaantal bestaat uit 1570 leden en er zijn 238437 berichten geplaatst. Nieuwe Magicians zijn altijd van harte welkom: we hopen je gauw te zien op Starshine Academy!

UPDATES

• Starshine Academy is 8 jaar geworden!• De Summer Festival is van start gegaan, met een hoop Events voor menig leerling en staff!• Ook hebben we maar liefst 15 nieuwe locaties! Een overzicht is te vinden via de onderstaande afbeelding:
• Binnenkort komen er twee nieuwe Shops in het kleine dorpje Oak's Field! Bij de Potion Shop kun je terecht voor al je benodigde obscure drankjes, en de Book Store biedt een goksysteem waarbij je kans maakt om nieuwe vaardigheden te leren. Ook kun je tussen alle oude boeken zomaar een Special Quest tegenkomen, die alleen jij met een speciale code kunt doen. Houd je buidel ₮alons maar bij de hand!

≫ Info Special QuestEXPLORE • INDEX • REGISTER
Starshine
-
Academy
a high-fantasy rpg


gezien de updates sinds vorig jaar halloween niet meer gedaan zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Starshine academy [RPG]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Starshine academy [RPG]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WOULD YOU LIKE TO QUIT YOUR GAME? :: Out of Character :: Aipom's Affiliates-
Ga naar: