Our new home |&Courtney
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Our new home |&Courtney

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Aubrey Deucalion
Punten : 316
Gender : Female ♀
Age : 13
Type : Trainer
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t994-aubrey-deucalion http://pokemon-journey.actieforum.com/t995-aubrey-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Our new home |&Courtney   ma nov 10, 2014 12:30 am

Het meisje stond op het dek van de schip, helemaal van voor over de rand naar het water te kijken. Ze stond er al een hele tijd en al enkele keren was er iemand wat aan haar komen vragen maar ze gaf geen reactie. Haar aandacht was te hard gefixeerd op het land dat steeds dichter bij kwam. Waglington -haar grote Gliscor- stond achter haar en hij hield de mensen die te dicht in de buurt kwamen weg. Aubrey had geen zin om te spreken, ze wou enkel maar van het schip af, want dat was waarom ze daar stond. Nooit in haar leven had ze een voet gezet op een schip, en ze leek er niet goed tegen te kunnen. De eerste helft van de boottocht was goed gegaan, maar het begon veel te lang te duren. Ze draaide zich uiteindelijk om en kwam met haar rug tegen de reling te staan. Automatisch hield de Gliscor zijn kop wat dichter naar haar toe en naar beneden zodat het meisje over de grote kop kon wrijven. Een glimlach verscheen op haar gezicht bij het zien van de vrolijke uitdrukking op haar pokémon zijn gezicht. 'Nog even en dan zijn we er.' en met die woorden draaide ze zich alweer om naar het land dat alleen maar dichter was. Als ze eenmaal aan land waren zou het een verstandig idee zijn van haar om Waglington weer in zijn bal te steken, maar de pokémon kon gerust volgen door de lucht. Jack kon er wel weer uit. Aubrey had de Croconaw in zijn bal gelaten omdat hij anders heel de tijd in het water zou springen. Hij moest nog maar even wachten en dan zou hij weer uit zijn bal kunnen.
Eenmaal het schip was aangemeerd haasten het meisje zich van de boot af. De Gliscor was alvast opgestegen en volgde zijn trainster vanuit de lucht. Een opgeluchte zucht verliet Aubrey haar mond wanneer dat ze eindelijk weer op het vaste land was. Door de lange toch had ze nog steeds een vreemd gevoel in haar benen maar dat zou wel over gaan. Verloren keek ze om zich heen. Wanneer ze thuis was vertrokken en ze op de boot zat had het allemaal een goed idee geleken, maar dat was opslag veranderd. Ze had geen idee waar dat ze heen moest en bleef staan op haar plek terwijl verschillende mensen langs haar heen wandelde. Het leek haar het beste om Jack ook maar in zijn bal te laten, want de pokémon zou enkel maar weglopen. Als hij daar zin in had ten minste. Aubrey had voor haar eigen doen al lang genoeg op dezelfde plek stil gestaan en besloot om zich gewoon om te draaien en te zien waar ze zou uit komen, enkel liep ze daardoor hard tegen iemand aan. Haar armen spreiden ze naast zich uit om hzo haar evenwicht te kunnen bewaren.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Courtney Hope
Punten : 110
Gender : Female ♀
Age : 14 years
Type : Coördinator
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t997-courtney-hope http://pokemon-journey.actieforum.com/t998-courtney-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Our new home |&Courtney   ma nov 10, 2014 6:16 pm

Courtney Hope
It's a whole new world we live in, it's a whole new way to see
Courtney leunde met haar beide armen op de reling van het schip. Het was al een tijd geleden dat ze land had gezien, een hele tijd geleden. Het schip was vanuit Unova nog langs wat andere plekken geweest en zou nu pas aankomen in de Kalos regio. Ze had geen contact gemaakt met andere mensen, haar aandacht was ten volle gericht op haar pokémon. Vlak voor haar vertrek, een dag of drie, had ze nog een nieuwe pokémon in haar team bij gekregen: de Meditite die de naam Mercury droeg. De Servine en Eevee had ze al een tijdje, maar hun band was dan ook al erg sterk. Tussen haar en de Meditite was ook al een echte klik, gelukkig natuurlijk. De Servine stond naast haar en hing met haar sierlijke kopje buiten boord, kijkend naar de vispokémon die zo nu en dan sierlijk uit het water sprongen of onder de boot doorzwommen. Als ze het goed kon zien zag ze in de verte een paar grote bulten, Waylords. De wind speelde wat met haar haren en ze snoof de frisse zeelucht over. Reizen was heerlijk, en ze had er ook niet zo veel moeite mee om op een schip te zitten. Toen in de verte het land al aan zicht kwam voelde ze de adrenaline letterlijk door haar lichaam heen pompen, en haar hartslag versnelde een beetje. Haar nieuwe leven kwam er aan, het nieuwe begin voor haar en haar pokémon. Naar een onbekende plek met onbekende gevaren en avonturen die klaar zouden liggen voor haar. Daphne de Eevee sprong plots op de reling en Courtney moest het wezentje tegenhouden, anders was het voorover in het water gevallen. De pokémon maakte een zacht geluidje en ze nam het bruinige diertje in haar armen, van waaruit het nieuwsgierig keek naar het naderende land. De Meditite had ze in de pokéball laten zitten, en de Servine stond nog altijd braafjes naast haar en wachtte totdat ze zich bij de groep mensen voegde die aan de wal ging. Toen ze er eenmaal stond, stond ze er maar een beetje bij. Niet wetend waar ze was, wat ze hier deed en wat haar doel was. De eerste de beste persoon was een meisje, niet ver bij haar vandaan. Ze liet haar pokémon terugkeren en liep toen op versnelde pas naar haar toe. “Excuseer me, maar weet u waar ik nu ben?” Waarschijnlijk klonk de vraag nogal dom, maar hoe moest ze er anders achter komen?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Aubrey Deucalion
Punten : 316
Gender : Female ♀
Age : 13
Type : Trainer
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t994-aubrey-deucalion http://pokemon-journey.actieforum.com/t995-aubrey-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Our new home |&Courtney   ma nov 10, 2014 10:43 pm

De persoon waar dat Aubrey tegenaan was gelopen had zich geëxcuseerd en was vervolgens verder gewandeld. Een ander meisje was ondertussen wel naar haar toe gekomen en had gevraagd of ze wist waar dat ze waren. Ze had zelf geen idee waar dat ze was dus hoe zou ze ooit de weg moeten beschrijven aan iemand anders. Kort haalde ze dan ook haar schouders op. 'Geen idee.' was haar vrij korte antwoord. Haar blik gleed ondertussen naar Waglinton die hoog in de lucht boven de twee aan het cirkelen was. De pokémon leek Aubrey geen seconden uit het oog te verliezen. Het meisje richten uiteindelijk haar blik wel weer op de onbekende die dat voor haar stond. 'Waar wil je heen?' vroeg ze vervolgens. Als ze al wist waar ze heen wou kon Wag misschien wel zien naar waar ze konden gaan. Ook zou ze dan zelf een bestemming kunnen hebben. Aubrey wist niet waar dat ze heen zou kunnen gaan dus het zou handig zijn om alvast een doen voor ogen te hebben, anders liep ze toch maar doelloos rond. Niet volledig doelloos want ze wou bij de eerste gym geraken, maar ook dan moest ze de juiste weg weten te vinden. Een kaart kon op die momenten handig zijn, maar die had ze niet bij zich.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Our new home |&Courtney   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Our new home |&Courtney
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [Fanfic] "Hey Dad, I'm home"
» You only hate the road when you're missing home
» Horse Home [RPG]
» {OPEN} Making myself at home
» Rats come out of the holes they call home [ASPEN]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Coumarine City-
Ga naar: