Above The Clouds
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Above The Clouds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Dominique Lane
Punten : 190
Gender : Female ♀
Age : 20 jaar
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Sceptile
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1110-dominique-lane#16701 http://pokemon-journey.actieforum.com/t3372-dominique-s-pokedex#68878

BerichtOnderwerp: Above The Clouds   di dec 09, 2014 5:59 pm
Above The Clouds

Welkom bij de fokkerij van Dominique Lane! Een jong meisje met een enorme passie voor pokémon. Al vanaf kleins af aan wilde ze later dolgraag haar eigen pokémon familie, dit omdat haar ouders weinig aandacht aan haar schonken. Maar nu ze eenmaal op eigen benen kan staan, heeft ze een tijdje geleden haar fokkerij geopend. Een prachtige boerderij aan de rand van Littleroot Town, in Hoenn. Het heeft een wat ouderwetse uitstraling, maar dan gemengd met iets luxes. Gezien het feit dat Dominique graag reist, heeft ze iemand die altijd aanwezig is in de fokkerij en daar zorgt voor de pokémon. Dat is haar neef Jackson Lane, een jongen in de twintig die net zoals zijn nichtje een hart voor pokémon heeft. Zelf heeft hij er geeneen, maar wel zorgt hij dus voor de pokémon die zich in de fokkerij begeven. Dominique probeert het verblijf voor elke pokémon zo aangenaam mogelijk te maken. Elk wezen heeft immers zijn eigen behoeftes, en ze doen er hun best voor om de wensen van elk wezen te vervullen. De jongere pokémon worden opgevangen in een ander deel dan de oudere pokémon, dat om zo een zelfvertrouwen op te kunnen bouwen omringd door hun leeftijdsgenootjes. Dominique probeert altijd zo snel mogelijk een thuis te vinden voor de pokémon die ze breed, en staat ook altijd open voor aanvragen om te breeden. Soms is er een wachtlijst omdat er meerdere mensen zijn die met de desbetreffende pokémon willen breeden, dan zul je jammer genoeg eventjes moeten wachten. Als je met een van jouw pokémon en een van Dominique's pokémon wilt breeden, zitten er natuurlijk kosten aan vast. Anders kan ze Above The Clouds niet draaiend houden. Dit kost standaard 10 punten, of er mocht sprake zijn van een speciale afspraak. De kosten van de Daycare worden altijd eerlijk gedeeld, net zoals de opbrengst van het nestje. Als je met een starter of een shiny pokémon wilt breeden, kost dit 5 punten extra. Het kan natuurlijk altidj dat er speciale acties komen met aanbiedingen, maar daarvan is voorlopig nog geen sprake omdat ze alles eerst goed draaiende wil hebben.

Onze breedable pokémon:
 

Onze gefokte nestjes:
 
Littleroot Town
Hoenn


Listen to your heart, when he's calling for you

_________________


Healing doesn't mean the damage never existed. It means the damage no longer controls our lives.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Above The Clouds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Daycare-
Ga naar: